کد خبر:۳۶۰۶۹۶
رئیس سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد

اجرای طرح پایلوت سلامت الکترونیکی/ فراهم کردن ملزومات اجرای دولت الکترونیک

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اجرای طرح پایلوت سلامت الکترونیکی خبر داد و گفت: با تعامل با دستگاهای ذیربط، محتوای مورد نیاز پروژه‌هایی همچون آموزش الکترونیکی، گردشگری الکترونیکی، وب آگهی در دستور کار قرار دارد.
اجرای طرح پایلوت سلامت الکترونیکی/ فراهم کردن ملزومات اجرای دولت الکترونیک

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"،‌ علی اصغر عمیدیان، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با اشاره به این که گسترش ارتباطات و استفاده از فناوری اطلاعات در روستاها گام بزرگی برای رفع مشکلات روستائیان است، خاطرنشان کرد: به منظور ساماندهی این دفاتر امسال 36 میلیارد تومان بودجه به دفاتر ICT روستایی، اختصاص داده‌ شد.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از همکاری با پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در تدوین مدل و اجرای پایلوت ارایه خدمات ارزش افزوده به روستاییان بر بستر ایجاد شده خبر داد و گفت: به منظور تحقق هر چه بیشتر دولت الکترونیکی، در نظر داریم با تعامل با دستگاهای ذیربط، محتوای مورد نیاز پروژه‌هایی همچون سلامت الکترونیکی، آموزش الکترونیکی، گردشگری الکترونیکی، وب آگهی را در بستر ایجاد شده فراهم کنیم.

 

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، درباره هماهنگی وزارت ارتباطات با وزارت جهاد کشاورزی برای راه اندازی شبکه ICT کشاورزی تاکید کرد: در کشورهای دیگر، دولت‌ها درصدد ارائه اینترنت پر سرعت به روستاها هستند زیرا به این نتیجه رسیده‌اند که به کمک فناوری اطلاعات تولید افزایش یافته و باعث تسهیل در بازاریابی محصول خواهد شد.

 

عمیدیان با اشاره به انجام مطالعات پروژه سلامت الکترونیکی با همکاری نهادهای مرتبط و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از زمینه‌سازی جهت اجرای پایلوت این پروژه خبر داد و افزود: باید با ارایه فواید و مزایای این خدمات نظر مثبت مسوولان و مردم جلب شود.

 

معاون وزیر ارتباطات، در ادامه ارتباط دهی به 200 روستای زیر 20 خانوار فاقد هرگونه ارتباط مخابراتی و تبدیل ارتباط عمومی برخی از روستاهای پر جمعیت به تلفن خانگی را از برنامه‌های سال جاری این سازمان برشمرد و گفت: براساس مصوبه 156 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، رگولاتوری به عنوان نهاد مسوول و مجری USO تعیین شده که در این راستا با جدیت به دنبال اجرای وظایف خود است.

 

عمیدیان در ادامه درباره اجرای طرح USO در سال 93 نیز به ارائه اینترنت پرسرعت (ADSL) در 4 هزار نقطه روستایی بالای 70 خانوار خبر داد و افزود: ارایه اینترنت پر سرعت بی‌سیم در 8 هزار روستای دارای ارتباط تلفنی WLL و GSM  روستایی و حمایت از دفاتر ICT روستایی از دیگر برنامه‌های سال جاری است که در حال اجراست.

 

وی با اشاره به برخورداری یک هزار و 630 روستا از امکان تلفن خانگی از محل اجرای طرح USO در سه سال گذشته، از واگذاری، یک ارتباط (تلفن) عمومی با اجرای طرح USO به هزار و 200 روستا خبر داد.

 

معاون وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود 200 روستای بالای 20 خانوار فاقد ارتباط تلفن ثابت هستند که با برنامه پیش بینی شده تا پایان سال جاری، به تمام این روستاها، تلفن خانگی با پوشش تلفن همراه و اینترنت در حد GPRS واگذار خواهد شد.

 

در یک سال گذشته در حالی  631 خط تلفن خانگی واگذار شد که در مجموع دولت‌های نهم و دهم تنها 550 خانوار از نعمت تلفن خانگی از محل اعتبارات USO  بهره‌مند شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار