کد خبر:۳۵۴۶۸۰
منصوریان در نشست خبری:

می‌دانیم که استقلال در چه مواقعی خطرناک است/ زمان را برای قهرمانی در آسیا را از دست می‌دهیم

سرمربی نفت تهران گفت: استقلال را آنالیز کرد‌ه‌ایم و می‌دانیم این تیم در چه موقعیت‌هایی خطرناک است.

به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، عليرضا منصوريان در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال گفت: من عواطف قبلي خود را نسبت به باشگاه استقلال به نگارش پرداخته بودم و بايد بگوييم فردا روبروي تيمي قرار مي‌گيرم كه از كودكي به اين تيم علاقه‌مند بودم. در مكتب استقلال بزرگ شدم ولي بايد بگويم با هر تيمي بازي كنم رقابت هم مي‌كنم و بيرون از زمين رفيق هستم.

 

سرمربی نفت تهران در ادامه افزود: من الان مديون و بدهكار به تيم نفت هستم و به خاطر اعتماد و حسن امانت‌داري و آرامشي كه دارم، ممنون هستم. بايد از بحث احساسي و عاطفي بيرون بيايم و در خصوص بحث فني صحبت کنم. جايگاه استقلال با 18 امتياز در صدر جدول است و عملكرد خوبي داشته و از ادوار گذشته بهترين شروع ليگ براي اين تيم بوده است.

 

وی در خصوص شرایط تیم نفت تهران نیز گفت: در خصوص تيم خودم باید بگویم اشتباهات فردي در چهار هفته گذشته بوده و در سه بازي از دقيقه 85 تا 90 برد را با مساوي عوض كرديم و اگر این اشتباهات صورت نمي‌داديم با 16 امتياز، پشت سر تيم استقلال بوديم. استقلال تيم بزرگي است و بازيكنان با تجربه‌اي دارد و مهمترين مسئله اين است كه ما اين تيم را به خوبي آناليز كرديم و مي‌دانيم از لحاظ فني و در چه موقعي استقلال خطرناك است. هواداران به دنبال اين هستند كه بازي خوب بييند اميدواريم نتیجه خوبي داشته باشيم و بازي جذابي براي آنها باشد. 

 

منصوریان در خصوص مصدومان گفت: تمام مصدومان ما در اختيار تيم قرار گرفتند. فقط نگران غلامرضا رضايي بوديم كه او هم مشلكي ندارد و كاپيتان تيم ما عليرضا عزتي نیز به تمرینات بازگشته است. او بازيكني است كه از لحاظ فني و اخلاقي الگو ماست. فقط سعيد لطفي مصدوم است كه اميدواريم سريع‌تر بهتر شود.

 

وی در خصوص اينكه كشمكش ميان وزارت ورزش و فدراسيون فوتبال در خصوص كي روش و آيا فوتبال ايران ضرر مي‌كند، گفت: در اين خصوص نامه‌اي از باشگاه نفت به من داده شده كه در اين خصوص صحبتي نكنم. من در اين خصوص ترس و واهمه‌اي ندارم ولي بحث بحث تيم ملي و فوتبال كشورمان است و فكر مي‌كنم ما زمان را براي قهرماني در جام ملت‌ها از دست مي‌دهيم.

 

سرمربی نفت تهران گفت: چهل سال است كه قهرمان جام ملت ها نشديم. قبل از جام جهاني هم هفت هشت ماه را از دست داده بوديم ولي وضعيت جام جهاني با جام ملت‌ها فرق دارد. در جام جهاني ما صعود كرديم و يك درصد شانس صعود به دور دوم را نداشتیم و به فكر قهرماني نبوديم ولي تفاوت اين زمان اين است كه ما مدعي اول قهرماني آسيا هستیم.

 

وی تاکید کرد: نمي‌دانم سياستي در وزارت ورزش وجود دارد. من سرمربي باشگاه هستم و اگر دور روز تمرينات تعطيل شود و بخواهم دوباره شروع كنم، نمي دانم بازيكنان در چه وضعيتي از لحاظ بدني قرار مي‌گيرند و مباحث تاكتيكي عقب مي‌مانند. هر گزينه‌اي كه سرمربی تیم ملی است باید به خاطر مردم كشور سريع تر انتخاب شود و فكر مي‌كنم بايد انتخابات زود باشد. اگر انتخاب تيم ملي زودتر صورت گيرد مي‌تواند تيم ملي در آسيا علاقه‌مند را سوپرايز كند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار