کد خبر:۳۵۶۴۶۴

ایجاد مرکز توسعه کسب و کار فناوری/ ارائه خدمات معاونت علمی پس از ثبت شرکت‌های دانش بنیان

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، راه اندازی مرکز توسعه کسب و کار فناوری را برای رفع محدودیت مکانی پارک‌های فناوری دانست و گفت: در این مرکز شرکت‌ها دانش بنیان مستقر نخواهند شد و تنها با ثبت خود از خدمات معاونت علمی در راستای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی خود بهره مند خواهند شد.

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو" دکتر سورنا ستاری، در مراسم افتتاح مرکز توسعه کسب و کار فناوری، هدف ایم مرکز را حمایت از تجاری سازی طرح‌های نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان در کلیه حوزه‌ها دانست و افزود: تسریع رشد واحدهای فناور برای تبدیل به شرکت‌های دانش بنیان و ارائه مشاوره و خدمات مورد نیاز اعضا در راستای تبدیل ایده‌های نو به محصولات و تجاری سازی آنها از دیگر اهدافی است که با راه اندازی مرکز توسعه کسب و کار فناوری به دنبال آن هستیم.

 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نظارت بر فعالیت واحدهای فناوری در تحقق ایده محوری آنها و توسعه و بهبود عملکرد کارگزاران و کریدورهای خدمات فناوری را از دیگر اهداف این مرکز ذکر کرد و اظهار داشت: محدودیت مکانی در پارک‌های علمی و فناوری و مراکز رشد به گونه‌ای وجود دارد که اجازه استقرار تمام شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان را نمی‌دهد از این رو این مرکز افتتاح شد تا محدودیت‌های موجود رفع شود و شرکت‌های دانش بنیان در این سیستم ثبت شوند.

 

وی با اشاره به اینکه در این مرکز هیچ شرکتی مستقر نخواهد شد، تصریح کرد: شرکت‌های دانش بنیان نیازی به استقرار در این مرکز ندارند و فقط با ثبت خود می‌توانند از حمایت‌های توسعه کسب و کار فناوری در حوزه ارائه و بررسی طرح‌ها و ایده‌ها، مشاوره تجاری سازی، تدوین نسخه تجاری سازی و بهبود مستمر و تسهیلات وام، لیزینگ، صدور ضمانت‌نامه، مشارکت و سرمایه گذاری خطرپذیر استفاده کنند.

 

ستاری همچنین یادآور شد: در مرکز توسعه کسب و کار فناوری محدودیتی برای عضویت متقاضیان از نظر تعداد وجود ندارد و خدمات تخصصی به همه متقاضیان در سراسر کشور ارائه می‌شود. همچنین از ظرفیت کارگزاران بخش‌های خصوصی و دولتی غیر متمرکز استفاده خواهد شد.

 

دبیر هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به شرایط حضور شرکت‌های دانش بنیان در مرکز توسعه کسب و کار فناوری، خاطر نشان کرد: شرکت‌های متقاضی مرکز نباید در هیچ یک از پارک‌های فناوری مستقر باشند، سابقه شرکت یا طرح ارائه شده آنها از 5 سال بیشتر نباشد و در نهایت یک تیم تخصصی برای مدیریت و به نتیجه رساندن طرح خود داشته باشند.

 

ستاری درباره مجموعه خدمات مرکز توسعه کسب و کار فناوری نیز توضیح داد: ارزیابی و مشاوره اولیه، توسعه محصول، ایده و فناوری، مشاوره مدیریت، تامین مالی، بازاریابی و توسعه بازار و آموزش از جمله خدماتی هستند که در این مرکز به شرکت‌های دانش بنیان ارائه خواهد شد.

 

پارک فناوری پردیس به منظور انسجام در بررسی طرح‌ها و ایده های فناور محققان و صنعتگران و ارائه خدمات تجاری سازی به طرح منتخب، مرکز توسعه کسب و کار فناوری را راه اندازی کرده است. این مرکز در خیابان ستارخان، خیابان حبیب اله، کوچه مظفری شماره 8 واقع است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار