کد خبر:۳۶۷۴۰۹
معاون وزیر ارتباطات خبر داد

اجرای پروتکل IPV۶ تا سال ۱۴۰۰/ لزوم برنامه‌ریزی صحیح برای بهره‌مندی از ظرفیت های فنی IPV۶

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اجرای پروتکل IPV۶ تا سال ۱۴۰۰ گفت: با یک برنامه ریزی صحیح و به موقع از عقب ماندگی در این حوزه جلوگیری و از مزایا و ظرفیت های فنی آن بهره مند شد.

به گزارش خبرنگار علمی "خبرگزاری دانشجو"، نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات در همایش تشریح گذر از IPV6 با بیان این که همزمانی این پدیده با اینترنت اشیا اتفاقات مهمی را در فضای اینترنت جهان رقم زده است، خاطرنشان کرد: به تدریج و با ورود این سرویس به فضای کارکردها، مفهوم بیگ دیتا شکل می‌گیرد که به موضوعی تحول آمیز در جهان سایبر تبدیل شده است.

 

وی مفهوم بیگ دیتا را موجب خلق هزاران اپلیکیشن جدید دانست و افزود: یکی از امیدهای جدید دنیا در مساله اشتغال و توسعه اقتصادی موضوع بیگ دیتا مبتنی بر ipv6 و اینترنت اشیا است.

 

به گفته جهانگرد، اتفاق پیش رو 3 جنبه مهم فنی، اقتصادی و امنیتی دارد که طبق برنامه‌ای که در دنیا انجام شده از نظر آدرس‌دهی 5 محدوده جغرافیایی وجود دارد که ایران در محدوده اروپا و خاورمیانه RIPE  قرار دارد.

 

وی با اشاره به این که ارتباط ایران با انجمن  IPV6 منظم است و شاخه IP ایران در آن راه‌اندازی شده افزود: تعامل خوبی از نظر تکنیکی وجود دارد.

 

جهانگرد با بیان این که از نظر فنی مقدمات گذر آماده شده، اظهار داشت: در سطح ملی، کارهای مقدماتی انجام و طرح‌های پایلوت هم اجرا شده و در حال تعمیق آن در بخش‌های اصلی مجموعه هستیم.

 

معاون وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: برای به‌کارگیری ipv6 در شبکه ملی اطلاعات هم تصمیمات فنی گرفته شده و مذاکره با مجموعه زیر ساخت ادامه دارد.

 

جهانگرد در ادامه با بیان این که اغلب تجهیزات تولیدی دنیا هر 2 پروتکل را جواب می‌دهند، خواستار دقت دستگاه‌ها در خریدهای فنی شد و تاکید کرد: در خرید تجهیزات توجه شود که ipv6 را پشتیبانی کند.

 

رییس سازمان فناوری اطلاعات، یادآور شد: در بخش شبکه طبق برنامه ریزی با اپراتورهای اصلی، شبکه ثابت، شرکت زیرساخت، مخابرات‌های استانی هماهنگی‌های فنی آغاز و تنها در تامین تجهیزات باید اقدام شود.

 

جهانگرد افزود: امیدواریم به تدریج و تا سال 1400 مجموعه جریان اجرایی به سمتی برود که به‌طور کامل پروتکل IPV6 را در کشور داشته باشیم. همچنین از تهیه و ابلاغ برنامه استراتژیک گذر خبر داد و اظهار داشت: تمهیدات لازم جهت تجهیز شبکه ملی اطلاعات به IPV6 انجام و در سال 94 کامل‌تر می‌شود.

 

وی با اشاره به مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات در این خصوص یادآور شد: عمده مصوبات در مورد مدیریت نام دامنه و مدیریت IP  ها در داخل کشور است. جهانگرد در ادامه به شروع فعالیت برای گرفتن IPV6 در کشور اشاره و پیشنهاد کرد حجم‌های خوبی گرفته شود.

 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ارتباط مجموعه اصلی سازمان با نهادهای بین المللی را نیز خوب عنوان کرد و افزود: عضو انجمن جهانی IPV6 هستیم و با ICANN  و ripe هم تماس داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار