کد خبر:۳۵۲۹۷۶

بازداشت نفوذی فتنه‌گران در خبرگزاری دانشگاه آزاد

سردبیر خبرگزاری دانشگاه آزاد و از فعالان فتنه ۸۸ بازداشت شد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، ماموران امنیتی دیروز با مراجعه به تحریریه خبرگزاری آنا عمارکلانتری را بازداشت کردند.


کلانتری از مدیران سایت‌های تعطیل شده اینده و بازتاب، بود که پس از روی کار آمدن حمید میرزاده، به‌عنوان سردبیر خبرگزاری دانشگاه آزاد انتخاب شد.


وی از همکاران فواد صادقی و علی غزالی است. غزالی در جریان استیضاح وزیر علوم‌ به‌عنوان بازیچه فتنه‌گران در سیاه‌بازی بورسیه‌ها عمل کرد. غزالی که به گفته خودش با کمک و توصیه مسئولان ارشد وزارت علوم این نقش را ایفا کرد، پس از تکذیب مسئولان وزارت علوم با همین مقامات به‌عنوان دوستان سابق درگیر شد.


گفتنی است، با آغاز ریاست میرزاده تغییرات جدی در رسانه‌های دانشگاه آزاد ایجاد و جمع زیادی از فعالان رسانه‌های زنجیره‌ای و فتنه ۸۸ به خبرگزاری و روزنامه دانشگاه آزاد راه یافته‌اند، طوری که مدیر مسئولی روزنامه فرهیختگان به احسان مازندرانی از زندانیان فتنه سپرده شده است.

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار