به گزارش گروه اشتغال« خبرگزاری دانشجو»، سازمان جهانی کار در تازه ترین گزارش خود درباره لزوم ریشه کنی فقر در کشورهای مختلف جهان اعلام کرد: این واقعیت تلخ وجود دارد که تنها بخشی از میلیون ها زن و مرد شاغل در کشورهای مختلف جهان می توانند درآمد روزانه خود را بالاتر از 1.25 دلار نگه دارند.در حال حاضر، یک چهارم جمعیت شاغل کشورهای در حال توسعه با درآمدهای بالاتر از 2 دلار در روز زندگی می کنند؛ بنابراین دستیابی به توسعه پایدار، اشتغال کامل و مولد می تواند منجر به تقویت برابری ها شود.
بر پایه گزارش سازمان جهانی کار، در سال 2013 تنها 2.7 درصد از کارگران در فقر شدید توانستند وضعیت خود را بهبود دهند و این میزان یکی از کمترین آمارها در طول دهه گذشته میلادی است.
هر ساله 42 میلیون و 600 هزارنفر بر آمار نیروی کار جهان افزوده می شود اما تنها 40 میلیون نفر از آنان امکان پیدا کردن کار را می یابند. بنابراین با رشد آهسته تعداد بیکاران، افراد در معرض خطر فقر افزایش می یابند.
تا سال 2030 جهان نیاز به ایجاد حدود 600 میلیون شغل مناسب و معقول است و در این راستا همزمان با رشد نیروی کار، از بین بردن فقر شدید، کاهش بیکاری، افزایش مشارکت زنان و بهبود سطح زندگی های ضعیف باید مورد توجه قرار گیرد.
سازمان بین المللی کار در راستای اهداف توسعه هزاره سازمان ملل متحد پیشنهاد کرده رشد اقتصادی پایدار، فراگیر، اشتغال کامل، مولد و کار مناسب برای همه باید به عنوان یکی از اهداف اصلی کشورها مورد توجه قرار گیرد.
منبع: مهر