کد خبر:۳۶۴۰۷۵
حمدون توره اعلام کرد

3.9 میلیارد نفر مشترک تلفن همراه در جهان وجود دارد/ لزوم دسترسی آحاد مردم به ICT

دبیرکل نوزدهمین کنفرانس سران مختار گفت: از سال 2007 تا کنون تعداد مشترکان تلفن همراه در سطح جهان، از 2.6 میلیارد به 3.9 میلیارد نفر رسیده و در همین دوره، تعداد استفاده کنندگان از اینترنت نیز از 1.2 میلیارد به 3.9 میلیارد نفر افزایش یافته است.
3.9 میلیارد نفر مشترک تلفن همراه در جهان وجود دارد/ لزوم دسترسی آحاد مردم به ICT

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، در اجلاس مختار 2014 که با حضور 104 وزیر، 35 معاون وزیر و بیش از 50 نماینده ویژه کشورها همراه است، حمدون توره دبیرکل این اجلاس در سخنانی گفت: از سال 2007 تا کنون تعداد مشترکان تلفن همراه در سطح جهان، از 2.6 میلیارد به 3.9 میلیارد نفر رسیده و در همین دوره، تعداد استفاده کنندگان از اینترنت نیز از 1.2 میلیارد به 3.9 میلیارد نفر افزایش یافته است.

 

وی در ادامه با یادآوری نیاز به تصمیم‌گیری‌های جسورانه برای کمک به برقراری ارتباطات تاکید کرد: امروزه ICT یک نیاز است و با توجه به این که میلیون ها نفر در دنیا هنوز به ارتباطات دسترسی ندارند، لازم است برنامه ریزی کرد تا آحاد مردم به آن دسترسی یابند.

 

این اجلاس که با پخش پیام ویدیویی دبیرکل سازمان ملل متحد و سخنرانی رییس جمهور کره جنوبی افتتاح شد رییس جمهور کره جنوبی در سخنانی خطاب به نمایندگان کشورها، ITU را محور همکاری‌های بین المللی دانست و یادآور شد: ارتباطات و فناوری اطلاعات نقش بسیار مهمی در توسعه زیرساخت کشورها و توسعه اقتصادی دارد.

 

بان‌کی‌مون دبیرکل سازمان ملل نیز در پیام خود به نوزدهمین کنفرانس سران مختار، با اشاره به نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در نزدیک کردن مردم به یکدیگر، پهن باند را باعث کاهش شکاف دیجیتالی بین کشورها عنوان کرد و ICT را کلید دستیابی به توسعه پایدار برشمرد.

 

دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز که در راس هیاتی در این اجلاس حضور دارد، ضمن ملاقات و گفتگو  با وزرای همتای خود، در روز دوم کنفرانس سخنرانی خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار