کد خبر:۳۶۳۷۷۶
معاون شبکه مخابرات ایران اعلام کرد

تامین ارتباط مخابراتی پروژه شبکه ملی اطلاعات/ تدوین طرح نامبرینگ جدید در دستور کار

معاون شبکه مخابرات ایران از پروژه تأمین ارتباط مخابراتی شهرک‌ها و نواحی صنعتی و پروژه شبکه ملی اطلاعات توسط مخابرات خبر داد و گفت: تدوین طرح نامبرینگ جدید جزو پروژه‌های بزرگی است که در شرکت مخابرات ایران در حال اجراست.
 تامین ارتباط مخابراتی پروژه شبکه ملی اطلاعات/ تدوین طرح نامبرینگ جدید در دستور کار

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، محمدرضا حاجی محمدی، معاون شبکه مخابرات ایران در نشست کاری مدیران مجموعه مخابرات ایران تاکید کرد: همه مدیران ما این مطلب را سرلوحه اهداف خویش قرار دهند که برای تبدیل شدن به یک شرکت پیشرو در سطح جهانی، لازم است که تمامی شبکه‌های ناهمگون در سطح کشور، در بستر مبتنی بر IP همگرا بروند.

 

وی با بیان اینکه یکی از 4 حوزه تمرکز اصلی شرکت مخابرات ایران بهینه‌سازی زیرساخت شبکه است، ابراز کرد: بهینه کردن شبکه‌های کابل مسی و نوری موجود و سرمایه‌گذاری بهینه در طرح و پروژه‌های آتی از اولویت‌های کاری ماست.

 

معاون شبکه مخابرات با تشریح پروژه‌های بزرگی که در شرکت مخابرات ایران و معاونت شبکه در حال اجراست، خاطرنشان کرد: تشکیل کمیته‌های تخصصی فنی ملی و استانی، تدوین طرح نامبرینگ جدید، مذاکره با شرکت‌های داخلی و خارجی، هماهنگی با سازمان ها و مراجع و اجرای پروژه‌ها در کمترین زمان، از اولویت های اصلی در معاونت شبکه و فناوری اطلاعات است.

 

حاجی محمدی با اشاره به طراحی شبکه و پیگیری امور فنی پروژه‌های متمرکز و تأمین تجهیزات یادآور شد: در بحث طراحی شبکه به 6 مورد تدوین RFP و برآورد نیازهای تجهیزاتی و برگزاری مناقصات مربوط، تأمین فیبرنوری مورد نیاز به طول 3 هزار کیلومتر، پروژه‌های تکمیلی NGN و IMS، تأمین تجهیزات شبکه دسترسی و سامانه‌های انتقال، پروژه تأمین تجهیزات شبکه به میزان 2/5 میلیون پورت و در نهایت، پروژه خرید تجهیزات NGN استان‌ها، پرداخته‌ایم.

 

سرپرست فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران با اشاره به پروژه‌های بزرگ صورت گرفته در حوزه شبکه عنوان کرد: معاونت فناوری اطلاعات تاکنون پروژه‌های مهمی برای وزارت ارتباطات و سایر سازمان‌ها نیز به انجام رسانده است که از جمله مهمترین آنها می‌توان به پروژه تأمین تلفن خانگی در 621 روستای بالای 20 خانوار، پروژه پوشش تلفن همراه 865 روستای زیر 20 خانوار، پروژه تأمین پورت پرسرعت 4 هزار مرکز تلفن روستایی در 7 هزار آبادی، پروژه سیگنال‌رسانی به صدا‌و‌سیما در 18 استان، پروژه تأمین ارتباط مخابراتی شهرک‌ها و نواحی صنعتی و پروژه شبکه ملی اطلاعات، اشاره کرد.

 

وی درباره رویکردهای فنی شرکت مخابرات ایران گفت: رویکرد ما به سمت همگرایی با ارتباطات سیار و ثابت و تأکید ما بر اجرای هر چه بهتر و سریع‌تر این مهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار