گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را دارد. در این بین گاهی مجبور میشویم زمانهای طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.
گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، میکوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.
مرد زن نمای بازداشت شده در اصفهان
رجا: روز گذشته خبر بازداشت یک فرد مشکوک در حوادث اخیر اصفهان توسط یک نهاد امنیتی منتشر شد و امروز خبرنگار فارس در اصفهان به اطلاعات جدیدی از این مرد دست یافت که در جریان مسائل اخیر اصفهان با آرایش و لباس زنانه به تحریک افراد به بهانه اسیدپاشی میپرداخت. از این فرد که «ب.م.ب» نام دارد، متولد 1352 و صاحب یک شرکت مستندسازی است، ادوات ارتباطی و جاسوسی کشف شده است. این فرد که در تحریکات خود به بهانه اسیدپاشی در اصفهان، روی مساله ظلم به زنان اکید داشته تاکنون دو زن را طلاق داده و در صدد ازدواج با زن سومی است که این زن وکیل برخی عوامل مرتبط با فتنه 88 در اصفهان است.
گفتنی است علاوه بر آرایش زنانه و تحریکات عمومی «ب.م.ب» ،وجود لکه هایی بر روی دستان وی که احتمال می رود جای سوختگی باشد، شک و تردید ماموران امنیتی را نسبت به احتمال مشارکت وی در سناریوی اسیدپاشی را تقویت کرده است. البته این لکه های مشکوک در حال آزمایش است و فرضیه دست داشتن نامبرده در حادثه اسیدپاشی قطعی نیست.
علت اجرای حکم "اعدام" پیش از طلوع آفتاب چیست؟
باشگاه خبرنگاران: در قانون آییننامه نحوه اجرای احکام اعدام و در ماده 134 آمده است موقع اجرای حکم اعدام اول طلوع آفتاب خواهد بود، مگر این که دادستان وقت دیگری را صلاح بداند. به همین جهت از نظر قانونی در خصوص نحوه اجرای حکم قصاص و اعدام آمده است که "زمان اجرای حکم اوّل طلوع آفتاب باشد، مگر اینکه زمان خاصی را تعیین کرده باشد".
اما "محمد رسولی" وکیل دادگستری و کارشناس حقوقی ما در رابطه با این موضوع که چرا حکم قصاص پیش از طلوع آفتاب اجرا میشود، به باشگاه خبرنگاران گفت: این امر ریشه در تاریخ دارد و پیش از اسلام نیز مجازات اعدام قبل از طلوع خورشید صورت میگرفت. وی ادامه داد: تمامی احکام شیوه اجرای خاصی دارند و چون در حکم اعدام حساسیت بسیار بالاست جزئیات چگونگی اجرای آن در آییننامه نحوه اجرای احکام آمده است، مثلا هرگاه محکوم زن حامله بوده یا تازه وضع حمل کرده باشد، اجرای حکم تا سه ماه بعد از وضع حمل به تعویق میافتد. این حقوقدان تصریح کرد: یکی از دلایلی که محکوم به اعدام پیش از طلوع آفتاب مجازات میشود به دلیل این است که اعدامی صبح روز بعد را نباید ببیند چون در غیر این صورت چنانچه اعدامی محکوم به حبس نیز باشد، در اجرای حکم تاخیر میافتد.
عیادت نهاوندیان از شیخ حامی فتنه
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت: رییس دفتر رییس جمهوری و سرپرست نهاد ریاست جمهوری روز شنبه با حضور در بیت شیخ«یوسف صانعی» از ایشان عیادت کرد. «محمد نهاوندیان» در این دیدار که «حسین فریدون» دستیار ویژه رییس جمهوری و «سید حسن هاشمی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وی را همراهی می کردند، ضمن اطلاع از روند مداوای وی، از درگاه خداوند برای ایشان آرزوی تندرستی و سلامت کامل کرد. صانعی نیز در این دیدار با تجلیل از اقدامات «حسن روحانی» و دولت یازدهم، دستاوردهای طرح بیمه سلامت را ستود و برای موفقیت دولت یازدهم در پیشبرد طرح هایش دعا کرد.
پای احمدینژاد هم به حقپخش فوتبال هم باز شد!
فارس: رئیس سابق سازمان لیگ فوتبال گفت: من هم زمانی که رئیس سازمان لیگ بودم اجازه ندادم دوربینها به ورزشگاه بروند، اما از دفتر رئیس جمهور سابق نامه زدند. عزیز محمدی در مورد پخش نشدن بازی های فوتبال به دلیل رعایت نکردن حق پخش از سوی صدا و سیما و اینکه اگر این مسئله ادامه پیدا کند نمره ایران در کنفدراسیون فوتبال آسیا کم نمی شود یا خیر اظهار داشت: جزو درآمدهای اصلی هر باشگاهی در دنیای حرفه ای فوتبال حق پخش است. در تمام آیتم هایی که در ورزشگاه ها در نظر گرفته شده جای دوربین ها، محل مصاحبه خبرنگاران با بازیکنان و محل خبرنگاران به هنگام مسابقه یکی از مسائل مهم از دید AFC است و ما سال ها قبل به دلیل نداشتن جای مناسب برای دوربین ها و خبرنگاران هیچ گاه نمره نیم گرفتیم اما ما این موارد را اصلاح کردیم و نمره کامل هم گرفتیم. وقتی در چنین شرایطی این مسئله برای کنفدراسیون آسیا اهمیت دارد پس پخش نشدن بازی ها قطعا نمره زیادی از ایران کم می کند و حتی خطر سهمیه ایران در لیگ قهرمانان را کاهش می دهد.
وی در خصوص اینکه چرا سازمان لیگ در این خصوص سکوت کرده و کسی در این مورد اظهار نظر نمی کند، گفت: در مورد سکوت آنها من نمی توانم حرفی بزنم چون اکنون در سازمان لیگ نیستم و شاید آنها چیزهایی می دانند که من نمیدانم. حق پخش حق فوتبال است. صدا و سیما هم باید این مورد را رعایت کند. البته این را هم بگویم درحالی که گفته می شود این اولین بار است که دوربین ها به ورزشگاه راه داده نشده است در سال 73 اولین بار بود که دوربین ها به ورزشگاه راه داده نشدند. همچنین زمانی که خودم رئیس سازمان لیگ بودم دوربین ها را به ورزشگاه راه ندادیم اما درست این زمان به حضور سران کشورها خورده بود و به خوبی یادم هست که اجازه حضور دوربین ها به استادیوم را نداده بودیم و از دفتر احمدی نژاد رئیس جمهور وقت به سازمان تربیت بدنی نامه نگاری شده بود که یک هفته فرصت بدهیم تا این مشکل حل شود و بعد از یک هفته هم پس از نامه سازمان تربیت بدنی و کفاشیان به سازمان لیگ قبول کردیم که دوربین ها به ورزشگاه ها بروند. مستندات این اتفاقات هم موجود است.
عزیزمحمدی تاکید کرد: ما برای سه سال قرارداد با صدا و سیما امضا کردیم که شد سالی 10 میلیارد تومان. شاید خیلی ها می گفتند که این مبلغ حق واقعی فوتبال نبود اما در شرایطی که اصلا صدا و سیما حاضر نبود پول را بدهد این قرارداد بستن کاری بزرگی بود. من یادم هست زمان صفایی فراهانی که رئیس فدراسیون فوتبال بود درخواست حق پخش از صدا و سیما به مجلس رفته بود و آنها تصویب کرده بودند اما شورای نگهبان این موضوع را رد کرد و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در نامه ای از صدا و سیما خواسته بود به فوتبال کمک کند اما مسئله حق و پخش را تایید نکرده بود اما ما توانستیم این کار را انجام دهیم. برای سه سال سوم هم قیمت قرارداد را سه برابر کردیم و تبلغیات محیطی را هم برای فدراسیون گذاشتیم.
رئیس اتحادیه فوتبال با اشاره به اینکه اکنون دعوای بین فدراسیون فوتبال و صدا و سیما دیر اتفاق افتاده گفت: به نظر من دعوا دیر انجام شده است. سال گذشته ما در اتحادیه فوتبال مدیران را جمع کردیم و نامه ای را تنظیم کردیم به مجلس ارسال کردیم تا قبل از اینکه بودجه امسال صدا و سیما تصویب شود در مورد حق پخش فوتبال نیز بودجه در نظر بگیرند اما متاسفانه چون در آن زمان وزیر ورزش هنوز انتخاب نشده بود تا نماینده برای دفاع از این طرح داشته باشد و از فدراسیون هم کسی به مجلس نرفت این مسئله ابتر ماند. فدراسیون فوتبال باید قبل از تعیین بودجه امسال صدا و سیما این مسئله را پیگیری می کرد و اکنون دیگر فایده ای ندارد و صدا و سیما در مورد اینکه بودجه ای برای حق پخش ندارد درست می گوید.
وی در پاسخ به این سوال که اکنون راهکار چیست گفت: فقط باید دو طرف با هم به تفاهم برسند و فدراسیون از حالا برای سال آینده با مجلس رایزنی کند.اکنون که 12 هفته از لیگ گذشته زمان دعوا نیست. عزیز محمدی در خصوص اینکه اگر خود او در سازمان لیگ بود چه برنامه ای را در پیش می گرفت گفت: من اگر بودم دعواهایم را قبل از فصل انجام می دادم. من این حرف را زدم اما برخی دوستان در سازمان لیگ مصاحبه کردند و گفتند ما هنوز با صدا و سیما قرارداد داریم و بهتر است بگذارید این قرارداد تمام شود. در هر صورت پخش نشدن بازی ها دو سر باخت برای صدا و سیما و فدراسیون فوتبال است. صدا و سیما با پخش نشدن بازی ها تیزرهای تبلیغاتی را از دست داده است و فدراسیون هم از تبلیغات محیطی چیزی نصیبش نمی شود. حتی اسپانسر باشگاه ها هم ممکن است صدایشان در بیاید و حتی برخی باشگاهها مجبور به دادن خسارت هم شوند.
شیرین عبادی: آمنه بهرامی مسئله ما نیست!
«خبرنامه دانشجویان ایران»: اسید پاشی یکی از انواع شدید خشونت است . خشونتی که از سوی یک فرد نسبت به فرد یا افراد دیگر به شکل پرتاب اسید یا دیگر مواد مخرب صورت می گیرد . اما چرا این خشونت این قدر حساسیت زا شده است؟ مان طور که ذکر آن رفت، اسید پاشی خشونتی بسیار شدید و غیر انسانی و وحشیانه است . سوزاندن پوست و گوشت یک انسان که معمولا منجر به نقص عضو ، از دست رفتن بینایی و در موارد شدید ، مرگ بزه دیده می شود ، آن هم به صورت غافلگیرانه و معمولا در معابر و انظار عموم ، حساسیت جامعه را بیشتر بر می انگیزد تا به فرض مثال خشونتی مثل کتک زدن دیگران ، ایراد ضرب و جرح و حتی قتل. دلیل دیگر حساسیت اجتماع نسبت به اسید پاشی این موضوع است که اغلب موارد اسید پاشی که مورد توجه رسانه ها قرار می گیرد ، اسید پاشی علیه زنان است که منجر به تغییر وحشتناک در چهره آن ها می شود و بدنه اجتماع - به خصوص در کشوری مانند ایران - نسبت به بزه دیدگی زنان به طور عام و نسبت به خشونت علیه آن ها به طور خاص حساس است.
بنابراین اسید پاشی یک خشونت خاص علیه زنان است ؟ خیر. در بسیاری از موارد قربانیان اسید پاشی از بین آقایان هستند . بیمارستان شهید مطهری تهران طی تحقیقاتی از خرداد ۱۳۸۳ تا مهر ۱۳۸۹، بر روی ۵۹ مورد اسیدپاشی اعلام کرد که ۵۱ درصد قربانیان اسید پاشی مرد و ۴۹ درصد زن بودند و پنج نفر از آنها زنده نماندند. داریوش اقبالی ، سید داوود روشنایی و محسن مرتضوی از قربانیان مرد معروف اسیدپاشی هستند . طبق اظهارات دکتر سید حسن هاشمی ، از اول سال تاکنون ۹ مورد اسیدپاشی در اصفهان بوده است که بیشتر آنها سرپایی درمان شدند و شدید نبوده است. به گفته وزیر بهداشت از این تعداد ، ۴ نفر از افراد بزه دیده اسیدپاشی آقا بودند و ۵ نفر خانم که در بیشتر آنها میزان سوختگی در حد ۲ یا ۳ درصد بوده و شدید نبوده است.
در سایر نقاط جهان هم این نسبت تقریبا رعایت می شود . مطابق آمار در دست ، در اغلب نقاط جهان به استثناء مواردی مثل بنگلادش و تایوان ، مردان بیشتر قربانی اسید پاشی هستند تا زنان. نسبت مردان بزه دیده اسید پاشی به زنان در بنگلادش 0.15 به 1 و در انگلستان 6.14 به 1 است . یعنی در انگلستان مردان بیش از شش برابر زنان قربانی اسید پاشی می شوند و در بنگلادش بر عکس . در اغلب نقاط جهان به استثناء مواردی مثل بنگلادش و تایوان ، مردان بیشتر قربانی اسید پاشی هستند تا زنان. پس اسید پاشی الزاما یک مساله زنانه و یا آن طور که برخی ترجیح می دهند ، فمنیستی نیست. فراموش نکنیم که بسیاری از آنان که امروز سنگ بزه دیدگان اسید پاشی را به سینه می زنند ، از همان دسته اند که اجرای حکم قصاص اسید پاشی به نفع آمنه ابراهیمی را به عناون ابزاری برای تقبیح قصاص یافته بودند و وی را محکوم می کردند . قصه آمنه ابراهیمی از زبان خودش شنیدنی تر است . آمنه بهرامی در گفتگویی که با برنامه “زن روز” از تلویزیون فارسی صدای آمریکا داشت گفت : « من چند سال پیش از خانم عبادی برای درمان صورتم درخواست کمک کردم اما او هیچ اهمیتی نداد. وضع حمایتی الان ایشان از من در واقع یک ژست سیاسی در پوشش حمایت از حقوق زنان و برای مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران است و هیچ ارزشی ندارد. قصاص، انتقام نیست. من انگشت روی قصاص گذاشتم چون طبق قانون قرآن و اسلام قصاص حق من بود. من به دنبال حکم قصاص بودم تا به امثال مجید ثابت کنم رنجی که به امثال من تحمیل کردید خودتان هم مستحق چشیدن آن هستید. ما یک جامعه مسلمانیم، پس قصاص را گرفتم و در انتها هم که گذشت کردم و به سفارش خود قرآن عمل کردم. خداوند می فرماید: “ای بنده من! اگر ببخشی پاداش و لذتی بیشتر به تو عطا می کنم”.
من او را بخاطر خدا و کشورم، بخاطر مددکاران و خانواده ام بخشیدم نه بخاطر حقوق بشر و سازمان های زنان. هنوز هم تأکید می کنم که بعد از این، حکم قصاص برای اسیدپاشی هست و من آن را تا مرحله اجرا بردم تا این حق برای قربانیان پس از من ثابت بماند. وقتی دولت اسپانیا به من اعلام کرد که اگر به آنها پناهنده نشوم ،به من کمک نمی کنند، یکی از همین فعالان حقوق بشر بنام “خانم مقدم”در بارسلون از طرف یک سازمان فمینیستی به ملاقات من آمد. از او برای پیگیری ادامه مراحل درمانم تقاضای کمک کردم ـ چهره آن خانم را هنوز به خاطر دارم چون آن موقع هنوز با یک چشم می دیدم ـ به او گفتم آیا کمکم می کنید تا باقیمانده بینایی ام را حفظ کنم؟ ایشان با یک غرور خاصی دستش را کرد لای موهایش و جواب داد: متأسفم، ما حقوق بشری ها روی گنج ننشسته ایم، برو از دولتت کمک بگیر! همینطور خانم “شیرین عبادی”، از ایشان هم بارها درخواست کمک کردم و اهمیتی نداد. از “خانه زنان فمینیست” کمک خواستم اما آنهادریغ کردند! بارها و بارها دست کمک خواهی دراز کردم اما هیچ کدامشان دستم را نگرفتند. تا اینکه بالاخره در یکی از پناهگاه های آوارگان خیابانی که دولت اسپانیا و مؤسسه زنان در آنجا اسکانم داده بودند، بینایی خودم را در غربت از دست دادم.
شیرین عبادی در ادامه ی این برنامه روی خط آمد و گفت :
«در این باره که فعالان حقوق بشر در ایران خصوصا خانم مقدم درخصوص آمنه کم کاری کرده اند یا خیر باید بگویم مسأله ایشان در حیطه وظایف فعالان حقوق بشر نیست.»
آمنه ابراهیمی به دلیل پافشاری بر اجرای قصاص در مورد اسید پاش خود به شدت تحت فشار فعال های به اصطلاح حقوق بشری بود.
آیا اسید پاشی یک جرم خاص محسوب می شود؟
بله . اگر اسید پاشی منجر به فوت بزه دیده شود ، بنا به قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 موجد حق قصاص برای اولیا دم خواهد بود و در صورتی که اولیاء دم گذشت کرده یا به دیه مصالحه کنند ، می توان اسید پاش را به 3 تا 10 سال حبس محکوم نمود . در غیر این صورت اگر اسید پاشی منجر به ایجاد جراحات و صدمات دیگر شود ، به استناد ماده واحده « قانون مربوط به مجازات اسید پاشی » مصوب 1337 ، علاوه بر حسب مورد حق قصاص یا اخذ دیه ، در صورتی که اسید پاشی منجر به مرض دائمی یا فقدان یکی از حواس یا موجب قطع یا نقصان یا از کار افتادن عضوی از اعضای مجنی علیه شود ؛ عمل مرتکب مستوجب دو تا ده سال حبس است . قانون گذار هم چنین در ذیل ماده ، منجر شدن اسید پاشی به هر صدمه ی دیگری را نیز مستوجب حبس از دو تا پنج سال دانسته است . اگر فردی شروع به اسید پاشی نماید ولی به دلیل مانع خارجی موفق به انجام اسید پاشی نشود نیز قابلیت محکومیت به دو تا پنج سال حبس را دارد.
چرا یک فرد اقدام به اسید پاشی می کند؟
تعداد انگیزه های اسید پاشی ، به تعداد اسید پاش ها است . عمده ترین دلایل این بزه ، خواستگاری ناموفق ( اگر من نتوانم تو را داشته باشم ، هیچ کس نباید بتواند ) ، عقده های روانی و شخصیت جامعه ستیز ، کینه های قدیمی ، فقر و وضعیت بد اجتماعی و اختلافات شخصی است. در مورد اخیر اسید پاشی های اصفهان برخی کوشیدند آن را دارای انگیزه های سیاسی و مذهبی بدانند ، اما سوابق موارد اسید پاشی به علاوه قربانیان اسید پاشی اصفهان این احتمال را بسیار ضعیف می نمایاند. خسرو منصوریان آسیب شناس و مدیرانجمن رهایی از آسیب های اجتماعی گفت : قطعا اسید پاشی ریشه مذهبی و سیاسی ندارد اما می تواند تاثیر گذار باشد هرچند که سوابقی از این دست کمتر مشاهده شده است. محمدعلی کیهانینژاد روانشناس نیز درباره دلایل و انگیزه های اسیدپاشی میگوید: در بیشتر موارد، شخصیتهای "آنتی سوشال"، چنین رفتارهای ضد اجتماعی را از خود بروز میدهند.
وجود هر دو گروه با حجاب و بدحجاب در میان قربانیان اسید پاشی اخیر اصفهان ، مهم ترین دلیلی است که احتمال وجود انگیزه مذهبی را در این جنایات کم می کند . در میان بزه دیدگان ، خانم چادری و محجبه و اعضای خانواده شهدا و ایثارگران نیز وجود داشته اند. چه باید کرد؟حق هر مردمی است که امنیت و اجرای عدالت در مورد بزهکاران را از دستگاه حاکمه مطالبه نمایند و وظیفه حکومت است که این مطالبات را برآورده کند . اما مطالبه حقیقی یک جامعه چیست ؟ از چه راهی می توان به آن دست یافت ؟ افکار عمومی جامعه به شدت از ارزش آفرینان اخلاقی ، رسانه ها و اشخاص کارگزار اجتماعی تاثیر می پذیرند . خواست عمومی مردم می تواند از اخبار و هیجان سازی های رسانه ای تاثیر پذیرد و خود نیز در پیچ و تاب انعکاس خود به طرز دیگری نمایانده شود و قوای حاکمه را به جمع بندی اشتباهی برساند . آن چه که در ادبیات حقوقی و نزد جرمشناسان به " سیاست جنایی عوام گرای کیفری " شهرت دارد ، حاصل فشار افکار عمومی بر نظام عدالت کیفری است که حکومت را مجبور می کند با کنار گذاشتن نظریات کارشناسی ، و با اعمال شدت عمل در مجازات ها ، تسریع در دادرسی و کیفر دهی نمایشی ، خواست عامه مردم را در مقابله شدید با مجرمین بر آورده سازد و در این زمینه اهداف بلند مدت خود در پیشگیری از وقوع جرائم و برقراری عدالت را قربانی خواست هیجان زده مردم سازد . در این که عدالت باید اجرا شود ، شکی نیست اما بیم آن می رود که با هیجانات ایجاد شده ، روال اجرای عدالت از فرآیند منطقی و صحیح خود به رویکردی عوام زده و غیر کارشناسی تغییر جهت دهد.
برای درمان درد ، باید علت آن را شناخت . اگر علت اشتباه تشخیص داده شود ، هزاری هم که درمان های پر هزینه و زمان بر صورت گیرد ، اگر دردی نیافزاید دردی نخواهد کاست . مردم ما نباید فراموش کنند که آن ها که امروز بی هیچ مدرکی ، بدون آن که مجرمین دستگیر شده باشند و اقراری کرده باشند و با وجود حضور زنان محجبه و چادری در میان بزه دیدگان ، انگیزه ی این جنایات را مذهبی عنوان می کنند ، نه تنها به فکر آبروی بزه دیدگان و خانواده ایشان نیستند ، و صد البته که نگرانی سلامت جسمی و روحی زنان ایران زمین هم آن ها را به این ادعا های بی مدرک رهنمون نکرده است بلکه ابزاری یافته اند برای ایراد فشار بر قشر مذهبی جامعه . قشر مذهبی که در امر به معروف و نهی از منکر از فراتر از تذکر لسانی رفتن خودداری کرده است و برخورد فیزیکی را به قوای انتظامی واگذاشته است و حال متهم به جنایتی چنین خشن می شود .
زمين 3 روز در تاريكي فرو ميرود
جوان آنلاین: كره زمين سه روز در ماه آتي و از 21 تا 23 دسامبر برابر با 30 آذر، 1 و 2 دي ماه 1393 در تاريكي مطلق فرو ميرود.
زمين از 21 تا 23 دسامبر ماه آينده ( 30 آذر تا 2 دي ماه ) به مدت سه روز در تاريكي مطلق فرو ميرود، اين خبري است كه در سايتهاي مختلف نجومي و ستارهشناسي منتشر شده است مبني بر اينكه در ماه دسامبر زمين به مدت سه روز در تاريكي مطلق فرو ميرود اما سرنوشت زمين پس از اين سه روز تاريكي چه خواهد شد؟ چرا زمين سه روز در تاريكي مطلق فرو ميرود؟ ناسا نيز اين جمله را تأييد كرده اما به شكل ديگري! كارشناسان ناسا معتقدند زمين در 21، 22 و 23 دسامبر در تاريكي ناشي از توفانيهاي خورشيدي فرو خواهد رفت.
«چارلز بولدن»، مدير آژانس فضايي ناسا اين خبر را تأييد كرده و در ويدئوهايي كه بر سايت ناسا قرار گرفته، شايعاتي مبني بر پايان زندگي زمينيان را رد كرده و اعلام داشته است: «زمين در تاريكي فرو ميرود اما به دليل توفانهاي خورشيدي نه دلايلي مانند آخرالزمان بودن و...» توفان خورشيدي (يا توفان مغناطيسي) پديده انفجاري يا فوراني با منشأ مغناطيسي در جو خورشيد است كه به آزاد شدن انرژيهاي فراوان ميانجامد.
زن مدعی دروغین اسیدپاشی دستگیر شد
صاحب نیوز: شخصی که سعی داشت به دروغ خود را قربانی اسیدپاشی معرفی کند، با هوشیاری نیروهای امنیتی بازداشت شد.
سه شب گذشته، نیروهای امنیتی زنی را دستگیر کردند که با ادعای دروغ اسیدپاشی به صورتش سعی داشت از فضای شایعات موجود در اصفهان برای رسیدن به اهداف خود سوء استفاده کند.
بر اساس این گزارش این فرد که اهل یکی از روستاهای استان های همجوار اصفهان است و خود و همچنین خانواده اش سطح اجتماعی و فرهنگی پایینی دارند، در حالی که مدرک تحصیلی وی دیپلم می باشد به صورت غیرقانونی در یکی از خوابگاه های دانشجویی خصوصی اصفهان بدون هیچ گونه معرفی نامه اقامت داشته است. قضیه اینگونه است که این شخص سه روز قبل با باندپیچی کردن صورت خود و با توجه به جو شایعات موجود در شهر اصفهان پیرامون جنایات اسیدپاشی با حضور در خوابگاه اعلام می کند که صورت وی توسط افراد ناشناسی که با خودرو از کنار وی عبور می کرده اند توسط اسید مجروح شده و 48 ساعت در یکی از بیمارستان های اصفهان بستری بوده است.
این گزارش می افزاید: این فرد با اطلاع این خبر دروغ به مدیر و اعضای خوابگاه اعلام می کند که جراحت شدید نبوده ولی باید برای انجام پانسمان و اقدامات بعدی به بیمارستان مراجعه کند؛ همچنین از وی خواسته شده تا به هیچ وجه برای اعلام شکایت به مراجع قضایی و امنیتی مراجعه نکرده و برای ادامه ی معالجات از طرف بیمارستان به وی اطلاع داده می شود.
این شخص که سابقه بزهکاری قبلی نیز دارد، طبق اعتراف خودش قصد تظلم خواهی داشته است که با انجام سری اقدامات اطلاعاتی دستگیر شد.