مهندس محمدجواد اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به زمینههای مطالعاتی این واحد افزود: فرآوری مواد معدنی، نانو فناوری و خدمات مهندسی بالا دستی نفت از جمله محورهای فعالیتهای این واحد است.
وی اظهار داشت: در بخش فرآوری مواد معدنی مطالعات ما در 4 محور طراحی پایه و مهندسی کارخانههای فرآوری مواد معدنی، بهینه سازی فرآیندهای مواد معدنی، تولید مواد استراتژیک و ایجاد ارزش افزوده از باطلههای معدنی متمرکز شده است.
اسماعیلی به بیان خدمات علمی جهاددانشگاهی تربیت مدرس به بخش صنعت نفت پرداخت و یادآور شد: ارائه خدمات مهندسی به صنایع بالا دستی از زمینههای تحقیقاتی این نهاد است و برای آنکه بتوانیم برنامه ریزی دقیقی در برداشت از مخازن نفتی داشته باشیم نیاز است تا شناخت خوبی از میادین نفتی داشته باشیم.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس آنالیز "مغزه" را از جمله خلاهای موجود در این زمینه نام برد و خاطر نشان کرد: برای آنالیز مغزه نیاز به آزمایشگاههای مجهز هستیم که در این زمینه از یک سال قبل اقدام به راه اندازی آزمایشگاه آنالیز مغزه در جهاد دانشگاهی تربیت مدرس کردیم که تاکنون فاز اول این آزمایشگاه به بهره برداری رسیده است.
اسماعیلی با اشاره به اهمیت دادههای آزمایشگاه مغزه خاطر نشان کرد: با استفاده از دادههای این آزمایشگاه محققان با چگالی مخازن نفتی، چگونگی سنگ مخزن و مشخصات الکتریکی سنگ مخزن آشنا خواهد شد که با اندازه گیریهای این پارامترها میتوانیم شناخت مناسبی از مخازن نفتی به دست آوریم.
وی ایجاد آزمایشگاه ازدیاد برداشت را از دیگر اقدامات ذکر کرد و ادامه داد: با استفاده از این آزمایشگاههای پروژههای مشترکی را با وزارت نفت اجرایی کردیم.