کد خبر:۳۵۶۸۵۵

پتانسیل بالای مبادلات تجاری بین ایران و آذربایجان

وزیر اقتصاد و صنعت جمهوری آذربایجان در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران درباره افزایش مناسبات اقتصادی بین دو کشورگفت: ظرفیت و پتانسیل وسیعی برای افزایش حجم مبادلات تجاری بین دوکشور وجود دارد.
پتانسیل بالای مبادلات تجاری بین ایران و آذربایجان

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، شاهین مصطفی یف، وزیر اقتصاد و صنعت جمهوری آذربایجان با اشاره به پتانسیل بالای مبادلات تجاری بین ایران و آذربایجان خاطرنشان کرد: در صدد افتتاح اتاق بازرگانی، گسترش فعالیت‌های شرکت‌های ایرانی در آذربایجان و شرکت‌های آذربایجانی در ایران هستیم.

 

وی با تاکید بر اینکه نسبت به همکاری‌های تجاری و صادرات بین کشورهای ثالث خوشبین هستم، ادامه داد: درباره افزایش پتانسیل، برای گسترش مبادلات تجاری با وزارت اقتصاد و کشاورزی، مذاکره خواهیم کرد.

 

مصطفی یف با بیان اینکه برخی کشورها برای عدم توسعه روابط ایران و آذربایجان، مداخله‌هایی انجام می‌دهند یادآور شد: ما نسبت به این مداخله‌ها هوشیار هستیم و همچنان روابط خود را در زمینه‌های اقتصادی، مرزی، کشاورزی آبیاری، حمل نقل، نفت وگاز، گردشگری و صنایع تجاری، ادامه خواهیم داد.

 

وزیر اقتصاد و صنعت جمهوری آذربایجان با اشاره به هیات 23 نفره آذری در این سفر گفت: همراهی افراد کارشناس و ذی صلاح آذری در این سفر نشاندهنده اهمیتی است که ما برای گسترش روابط با ایران قائل هستیم.

 

وزیر اقتصاد وصنعت آذربایجان تاکید کرد: مطمئن هستم تمامی موارد مورد مذاکره به شکل موفقیت آمیز نتیجه خواهد داد.

 

در این دیدار محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با حجم تجارت بین ایران و آذربایجان یادآور شد: حجم تجارت ایران و آذربایجان در طول یک سال تا حدود 500 میلیون دلار است و با توجه به گسترش همکاری‌های دو جانبه به چند برابر در سال آینده  افزایش خواهد یافت.

 

واعظی درباره تاثیر شرایط منطقه‌ای در روابط دو کشور تاکید کرذ: حرکت گروه‌های رادیکال و تندرو در عراق و سوریه به نام اسلام از نظر هر دو کشور محکوم است و اجازه نمی‌دهیم همکاری های رو به رشد ما تحت تاثیر دشمنی‌های برخی کشورها قرار گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار