به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» محمدحسن انتظاری، دبیرشورای عالی فضای مجازی در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال با اشاره به ضرورت برگزاری این نمایشگاه افزود: نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال علاوه بر توسعه اقتصادی حوزه فناوری اطلاعات، تاثیر بسزایی در اقتصاد مقاومتی دارد و باعث میشود تا جوانان و نخبگان کشور محلی برای عرضه خلاقیت خود به دست آورند.
وی اظهار داشت: براساس آخرین آمارها میزان محتوای فارسی در فضای مجازی تنها 8 دهم درصد در مقابل 57 درصد محتوای زبان انگلیسی است که این فاصله باید با استفاده از نمایشگاههایی از این دست کمتر شود تا به رشد محتوای فارسی کمک کند و علاوه بر آن موجب بهره وری اقتصادی شود.
انتظاری تدوین پیوست فرهنگی را عاملی برای حفظ زبان، فرهنگ و دین عنوان کرد و یادآور شد: نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال میتواند کمک شایانی به حفظ هویت فرهنگی- ایرانی کند.
دبیرشورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اینکه میزان صادرات نرم افزاری ایران به صورت غیررسمی عددی بالغ بر 500 میلیون دلار است، خاطر نشان کرد: در جهت حمایت از تولید محتوای فارسی موضوع حمایت از تولیدات نرم افزاری درجلسات آینده شورای عالی فضای مجازی بررسی خواهد شد و از آنجایی که این موضوع مورد تأیید همه اعضاء و شخص رئیس جمهور است امیدواریم این طرح تصویب شود.
وی با تاکید بر اینکه تشکلهای فناوری اطلاعات باید قول دهند که میزان صادرات نرم افزاری خود را از 500 میلیون به 2میلیارد دلار تبدیل کنند، ادامه داد: میزان توسعه نرم افزاری اگرچه هم اکنون عدد قابل قبولی دارد اما امیدواریم این عدد تا سال آینده رشد چشمگیری داشته باشد.