به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، رضا باقریاصل، معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات گفت: هر کشوری که میخواهد اساس توسعه را ایجاد کند باید به فاکتورهایی از قبیل امنیت، اقتصاد، فرهنگ، محیط زیست، سرمایه انسانی و فناوری توجه کند. امروزه در تمام کشورهای دنیا فناوری، عامل رشد دیگر فاکتورهاست.
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات گفت: در عصر ارتباطات میزان قدرت و مرز منوط به فضای مجازی است و هر کشوری که فضای مجازی بیشتری در اختیار داشته باشد، قدرت و مرز بیشتری دارد که ایران در سال 2014 در جایگاه پانزدهم قرار داشته است.
باقریاصل قطبهای اقتصادی ایران را خدمات، کشاورزی و صنعت معرفی کرد و گفت: ارزش افزوده خدمات 53.3 درصد، کشاورزی 11.5 درصد و صنعت 39.4 درصد است و در حوزه اشتغال 48 درصد به خدمات، 17 درصد به کشاورزی و 35 درصد به صنعت اختصاص داده شده است.
وی علت تفاوت ایران با کشورهای دیگر را در ایجاد شغل برای دانشآموختگان عنوان کرد و گفت: سهم دانشآموختگان کشورهای دیگر در بازار شغل بیشتر از ایران است. یعنی افراد تحصیل کرده سر کار هستند اما در ایران عکس این قضیه صادق است.
باقری اصل با تأکید بر اینکه فضای مجازی به بنگاه شغلی مبدل شده است، به کارکرد وزارت ارتباطات در این عرصه اشاره کرد و گفت: حمایت از کسب و کارهای نوآورانه و نوپای فناوری اطلاعات از جمله کارکردهای این وزارتخانه است.
باقری اصل به ویژگی دولت الکترونیک اشاره و اظهار داشت: این دولت باید حکمران، کارآفرین، پاسخگو، مشارکتجو، سریع و چابک، کارآمد و اثربخش باشد و لازمه تحقق این امر ایجاد هماهنگی و همکاری بین قوای مقننه، قضائیه، مجریه، شهرداری و سازمانهای استانی است.