کد خبر:۳۵۳۳۷
همزمان با ولادت حضرت علي اکبر(عليه السلام)؛

برگزاري چهارمين اردوي جهاداکبر انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه در مشهد مقدس

چهارمين دوره اردوي جهاداکبر انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه در مشهد مقدس برگزار مي شود.

امير حسين عمادي دبير اجرائي اردو به خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو» گفت: اين اردو با شعار اخلاق اسلامي، نظم تشکيلاتي از تاريخ 9 مرداد، پس از زيارت قبر مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران شروع و در تاريخ 13 مرداد به پايان خواهد رسيد.

عمادي در بيان اهداف برگزاري اين اردو گفت : اين اردو در وهله اول در راستاي فراهم آوردن زمينه خودسازي افراد ، تقويت اولين گام عالي تشکيلاتي (بالا بردن روحيه معنوي افراد)، تبيين جايگاه انجمن اسلامي در بين دانشجويان جهت پي بردن به ظرفيت هاي موجود در انجمن و در آخر شناسايي افراد توانمند است.

وي با تشريح اين که براي نيل به هر کدام از اين اهداف راهبردهاي خاصي در نظر گرفته شده افزود: بعنوان نمونه براي بالا بردن روحيه معنوي افراد قرارگيري کلاس اخلاق،خودشناسي لازمه ي خداشناسي ،امر بمعروف و نهي از منکر در رئوس کلاس هاي اردو آمده و يا در جزوه دستورات اخلاقي و اهداي کتاب مباني اخلاقي گنجانده شده است.

دبير اجرائي اردو انتخاب اين سه محور را بدليل نيازهاي موجود در افراد و براساس اهدافي که در اساسنامه ي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه و سند گفتمان اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل سراسر کشور مرقوم شده است بيان داشتند.

وي تاکيد کرد: با تعاملاتي که ما بين اعضاي محترم شوراي مرکزي صورت گرفته، اميدواريم تا اين اردو نقطه ي عطفي در شروع کار اعضاي  شوراي مرکزي باشد و نقطه ي شروعي در مسير چشم انداز تعيين شده در طول يکسال آتي و برنامه هاي مدون تلقي شود.

نائب دبير انجمن اسلامي دانشجويان همچنين تصريح نمود: با توجه به فرصت کم مابين انتخابات شوراي مرکزي و برگزاري اردوي جهاد اکبر سعي بر آن شده تا از تمام پتانسيل افراد جهت برگزاري هر چه بهتر اردو استفاده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار