کد خبر:۳۵۴۱۳۷
کنعانی مقدم در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تیم مذاکره‌کننده باید تمام خطوط قرمز نظام را مد نظر قرار دهند/ دولتمردان غربی هیچ‌گاه با حسن‌نیت وارد مذاکرات نشده‌اند

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: تیم مذاکره کننده باید تمام خطوط قرمز را مدنظر قرار دهند و نباید به طرف غربی اعتماد کنند.

حسین کنعانی مقدم در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5، و عدم حسن‌نیت طرف غربی در مذاکرات اظهار داشت: باتوجه به اینکه تیم مذاکره کننده مورد تایید مقام معظم رهبری است، لذا باید همواره از تیم مذاکره کننده حمایت به عمل آورد،‌ اما تیم مذاکره کننده نیز باید در مذاکرات تمام حقوق ملت ایران را در نظر گرفته و در چارچوب خطوطی که مقام معظم رهبری فرمودند حرکت کنند و نباید ذره‌ای به طرف غربی اعتماد کند.

 

وی تصریح کرد: تیم ایرانی باید در مذاکرات با گروه 1+5، تمام تلاش خود را برای رسیدن به حقوق هسته‌ای انجام دهد و منافع ملی کشور را در نظر بگیرد، قاعده مذاکرات این است که اگر می‌خواهیم به نتیجه برسیم، دو طرف باید با حسن‌نیت وارد شده و تمام قوانین مذاکرات را اجرا کنند، یابد طرف غربی را پشت میز مذاکره نگه داریم اما باید مراقب توطئه‌های دشمن باشیم و اجازه ندهیم تا توافق ترکمنچای تکرار شود.

 

این کارشناس مسائل سیاست خارجی افزود: باتوجه به اقدامات آمریکایی‌هایی در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ما نباید به آنها اعتماد کنیم چراکه گفتار و عمل آنها باهم یکی نیست و در پای میز مذاکرات، تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع می‌کنند. در آمریکا همواره گروههای مختلفی تحریم‌های جدید را وضع می‌کنند؛ لابی صهیونیسم، رئیس جمهور، کنگره، سنا و همچنین سیاست خارجی آمریکا در منطقه ،تمامی این موارد عامل اصلی در اعمال تحریم‌ها علیه ایران هستند که اگر خواهان بهنتیجه رسیدن مذاکرات هستند، باید به آنها پایان بدهند.

 

کنعانی مقدم ادامه داد: دیپلمات‌های کشورمان باید همواره در مذاکرات خطوط قرمز نظام را مدنظر قرار داده و به طرف غربی باج ندهند چراکه ما همواره خواهان به بازی برد-برد هستیم و از حقوق هسته‌ای خود کوتاه نخواهیم آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار