کد خبر:۳۶۴۲۱۲
خواندنی‌ترین اخبار فضای مجازی؛

اعتراف قربانی اسیدپاشی به اشتباه خود/ تبلیغ باورنکردنی برای سفر استانی "حسن روحانی"/ ماهواره نصب می‌کنم تا رقص تماشاکنند!/ مرغ‌ها هم بیمه‌تکمیلی می‌شوند

توانایی باورنکردنی شلغم!، اعتراض‎جالب‌به‎خودروهای‎تک‎سرنشین، فرمانده داعشی به ائتلاف ضدداعش پیوست،توانایی باورنکردنی شلغم! و... ا زاهم اخبار منتشر شده در فضای مجازی طی امروز هستند.

 گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را دارد. در این بین گاهی مجبور می‌شویم زمان‌های طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.

 

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، می‌کوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.

 

 هر بورسیه‌ای که بد نیست!/ پاسخ آقای «حسین-ف» به خبر ویژه کیهان!

کیهان: آقای «حسین-ف» پدر خانم «م-ف» در واکنش به خبر ویژه روز دوشنبه ۲۸ مهر اعلام کرد هر بورسیه‌ای بد نیست و می‌تواند فرصتی برای دفاع از انقلاب باشد. برای مشاهده ادامه خبر روی اینجا کلیک کنید.

 

دختر زیبایی که قربانی‌کینه صهیونیست‌ها شد+ تصاویر


ایناس دختر بچه ۵ ساله فلسطینی همانند بسیاری دیگر از کودکان معصوم فلسطینی قربانی تجاوزات و جنایت‌های صهیونیست‌های اشغالگر شد و شیشه عمرش زیر چرخ‌های خودروی یک شهرک نشین جنایتکار شکست.  برای مشاهده ادامه خبر روی اینجا کلیک کنید.

 

شکایت رسمی آرژانتین از «بی‌بی‌سی»


مقامات آرژانتین به دلیل رفتار تحریک‌آمیز مجری محبوب‌ترین برنامه تلویزیونی «بی‌بی‌سی» انگلیس، شکایتی رسمی علیه این شبکه تنظیم کردند.  برای مشاهده ادامه خبر روی اینجا کایک کنید.

 

میوه‌های رنگ‌شده در سبد خانواده‌ها

مهر: چند سالی است که دیدن پرتقال و نارنگی زرد و نارنجی در اواخر تابستان و اوایل پائیز، به امری عادی تبدیل شده است. میوه‌هایی که البته بر خلاف رنگ‌و روی غلط‌اندازشان، کال و ترش است.اما سوال این‌جاست که چرا این مرکبات قبل از فصل برداشت با این رنگ و لعاب وارد بازار می شود و این رنگ زرد از کجا می آید؟

 

«رنگ شده» اصطلاحی است که درباره مرکبات خوشرنگ اما کال این روزهای بازار میوه به کار می‌رود. میوه‌هایی که بدون هیچ نظارتی وارد بازار می‌شود و با قیمت بالا هم به فروش می‌رسد. اغلب مردم هم دلخوش به رنگ گرم و زرد رنگ میوه‌ها به خیال خود نوبرانه‌های پاییزی را خریده و به خانه می‌برند ولی بعد از پوست کندن میوه متوجه کال بودن آن می‌شوند. انگار که این رنگ زرد و نارنجی، رنگ طبیعی پرتقال نیست. نکته‌ای که رئیس اتحادیه باغداران ایران هم به‌صورت تلویحی، آن را تایید کرده‌است. «مجتبی شادلو»گفته : «در چند سال اخیر عده‌ای سودجو قبل از فصل برداشت، پرتقال را از باغداران خریداری می‌کنند و با استفاده از دستگاه‌هایی پرتقال را رنگ‌آوری می‌کنند و رنگ پرتقال را از سبز به زرد و یا نیمه زرد و سبز تبدیل می‌کنند.»

 

به گفته رئیس اتحادیه باغداران این گونه میوه‌ها برای سلامتی ضرر دارند. زیرا میوه پرتقال، خودش اسید دارد و بر اثر گرمادهی میزان اسید آن بالاتر رفته و علاوه بر از بین رفتن خاصیت آن، برای دستگاه گوارش بسیار خطرناک است. اما رنگ‌آمیزی میوه ها و یا سبززدایی (Degreening) به دو صورت انجام می شود که شیوه رنگ آمیزی با «گاز اتیلن» در کشور ما کاربرد بیشتری دارد.

 

گاز می‌زنند تا گاز بزنی

میوه‌های کال چیده‌شده را می‌توان در محیط و فضای کنترل شده‌ای به شرایط مصرف رساند. این، همان کاری است که موجب سوء استفاده برخی برای فروش میوه‌های کال و با رنگ مصنوعی شده‌است. آن‌ها میوه‌های کال چیده‌شده را در معرض گاز اتیلن قرار می‌دهند. اتیلن، رنگدانه‌های کلروفیل سبزرنگ را تخریب و رنگدانه زرد رنگ را که زیر کلروفیل محصور شده است را آزاد می‌کند. به‌این ترتیب میوه سبزرنگ کال، ظاهری شبیه میوه‌های رسیده می‌گیرد تا رنگ‌و روی جذاب آن، مشتری بیشتری در بازار میوه‌های نوبرانه پیدا کند.استفاده از اتیلن بیشتر در میوه‌هایی نظیر موز، خرمالو و گوجه‌فرنگی کاربرد دارد.

 

از رنگ‌کردن گنجشک تا رنگ کردن میوه

شاید مناسب‌ترین تشبیه برای این روش، همان ضرب المثل «گنجشک را رنگ می‌زنند و جای قناری می‌فروشند» باشد. میوه‌های کال را به دو روش رنگ می‌کنند. در روش اول ابتدا با گاز اتیلن، رنگ میوه‌ها  را برمی‌گردانند و بعد در محلول رنگی غوطه‌ور می‌کنند تا رنگ میوه‌ها مجلسی‌تر و براق‌تر شود.

 

روش دوم اما کمی متفاوت است. در این روش، خبری از گاز اتیلن نیست و از همان ابتدا مرکبات در محلول‌های رنگ با غلظت بالاتر غوطه‌ور می‌شود. میوه ها در آب 50 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه غوطه ور می شوند تا رنگ جذب پوست میوه و یکدست شود. بعد از آن نیز میوه‌ها سرد شده و واکس زده می‌شوند. البته این روش در کشور ما کمتر انجام می‌شود. اما می‌شود ردپای آن را در میوه‌های وارداتی دید.

 

در این روش ممکن است مواد شیمیایی به داخل میوه نیز نفوذ کرده و موجب مسمویت و حتی ابتلا به سرطان شوند. مرکبات نارس، ارزش غذایی چندانی ندارند. چه برسد به اینکه بعد از گذراندن این مراحل وارد بازار شوند. میوه‌های پاییزی و به‌ویژه مرکبات به‌دلیل دارا بودن ویتامین C در سبد غذایی پاییزی و زمستانی خانواده‌ها قرار دارد. میوه‌هایی که البته برای پیشگیری و درمان بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی‌هم مفید است. اما رنگ‌کردن و عجله سودجویان برای فتح بازار میوه و فروش بیشتر، سبب شده تا یکی از سالم ترین خوراکی‌ها در سبد غذایی خانواده به مواد شیمیایی آلوده شود.

 

شاید بهترین کار برای دوری از میوه‌های رنگ شده، این باشد که عجله نکرد و برای مصرف هر میوه‌ای منتظر فصل طبیعی و معمول آن بود. با این روش، کسی نمی‌تواند با میوه‌های رنگ شده، شما را هم رنگ کند.

 

وداع "قالیباف" با قائم‌مقامش


جهان‌نیوز: چراغچی در سال ۱۳۶۳ یعنی زمانی که قائم مقام "لشگر۵ نصر " بود، در "عملیات بدر" به شهادت رسید. شهید "ولی الله چراغچی مسجدی" در شهریور ۱۳۳۷ در مشهد متولد شد. دانشجوی رشته مهندسی علوم بود که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و مدتی بعد بر اثر واقعه "انقلاب فرهنگی" دانشگاه تعطیل شد. او با شروع جنگ تحمیلی به جبهه ها شتافت و مدتی بعد به سپاه پیوست. مسئولیت های او در جبهه های جنگ عبارت است از: فرمانده گردان، مسئول طرح و عملیات منطقه ۶ سپاه، مسئول طرح و عملیات نصر ۵ خراسان و قائم مقام فرمانده لشکر ۵ نصر.

 

چراغچی در سال ۱۳۶۳ یعنی زمانی که قائم مقام "لشگر۵ نصر " بود، در "عملیات بدر" به شهادت رسید.

 

آن روزها، فرماندهی لشگر۵ نصر بر عهده سردار "محمدباقر قالیباف" بود. عکسی که می بینید، فرمانده لشگر۵ نصر را در حال آخرین خداحافظی با پیکر برادر، همرزم و قائم مقامش، "شهید ولی الله چراغچی" نشان می دهد. سالها بعد، عکسی هم از او که حالا شهردار تهران بود، در حال بوسه بر مزار شهید چراغچی گرفته شد که می بینید.

 


اعتراض‎جالب‌به‎خودروهای‎تک‎سرنشین

 

دوچرخه سواری برای نمایش فضای اشغال شده توسط خودروهای تک سرنشین در لاتویا

 

جزئیات شهادت مامور پلیس پایتخت

تسنیم: سرهنگ محسن خانچرلی صبح امروز در حاشیه مراسم تشییع شهید سرگرد محمد جلال کاشانی، مامور کلانتری 139 مرزداران که دو شب پیش در بزرگراه حکیم و در هنگام ماموریت به درجه شهادت نائل آمده بود، در تشریح نحوه شهادت وی گفت: در شب حادثه، سرگرد کاشانی در حال گشت‌زنی در محدوده استحفاظی خود واقع در مرزداران بود که در بزرگراه حکیم تعدادی از توزیع کنندگان مواد مخدر را مشاهده می‌کند.


رئیس پلیس پیشگیری پایتخت، افزود: این مامور وظیفه شناس به دنبال مشاهده توزیع کنندگان به آن‌ها ایست داد و در همین حین با یکی از آن‌ها درگیر می‌شود که در این درگیری، متهم مذکور با سلاح گرم اقدام به شلیک به وی کرده و این مامور وظیفه شناس به درجه رفیع شهادت نائل شد.

وی در پایان به زحمات و تلاش‌های این مامور وظیفه شناس کلانتری 139 مرزداران اشاره کرد و گفت: طی سه سال گذشته این مامور شجاع پلیس پایتخت برخوردهای مکرر و متعددی با افراد بزهکار برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی جامعه داشت و در این راه نیز به شهادت رسید.

 


فرمانده داعشی به ائتلاف ضدداعش پیوست؟/ هلاکت هزار مزدور


العالم: "خیانت" یکی از سرکردگان داعش در شهر عین العرب سوریه، به هلاکت بیش از هزار تروریست داعشی انجامید. در مطالبی که به تازگی در صفحه موسوم به "ویکی لیکس دولت البغدادی" در توییتر منتشر شده، نام یکی از سرکردگان فراری این گروه و زیان های وارده به داعش به خاطر این فرار؛ و تدابیر اتخاذ شده برای حفظ سرکردگان و پایگاه های داعش در برابر حملات هوایی گسترده ائتلاف بین المللی افشا شده است.

 

به نوشته سایت خبری الحدث نیوز، در یکی از نوشته‌های این صفحه آمده است: "ابو احمد علی عبده" از همراهان ابو بکر البغدادی رهبر داعش که اسرار زیادی از این گروه و مواضعش را می دانست، ناپدید شده است.

 

در ادامه این مطلب می خوانیم: البغدادی تدابیری فوری به منظور تغییر مواضع و انبارهای سلاح و جست و جو برای یافتن این سرکرده ناپدید شده اتخاذ نموده است.

 

بنا بر آنچه در این صفحه ذکر شده، احتمال دارد فرد مزبور اسرار داعش را به ائتلاف بین المللی فروخته و سپس فرار کرده باشد؛ امری که باعث شده حملات هوایی نیروهای ائتلاف دقیق‌تر شود.

 

در یکی دیگر از مطالب این صفحه که "خبر موثق" نامیده شده، آمده است: سرکردگان داعش پس از هلاکت هزار کشته داعشی در عین العرب - که عمدتا از اتباع خارجی هستند- از صدور دستور عقب نشینی تاکتیکی و تدریجی سخن می گویند.
 

 

 

 

همزمان با سفر "حسن روحانی" تبلیغات عجیب خبرگزاری دولت بیش از گذشته جلب توجه می‌کند

 

 


شوره سر دارید؟ شلغم بخورید!

تابناک: مقداری پتاسیم نیز در شلغم وجود دارد که در تنظیم فشارخون نقش دارد و همچنین فسفر و آرسنیک موجود در این گیاه برای تقویت گلبول‌های سفید و سیستم ایمنی مفید است و از همین رو شلغم برای پیشگیری از سرماخوردگی در فصل‌های سرد سال کاربرد بیشتری دارد. شلغم سبزی است که از نظر طب قدیم ایران گرم و تر به شمار می‌رفته و به علاوه برای درمان اکثر دردها استفاده می شده است. شلغم دارای مواد معدنی است که برای پیشگیری از انواع سرطان مفید می‌باشد و همچنین در تصیفه خون و تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری از بیماری‌های عفونی نقش دارد.



شلغم را بدون پوست گرفتن و قطعه قطعه کردن و به صورت پخار پز پخت کنید. شلغم مواد معدنی فراوانی دارد که کلسیم و منیزیم از مهمترین این مواد است و برای رشد و نمو استخوان خصوصاً در نوجوانان، زنان باردار و زنان شیرده توصیه می شود. مقداری پتاسیم نیز در شلغم وجود دارد که در تنظیم فشارخون نقش دارد و همچنین فسفر و آرسنیک موجود در این گیاه برای تقویت گلبول‌های سفید و سیستم ایمنی مفید است و از همین رو شلغم برای پیشگیری از سرماخوردگی در فصل‌های سرد سال کاربرد بیشتری دارد.
 

شلغم سرشار از ویتامین‌های گروهB است که برای درمان و پیشگیری از شوره سر مفید می‌باشد و همچنین اسید فولیک موجود در آن در درمان کم خونی کارآیی دارد. شلغم دارای مواد معدنی است که برای پیشگیری از انواع سرطان مفید می‌باشد و همچنین در تصیفه خون و تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری از بیماری‌های عفونی نقش دارد. گوگرد، ویتامین C و فیبر از دیگر مواد موجود در شلغم است که این کارشناس تغذیه از آنها نام برد و یادآوری کرد: فیبر موجود در این گیاه در کاهش اسید اوریک، تری گلیسرید و کلسترول مفید است و از سرطان روده پیشگیری می کند.ترکیباتی در شلغم وجود دارد که برای کاهش قند خون در افراد دیابتی مفید است و همچنین مدر بودن شلغم می تواند در دفع سنگ مثانه تاثیر گذار باشد.

 

موادی که در شلغم وجود دارد برای تسکین سرفه های سرماخورگی و تقویت سیستم تنفسی مفید می باشد.شلغم سبزی کم کالری است و در رژیم‌های لاغری جز سبزیجات آزاد محسوب می شود.
وی گفت: همچنین در گذشته شلغم را به صورت پخته و له شده به صورت پمادی برای رفع ترک پا به کار می برده اند.

 

شلغم را با پوست و بدون اینکه قطعه قطعه شود باید پخت، زیرا قطعه قطعه کردن موجب می‌شود بخش زیادی از مواد مغذی آن وارد آب شود و هدر برود. همچنین بهتر است موقع پخت شلغم از تماس مستقیم آن با آب جلوگیری کرد و شلغم را بر روی توری قرار داد تا با بخار آب قابلمه بخارپز شود.

 

 

 


کاندیدای مجلس بحرین:اگر رای بیاورم روی همه خانه ها دیش ماهواره می گذارم تا مردم رقص تماشا کنند


عصرایران: انتخابات مجلس بحرين كه قرار است ماه آينده برگزار شود، توسط انقلابيون تحريم شده و همين امر موجب گرديده به جاي افراد معتبر، رقاص‌ها و افراد بيسواد كانديداي ورود به مجلس شوند. مجلس بحرين، خود را براي ورود يك رقاص به اين مجلس آماده مي‌كند. به گزارش پايگاه خبري العربيه، حسن بوجندل، كانديداي انتخابات مجلس بحرين كه در رسانه‌ها به كانديداي رقاص معروف شده و به عنوان رقاص در شبكه ماهواره‌اي "وناسه" كار مي‌كند، گفت: تلاش مي‌كنم برنامه انتخابي خود را براساس حمايت از هنر رقص و گسترش آن در كشورهاي منطقه مطرح نمايم.

 

اين رقاص افزوده است: درصورتي كه نماينده مجلس شود تلاش خواهد كرد در همه خانه‌ها ديش ماهواره نصب كند تا تماشاي شبكه‌هاي رقص كه قصد راه‌اندازي آنها را با بهترين كيفيت دارد، براي همه فراهم شود. انتخابات مجلس بحرين كه قرار است ماه آينده برگزار شود، توسط انقلابيون تحريم شده و همين امر موجب گرديده به جاي افراد معتبر، رقاص‌ها و افراد بيسواد كانديداي ورود به مجلس شوند.

 

 


جشن تولد احمدی‌نژاد باز هم به تعویق افتاد
 

دانا: اطرافیان احمدی نژاد که قرار بود به علت مصادف شدن روز تولد احمدی نژاد با دهه اول محرم جشن تولد وی را زودتر برگزار کنند،‌ اما به دلیل درگذشت آیت الله مهدوی کنی، این روز نیز به تعویق افتاد.

 

بر اساس، آنان قصد داشتند روز ۶ آبان ماه برای او جشن تولد بگیرند اما چون این روز با دهه اول ماه محرم مصادف شده است، آن را به پنج روز زودتر یعنی یکم آبان جلو انداختند. اما این زمان نیز به دلیل درگذشت آیت الله مهدوی کنی، به تعویق افتاد. زمان برگزاری دقیق این جشن تولد هنوز اعلام نشده است. این افراد نام برنامه جشن تولد احمدی نژاد را برگزاری جشن تولد «رئیس جمهور قلب ها»[!] گذاشته اند. این جشن در نارمک برگزار خواهد شد.

 


«ذبح کننده شیعیان» دستگیر شد


ابنا: «ابو معاویه العراقی» ملقب به ذبح کننده شیعیان، روز گذشته توسط یگان ویژه ارتش عراق دستگیر شد. اخیراً رسانه‌های عراقی از عملیاتی برای دستگیری یکی از جلادان گروه تروریستی داعش خبر دادند که این علمیات با موفقیت به پایان رسید. با توجه به اینکه عناصر داعش هر یک برای خود نامی مستعار انتخاب می‌کنند، این شخص با نام «ابو معاویه العراقی» در این گروه تروریستی فعالیت می‌کرد.

به گفته منابع امنیتی عراق، ابو معاویه العراقی برای خود لقب «ذبح کننده شیعیان» برگزیده بود و به این نام افتخار می‌نمود. حتی برخی اعلام داشته‌اند که این تروریست تا کنون 76 تن از شیعیان را سر بریده است. ابو معاویه العراقی پس از آنکه به دست یگان ویژه ارتش عراق دستگیر شد، اعتراف کرد که از صدای ناله افراد به هنگام ذبح، لذت می‌برد(!).

 

 

 مرغ ۷۰۰۰ تومان شد

 

اقتصاد پرس: گویا قرار نیست هیچ گاه مشکلات بخش تامین مواد غذایی پرمصرف در سبد خانوار و افزایش قیمت روزانه آنها حل شود ؛ کارشناسان معتقدند اگر دولت هرچه سریعتر نظارت های خود را گسترش ندهد به زودی با بحران مرغ مواجه خواهیم شد. در چند روز گذشته بازار مرغ حسابی سکه شده و قیمت این ماده غذایی که اکنون جایگزین گوشت قرمز در کشور است به حدود ۷هزار تومان رسیده است. عده ای ازفعالان بازار، افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت جوجه یکروزه و تاثیر مستقیم آن درهزینه های تمام شده تولید را عامل اصلی بالا رفتن قیمت این محصول می دانند. جوجه یکروزه به عنوان یکی از مهم‌ترین نهاده‌های مورد استفاده در صنعت مرغ گوشتی، ۱۲‌درصد قیمت تمام شده تولید مرغ را به خود اختصاص می‌دهد. انجمن جوجه یکروزه، قیمت این نهاده را برای بهمن ماه حدود ۱۵۰۰تومان اعلام کرده بود؛ اما متاسفانه امروز قیمت جوجه یکروزه به۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ تومان رسیده است.

 

با گران شدن قیمت جوجه یکروزه، تولیدکنندگان دیگر قادر نخواهند بود مرغ استانداردی که توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شده و قابلیت صادراتی دارد، تولید کنند. به گفته کارشناسان، مرغ صادراتی باید یک کیلو و ۸۰۰ گرم وزن داشته  باشد در حالی که اکنون و با گران شدن قیمت جوجه یکروزه، برای مقرون به صرفه شدن تولید، مرغداران مجبورند مرغ سه کیلوگرمی تولید کنند. گفتنی است ؛ قیمت جوجه یکروزه در مدت مشابه سال گذشته ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومان بوده است .

 

هر چند باید گفت در سال های اخیر تنظیم بازار مواد پروتئینی در کشور با مشکلات فراوانی مواجه بوده و در برخی مواقع این شرایط سبب شده تا نسبت به واردات مرغ به ویژه ازترکیه اقدام شود اما باید این نکته ار نیز متذکر شد که در صورت فقدان نظارت به زودی با بحران مرغ درکشور روبرو خواهیم شد. گفتنی است با جدا شدن شرکت پشتیبانی امور دام از وزارت جهاد کشاورزی، در ماه‌هایی که میزان مصرف کلی کشورکم بود، مرغ های مازاد تولید کشور جمع‌آوری نمی‌شد واین در حالی بود که در زمان اوج مصرف مانند نوروز و ماه های رمضان و محرم مسوولان مجبور می شدند که برای تامین نیازداخل اقدام به واردات کنند. این کار تبعات منفی نیز داشت که می توان به مخالف تولید کنندگان با واردات اشاره کنیم. متاسفانه در طول دولت های نهم و دهم و اجرای سیاست توجه ویژه به واردات،صنعت مرغداری ناگهان دچار زیان دهی شد و به گفته فعالان این بخش پس ازهدفمندی یارانه ها بود که عده ای از تولید کنندگان نتوانستند هزینه ها را تامین کنند.

 

از زمان آغاز به کار دولت یازدهم، تصمیم گرفته شد هیچگونه مجوزی برای واردات مرغ صادر نشود.این در حالی است که تولید کنندگان می گویند میزان تولیدات اکنون بیش ازنیاز کشوراست اما متاسفانه در چند روز اخیر شاهد افزایش قیمت مرغ زنده و کشتار دربازار بوده ایم. در چند روز اخیر تولید کنندگان بارها بر مازاد تولید مرغ در کشور تاکید کرده و گفته اند؛مشکل اصلی در حال حاضر مازاد تولیدی است که تولید کنندگان را نگران می‌کند. رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی دراین باره گفت: دو سبد کالایی که قرار است دولت به بخشی از مردم در بهمن و اسفند ماه تحویل دهد بخشی از تقاضای مصرفی روزمره مرغ را در بازار جمع می‌کند و همین موضوع موجب نگرانی تولید کنندگان شده است، البته بخشی از تقاضا به دلیل ایام عید پوشش داده می‌شود.

 

همایون دارابی افزود:برای رفع نگرانی، به دولت و شرکت پشتیبانی امور دام پیشنهاد دادیم که همین میزان تقاضایی که از بازار به دلیل توزیع سبد کالا جمع می‌شود را از مرغداران خریداری کنند تا مازاد تولید برای آنها مشکل ایجاد نکند. وی ازآمادگی تولید کنندگان و تشکل ها برای فروش مرغ به دولت خبر داد و اظهار داشت:شرکت پشتیبانی امور دام از طرف وزارت جهاد کشاورزی مأمور شده که مرغ مازاد مصرف را به نرخ ۶۵۰۰ تومان خریداری کند.

 

وی خاطر نشان کرد: به دلیل مازاد تولید، به‌دنبال راهکار تسهیل صادرات هستیم . به گفته وی امسال حدود ۲۰ هزار تن مرغ از کشور صادر شده است. حال این سووال پیش می آید که اگر واقعا ما مازاد تولید داریم و بخشی ازآن نیز صادر می شود چرا باید در برهه هایی مانند ماه رمضان، محرم و صفر ودرآستانه نوروز شاهد کمبود و در نتیجه افزایش قیمت این محصول باشیم؟ دولت باید در آستانه سال جدید برنامه ریزی کرده و تدابیر لازم را اتخاذ کند تا نگرانی بابت توزیع مرغ و همچنین افزایش قیمت آن در میان مردم ایجاد نشود زیرا اکنون اقشار مختلف مردم به دلیل مشکلات اقتصادی قادر به پر کردن سبد خانوار خود نیستند.

 

 

آمنه: مردم! پشیمانم که اسیدپاش را بخشیدم

 

جام جم آنلاین: کمتر کسی خبر دارد که این روزها آمنه بهرامی از اسپانیا به ایران آمده است تا شکایت کند و پیگیر علت آزادی مجید موحدی از زندان شود که حدود 10 سال پیش به صورت و بدن او اسید پاشید و سوی چشم ها، زیبایی و سلامتش را از او دزدید. آمنه که از زمان حادثه اسیدپاشی برای درمان خود در شهر بارسلونا بسر می برد، درباره علت سفرش به ایران و حضور در دادگاه به خبرنگار جام جم آنلاین می گوید: از آقای فریدون امیرآبادی که زمانی معاونت اجرای احکام را داشتند شکایت کرده ام چرا که من مجید را فقط به شرط پرداخت دیه کامل اعضای بدنم بخشیدم اما او بدون پرداخت این مبلغ که امسال مقدار آن تقریبا 600 میلیون تومان است، از شهریور امسال آزاد شد در حالی که فقط 50 میلیون تومان به حساب دادگستری واریز کرده است.آمنه که روز گذشته برای عیادت یکی از قربانیان اسیدپاشی در اصفهان ، به بیمارستان مطهری مراجعه کرده بود اعتراف می کند : هر بار که خبری درباره اسیدپاشی ها بویژه اسیدپاشی اصفهان می شنوم ، خودم را مسئول می دانم و حس می کنم شاید درست تر آن بود که اسیدپاش را نمی بخشیدم.

 

او البته دولت و دادگستری را نیز در کشدار شدن 10 ساله پرونده اش در قوه قضائیه دخیل می داند و با این حال اعتقاد دارد در بخشش موحدی اشتباه کرده است وتوضیح می دهد: اگر فرصت دوباره ای به من داده شود تا درباره اسیدپاشم تصمیم بگیرم دیگر از قصاصش نمی گذرم بخصوص که حالا او بدون پرداخت دیه من که شرط بخشش او بوده ، آزاد شده است.

 

 

او با تأثر اظهار می کند: از لحظه ای که گفتم مجید را به شرط پرداخت کامل دیه ام می بخشم و او در لحظه عفوش به من فحاشی کرد، فهمیدم اشتباه بزرگی مرتکب شده ام و گرگی را در جامعه رها کرده ام. به گفته این قربانی اسیدپاشی هنوز حکم دادگاه قضایی قضات مشخص نیست و نکته عجیب این است که امروز نامه بخشش او که در آن شرط آزادی مجید پرداخت دیه قید شده بود، در پرونده اش پیدا نشده است در حالی که وکلیش نسخه ای از این نامه را در اختیار دارد.

 

آمنه می گوید: خوشحالم که سخنگوی قوه قضائیه ، بر پیگیری سریع پرونده و حکم اشد مجازات برای عامل اسیدپاشی های اصفهان تاکید می کند و اعتقاد دارم این نوع احکام باید برای همه اسیدپاش های دیگر در کشور هم صادر شود.

 


مرغ‌ها هم بیمه تکمیلی می‌شوند


مدیر امور خدمات بیمه‌ای صندوق بیمه کشاورزی کشور گفت: بیمه تکمیلی طیور ابلاغ شده و مرغداران در صورت تمایل می توانند غیر از بیمه عادی نسبت به بیمه تکمیلی هم اقدام کنند. تیمور غفاری در جلسه بیمه محصولات کشاورزی دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار کرد:‌ از خسارت سرمای ابتدای سال جاری در آذربایجان شرقی بیش از 43 میلیارد و 200 میلیون ریال غرامت پرداخت شده است.

 

وی گفت: سرمایه گذاری و تولید در بخش کشاورزی به دلیل ماهیت خطرپذیری ناشی از بی ثباتی شرایط آب و هوایی نیازمند امنیت و تضمین در برابر ریسک های موجود است. غفاری رضایتمندی بیشتر بیمه گذاران خسارت دیده و تسریع در بازدید از باغات و پرداخت به موقع غرامت ها را یکی از عوامل مهم توسعه بیمه دانست و گفت: استفاده از بیمه به منظور کم کردن ریسک در میان بهره برداران باید جایگاه خود را پیدا کند.

 

مدیر امور خدمات بیمه‌ای صندوق بیمه کشاورزی کشور بر نبود تناسب مبالغ پرداختی به خسارت دیدگان اشاره کرد و گفت: در بیمه محصولات باغی 57 درصد و زراعی نیز 37 درصد افزایش تعهدات داشته ایم. وی با بیان اینکه در سال جاری شاهد پوشش 70 درصدی بیمه محصولات کشاورزی در مورد گندم دیم و آبی بودیم، افزود: تغییراتی در تعهدات بیمه دامی و طیور بوده است، که غیر از تعهدات سال های گذشته افزایش تعهدات داشتیم که در صورت خسارت به بیمه گزاران پرداخت خواهد شد.

 

غفاری با بیان اینکه درکل زیر بخش دام، طیور و آبزیان دراکثر طرح ها از 15 درصد تا 37 درصد افزایش تعهدات در پرداخت داریم، ادامه داد: تعرفه های بیمه محصولات باغی و زراعی و دامی امسال به موقع به استان ها اعلام شد. وی با بیان اینکه ضرایب خطر در محصولات باغی افزایش یافته است، افزود: در انگور سه نوع بیمه داریم و حق بیمه حداکثر 25 درصد افزایش یافته است.

 


محل نزول جبرئيل درمسجدالحرام


حج: ركن يمانى، در زاويه جنوبى خانه و تقريباً مقابل كشور «يمن» و قبل از ركن حجرالاسود مى ‏باشد. فاصله آن تا ركن اسود ۵۲/ ۱۱ متر است. از اين جهت به آن يمانى مى ‏گويند كه به سمت يمن بوده و جهت قبله اهل يمن به ناحيه اين ركن است.

 

خليل خدا، ابراهيم عليه السلام هنگامى كه كعبه را بنا كرد، دو ركن بر آن قرار داد؛ نخست «ركن حجرالأسود» و ديگر «ركن‏ يمانى‏» و ديوار كعبه از سوى حجر اسماعيل را به صورت نيم دايره‏اى ساخت، بطورى ‏كه زاويه ‏اى بر آن قرار نداد.

 

از ميان چهار ركن كعبه، فضيلت ركن يمانى و ركن اسود از دو ركن ديگر بيشتر است؛ چنان‏كه روايات زيادى از شيعه و سنّى درباره فضيلت و اهميت اين دو ركن نقل شده است.

 

پيامبر گرامى اسلام صلى الله عليه و آله قبل از هجرت به مدينه، و در زماني كه مسجدالاقصي قبله مسلمانان بود هنگامى ‏كه رو به سوى بيت المقدس مى ‏ايستاد، بين ركن حجرالأسود و ركن‏ يمانى‏ قرار مى ‏گرفت و در اين حال كعبه در مقابل آن حضرت و بين بيت ‏المقدس و ايشان واقع مى ‏شد و بدين سان هم كعبه و هم بيت المقدس را، همزمان استقبال مى ‏نمودند.

 

بنا به قول مشهور، محلى كه براى فاطمه بنت اسد (س) شكافته شد تا به درون كعبه رود و فرزندش على بن ابى ‏طالب عليه السلام را به دنيا آورد، در كنار ركن يمانى بوده است.

 

جبرئيل، فرشته بزرگ الهى كه هميشه يار و ياور رسول خداصلى الله عليه و آله بوده، به اين مقام آمده است. ركن يمانى خاطره رخساره نبى را در خود دارد، ركن يمانى خاطره دست رسول خداصلى الله عليه و آله به ياد دارد، ركن يمانى محل هبوط فرشتگان خداست، آن‏‌ها در آنجا حاضرند و ناظر و خشوع و تذلل بندگانى را مى ‏بينند كه خداوند به آن‏‌ها مباهات كرده است.


ركن يمانى باب بهشت است، از آنجا مى‏توان بهشت را نظاره كرد، از آن‏جا بوى بهشت مى ‏آيد، ركن يمانى اتصالى به اهل بيت عليهم السلام دارد، لذا فضيلت آن دو چندان مى ‏شود. ذكر گفتن، تواضع كردن، صلوات فرستادن، توبه كردن و با خدا سخن گفتن بى پاسخ نمى ‏ماند. درهاى عروج از همين جا به روى اوليا گشوده مى‏ شود، چنانكه باب ورود مولود كعبه، نيز در كنار آن ­است. ركن يمانى پايان راه نيست، بلكه آغاز سلوك است؛ سلوكى به سمت كعبه آمال، و آستانه‏اى براى ورود به درياى اسرار. ركن يمانى، كليد اسرار بهشت و طواف، كليد اسرار خداست!

 

در حديثى ديگر باب ركن يمانى باب اهل بيت عليه السلام معرفى شده است. صادق اهل بيت عليهم السلام فرمود:«ركن يمانى درِ ماست كه از اين در وارد بهشت مى ‏شويم».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹
احمدی نژاد واقعا رئیس جمهور دلها بود، پس بهتره علامت تعجب رو پاک کنید. ممنون
126
32
a.y
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹
پس چی.
ابوالفضل
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۵
وخی عامو برو یه جاکار!
amir
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۷
نظر شما هم یه ! آخرش کم داشت:)
محمد
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۰
احمدی نژاد برای اینکه خط امام و گفتمان انقلاب را احیا کرد همیشه در دلها ی اهل ایمان جا دارد
اسحاق
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۸
شاید احمدی نژاد یه ایرادهایی اخرین سالش داشت ، اما اون سال هشتم بود و مطمانن در سالهای قبلش محبوب قلبها.ولی دولت جدید حاج حسن چی که الان دیگه جدید نیستش که.چه کار خوبی کردش؟ومن با مصطفی موافقم.اگه احمدی نژاد بیاد باز بهش رای میدم.
رضا
۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۱
ترسم آنروز شغال چوپان داوطلب شود...
صادق
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۹
داداش در خوب بودن ایشون که شکی نیست اما اشکالات اساسی هم به ایشون وارده
هر کاری نیاز به برنامه ریزی داره
یه دفعه نمیان یارانه بدن اینقدر گرونی بیاد
نیاز به تحقیق و برنامه ریزی داشت
مشایی هم که یه خلل بزرگ بود

ولی اینکه در مقابل این حکومت های مستکبر ایستاد و مثل بعضی ها نیشش باز نشد خیلی خوب بود
22
1
ناشناس
۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲
ای ول دادا حرف حق اینه
امین
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰
سلام
حداقل احمدی نژاد رئیس جمهور بودن رو به خیلی ها یاد داد (بعضی ها که مثل اداره ساعت 8 میومدن و ساعت 3 می رفتن)
و بعد از خودش رو هم مجبور کرد که حداقل ظاهرا یکم بیشتر به خودشون فشار بیارن
22
1
amin
۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲
جک جالبی بود :))))
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۲
یه سوال شیمی دارم ازتون، به نظرتون رابطه ای بین بنزین و اسید وجود نداره؟
12
1
ناشناس
۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۶
وا چه حرفا هم بنزین پیروشیمی آلودست هم اسیدپاشی کار چماق به دستاس میگی نه برو از نشریات زنجیره ای سئوال کن
p
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۲
به نظر من بخشش بی جا گستاخی را در ارازل و اوباش زیادتر می کند .اگر قصاص ها بدون ترس از حرف های بیجای خود فروخته های بیگانه انجام شود مسلما جرایم فوق العاده کاهش میابد چرا که هر کسی خود را خیلی دوست دارد.کاش دین اسلام تمام و کمال در همه عرصه ها اجرا میشد آن وقت همه متوجه میشدیم قانون الهی یعنی چه.
25
0
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۳
لعنت بر تمام کسانی که بدون هیچ ترسی از خدای مهربان به چهره بندگان خدا اسید می پاشند...مجازاتشان در این دنیا هرچقدر باشد..باشد .اینان اخرت را چه میکنند وقتی محکمه عدل الهی برپاشد چه جوابی دارند به خدای احد وواحد بدهند...خدای مهربان مارا از شر کسانی که از تو هیچ ترسی ندارند در پناهت حفظ کن...
44
0
دوست دار ولايت
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰
احمدي نزاد مردم دار بود وخادم خدا خفظش كند
15
1
سید حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۲
چند ساله که دلم برای احمدی نژاد (مخصوصا دور اول ریاستش)تنگ شده
مردی که تو سازمان ملل قدش از همه کوچیک تر بود ولی همه ازش حساب می بردند
هیچ نون ما گرون بود ولی هیچ مالک ریگی جرات چپ نگاه کردن به ما رو نداشت
بنزین ما گرون بود ولی غرب قبل از تحقیر ما زیر فشار نیش تند ریس جمهور ما بود
یادتونه که احمدی نژاد اخره حرفش درباره نزاد پرستی امریکا چطور به سیاه پوستا روحیه داد و الان با تمام قدرت دنبال گرفتن حقشون از دولتشونن
اون مرد ریس جمهور غافل نبود دشمن رو به خودش مشغول میکرد به اسراییلش مشغول می کرد تا از ما غافل بشه
13
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۱
فقط این را میتوانم بگویم که احمدی نزاد مرد بود .ودر مقابل زور گویان جهانی مردانه ایستاد .نه اینکه وا بدهد
14
1
لاله
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۵
واقعا احمدی نژاد مرد بود و گل سرسبد رییس جمهورای ایران بعد از رجایی و رهبرم
12
3
مریم 2
۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۸
کاشکی صحبت از مردی و نامردی به همین راحتی بود 2سال اخر ریاست جمهوری ک با اون مشایی بود و... با همه این حرفا خیلی بهتر از بعضیا بود
پربازدیدترین آخرین اخبار