کد خبر:۳۵۴۳۹۴
سرپرست نفت در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

منصوریان استقلالی است، اما قطعاً روی نیمکت نفت می‌نشیند/ دست و پا بسته به میدان نمی‌رویم

سرپرست تیم فوتبال نفت تهران عدم حضور علیرضا منصوریان روی نیمکت سرمربیگری این تیم در دیدار با استقلال را منتفی دانست.

رحیم ایرانیان در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، درباره آخرین وضعیت نفت تهران در آستانه دیدار روز پنجشنبه با استقلال اظهار داشت: خوبختانه بازیکنان در وضعیت روحی و جسمی خوبی بسر می برند. در هفته جاری نیز تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته ایم و آماده ایم تا برابر تیم خوب استقلال یک عملکرد خوب از خود به نمایش بگذاریم.

 

وی درباره شرایط تیم حریف گفت: استقلال تیم بزرگی است که توانسته با اقتدار در صدر جدول نیز قرار بگیرد. این تیم از بازیکنان و کادر فنی خوبی بهره می برد، اما مقابل این تیم دست و پا بسته نخواهیم بود و برای پیروزی تلاش می کنیم.

 

سرپرست نفت درباره مصدومان و محرومان تیم گفت: همه بازیکنان در اختیار کادر فنی هستند و فقط شرایط علیرضا عزتی به دلیل مصدومیت نامشخص است که امیدواریم او نیز تا فردا به شرایط مطلوب برسد.

 

ایرانیان درباره احتمال عدم حضور علیرضا منصوریان روی نیمکت سرمربیگری گفت: منوصریان یک استقلالی است، اما شرایط حرفه ای را می داند و آگاه است که با ما قرارداد دارد. بنابراین قطعاً روی نیمکت خواهد نشست.

 

او در پایان درباره پرداخت پاداش در صورت پیروزی احتمالی تیم عنوان کرد: بازیکنان نفت آنقدر حرفه ای هستند که پیش از بازی وارد چنین بحث هایی نشوند. با این وجود اگر بتوانیم نتیجه خوبی برابر استقلال بگیریم، بحث پرداخت پاداش در هیات مدیره مطرح می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار