کد خبر:۳۶۷۵۱۹

درآمدزایی دولت میانمار از فرار مسلمانان روهینگیایی!

سازمان حقوق بشر جنوب شرق آسیا "فورتیفای رایتس"، همکاری دولت میانمار در قاچاق مسلمانان روهینگیا و کسب درآمد از این طریق را محکوم کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، یک سازمان حقوقی، همکاری دولت میانمار در قاچاق مسلمانان روهینگیا و کسب درآمد از این طریق را محکوم کرد.
 

خبرگزاری "اراکان" میانمار در این‌باره گزارش داد؛ سازمان حقوق بشر جنوب شرق آسیا موسوم به "فورتیفای رایتس" در بانکوک اعلام کرد: این اقدام دولت میانمار بسیار گسترده‌تر از آن است که قبلا گمان می‌رفت.


نیروهای امنیتی میانمار تنها کسانی هستند که از کوچ اجباری و دسته‌جمعی آواره‌ترین مردم دنیا سوءاستفاده می‌کنند؛ آنان پول و مال بسیاری را از این آوارگان گرفته و به آنان در فرار کمک می‌کنند!


"متیو اسمیت" مدیر این سازمان گفت: مسئولان میانمار زندگی را برای مسلمانان روهینگیایی غیر قابل تحمل کرده‌اند، به گونه‌ای که آنان راهی جز فرار ندارند؛ خود دولت میانمار در فراری دادن روهینگیایی‌ها از طریق قاچاق انسان دست دارد و از این راه، اموال هنگفتی به دست می‌آورد.


این در حالیست که "وین ماینج" سخنگوی ایالت راخین میانمار ضمن تکذیب این گزارش‌ها و اخبار، آن را شایعه‌ای بیش ندانست.
 

گفتنی است دولت میانمار علاوه بر قاچاق انسان، در قاچاق اعضای بدن مسلمانان نیز پرونده‌ای سیاه دارد. اعضای بدن بسیاری از مسلمانانی که توسط بودائیان تندرو یا دولت کشته شده‌اند و یا هنگام فرار در دریا غرق شده‌اند سرقت شده و به باندهای قاچاق اعضای بدن تحویل داده می­‌شود.
 

چندی قبل بیمارستان دولتی "اکیاب"، اعضای بدن جنازه چندین مسلمان روهینگیایی که در دریا غرق شده بودند را دزدیه و به فروش رسانده است.
 

با گذشت بیش از ۲ سال از شروع دور جدید پاک‌سازی نژادی-مذهبی در میانمار، بودایی‌ها در سایه حمایت دولت همچنان به قتل، غارت و تجاوز جنسی به مسلمانان روهینگیا ادامه می‌دهند؛ اما سازمان‌های بین‌المللی و خصوصا کشورهای اسلامی هنوز در سکوت به سر می‌برند.

 

منبع: جبهه جهانی مستضعفین

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار