کد خبر:۳۵۲۶۵۱

انقلابی بودن یا نبودن مسئله این است

دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی با استقبال بسیاری از مردم مواجه شد اما در این میان این بین مسئولین کشوری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور کمرنگی داشتند.

به گزارش گروه فضای مجازی‌ «خبرگزاری دانشجو»، رئیس‌جمهور انقلابی ما به میان رسانه‌های انقلابی که در بوستان گفتگو گرد هم آمده بودند نیامد و حتی نمایندگان ملت برای آنکه رأی ملت انقلابی را محترم بشمارند در دفا‌تر خود ماندند تا تنها چند نفر از آنان به اصول انقلاب بی‌اعتنا بمانند و در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب حضور پیدا کنند و از نزدیک تلاش بی‌وقفه فعالان فرهنگی و رسانه‌ای دغدغه مندان فرهنگی انقلابی را نظاره‌گر باشند.

دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی نه تنها نمایشگاه بلکه میعادگاه تجمیع و هماهنگی هرچه بیشتر رسانه‌های جبهه انقلاب اسلامی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و همچنین ترویج گفتمان انقلاب اسلامی از طریق رسانه‌های متعهد و انقلابی بود.

همت متعالی دست‌اندرکاران برگزاری چنین تجمع رسانه‌ای آن‌هم با کمترین امکانات و شاید کمترین پشتیبانی از سوی مسئولین امر در کشور واقعاً ستودنی بود چراکه گردآوری بیش از ۳۰۰ فعال رسانه‌ای در حوزه‌های مختلف کار بسیار بزرگی است.

اما در پس همه آنچه عزم و اراده دست‌اندرکاران و البته یاری شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه قابل تأمل است آنکه مهم‌ترین مقام اجرایی در کشور حتی پیام مکتوب هم خطاب به این نمایشگاه نمی‌دهد و خود این عدم اقبال رئیس‌جمهور را می‌توان متأثر از بی‌توجهی به مقوله فرهنگ و تلاش برای کمرنگ نشان دادن عزم و اراده رسانه‌های انقلابی دانست. امری که مقام معظم رهبری بار‌ها علاوه بر تبیین شعار سال ۱۳۹۳ بر آن تأکید داشته‌اند همچنان با نامهربانی دستگاه اجرایی کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روبروست.

استقبال مردمی صورت گرفته از نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب به خوبی نشان داد که حتی اگر مسئولین اجرایی در سطح قوه مجریه و یا وزارت مطبوع آقای جنتی پای کار انقلاب نیاید می‌توان روی همین مردم حساب کرد.

آن‌ها که خود را محور امور می‌دانند اولین و آخرین اشتباه را مرتکب شده‌اند چراکه مردم به خوبی می‌توانند عمق این فاصله گفتمانی در سخنرانی‌ها تا عرصه عمل و اجرا را موشکافی و تحلیل کنند و هرگز خود را بی‌سواد نخواهند پنداشت.

ملتی که در تلاش برای کسب تعالیم فرهنگی و دینی هستند با حضور انقلابی خود نشان دادند آن‌ها که دست یاری را رد نمودند تنها با آبروی خود بازی کرده‌اند زیرا مردم پای انقلاب و فعالان رسانه‌ای انقلاب ایستاده‌اند.

نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی نیز حتی پس از آنکه نمایشگاه دایر شد و اخبار برگزاری آن را هم از طریق پیامک‌های خبری و دعوت رسانه‌های انقلاب و نیز از طریق رسانه ملی مشاهده کردند استقبال مناسبی از این میدان عظیم رسانه‌ای از خود بروز ندادند و تنها تعداد اندکی از آن‌ها بار سنگین بی‌توجهی دیگر همکارانشان را بر دوش گرفتند و آمدند تا خسته نباشیدی بگویند به همه آن‌ها که به جای یاری چیزهای دیگری پاسخ گرفته بودند.

و چه زیبا بود این حضور انقلابی و تبلور انقلاب در رسانه‌ها که حتی فعالان رسانه‌ای و انقلابیون کشورهای اسلامی دیگر را نیز به این نمایشگاه کشاند.

نماینده حماس در تهران به این نمایشگاه آمد تا به همه فعالان رسانه‌ای انقلاب اسلامی اعلام کند از حمایت‌های بی‌دریغ آنان از مردم مقاوم غزه و فلسطین هرگز فراموش نخواهد شد.

فعالان مصری به این آوردگاه آمدند تا ببینند آنچه را عزم و اراده انقلابی برای تداوم راه معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران می‌نامند چگونه است و با کدام ابزار این راه را جاودانه می‌کنند این اسطوره‌های انقلابی در زمانه پروپاگاندای رسانه‌های غربی و رسانه‌های وابسته به غرب.

 اما...

مرد اعتدال و سکان دار دولت یازدهم بی‌آنکه نیم نگاهی به این نمایشگاه داشته باشد از کنار این همه تلاش و عزم و اراده به سادگی گذشت تا ثابت شود مظلومیت همیشگی و جاودانه انقلابی‌ها برای نسل جوان و برای آنان که داعیه دار رانت و ملاحظات نسل انقلابی جامعه بودند. آری ثابت شد که این نیروهای انقلابی از هیچ رانتی استفاده نکرده‌اند و با هیچ ملاحظه‌ای پای به عرصه رسانه نگذاشته‌اند بلکه این تنها احساس تکلیفی است که بعنوان دین به ادای آن اهتمام ورزیده‌اند.

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار