به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین محمدیان در ابتدا پیرامون عنوان اردو «جهاد اکبر» است گفت : ابتدا پیشکسوتان انجمن اسلامی در دوره دوم خرداد دورهم جمع شدند و این مجموعه را تشکیل دادند. در آن زمان شرایط بسیار سختی برای نیروهای حزب اللهی وجود داشت آنها این کار را با اخلاص انجام داده و نتایج ارزشمندی برای دانشگاه ها و جامعه به بار آوردند.
وی با انتخاب عنوان «جهاد اکبر» نشان اخلاص پیشکسوتان این اتحادیه دانست و در ادامه افزود: اگر جهاد اکبر با جهاد اصغر را مقایسه کنیم متوجه می شویم که جهاد اکبر بسیار سخت تر از جهاد اصغر است.
حجت الاسلام محمدیان اضافه کرد: که پیامبر ص به کسانی که از جنگ بازگشته بودند گفت: مرحبا از جهاد اصغر بازگشتید و آنها درپاسخ به پیامبر گفتند آیا این که ما جان خود را در دست گرفته و به جنگ رفته ایم و شما آن را کوچک می پندارید و پیامبر در جواب به آنها گفت: جهاد با نفس خیلی سخت تر است و عظمتش بیشتر از جهاد اصغر است. چرا که نفس انسان را ذلیل و فقیر می کند و او را محدود به شکم و اطرافش می نماید.
وی در ادامه اذعان داشت:جهاد اکبر تذکری برای همه ما است و اگر در جهاد اکبر پیروز نشویم مشخص نیست که در جهاد اصغر هم پیروز شویم و مهم ترین خواسته ما باید این باشد که بر نفس اماره پیروز گردیم.
حجت الاسلام محمدیان با اشاره به شعار چهاردهمین اردوی آموزشی - تشکیلاتی جهاد اکبر، در مورد تمدن نوین اسلامی گفت: تحقق این امر عزم های راسخ و گذشتن از دنیا و معامله با خدا را می طلبد. امید رهبر برای این کار به جوانانی مثل شماست.امسال مقام معظم رهبری چندین بار به مسئولین تذکر دادند که به جوانان توجه کنید که هم بیشتر می فهمند و هم بیشتر نقش ایفا می کنند، ایشان در دیدار با جوانان مسرور می شوند و گویی روح تازه پیدا می کنند.
وی خطاب به جوانان گفت: خود را آماده کنید که کار بزرگی در پیش است. برای تحقق تمدن نوین اسلامی ابتدا باید ستون های اصلی تمدن اسلامی که پیامبر بنا نهاد را بشناسیم.
حجت الاسلام محمدیان، توجه به علم و اندیشیدن، ارزش تلقی کردن آگاهی و تلاش برای فهم بیشتر، قداست کار، مسئولیت پذیری نسبت به محرومین و مظلومین و اخلاق و معنویت را از پایه های اصلی تمدن اسلامی برشمرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور در پایان افزود: بدون پیشرفت علمی و کار شبانه روزی، کار جهادی،روحیه جهادی توجه به مسئولیت های اجتماعی و جهانی و توجه به انسان های همه مکاتب دنیا، توجه به مظلومین و محرومین، خلوص و عرفان ناب اسلامی تمدن نوین اسلامی نمی تواند شکل گیرد.
وی درپایان پیشاپیش دهه فجر را به دانشجویان تبریک گفت و افزود: اگر ما خودمان را درین مسیر وقف کنیم قطعا خداوند هم مارا یاری خواهد کرد و ما افتخار احیاء تمدن اسلامی را می توانیم نصیب خود کنیم که کشور ایران لایق این مسئله نیز است