به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، نشست اقتصادی با موضوع بررسی آسیبها و زیانهای اقتصادی فتنه ۸۸ با حضور محمد حسین قدیری ابیانه در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها برگزار شد.
محمدحسن قدیری ابیانه در این نشست که با عنوان بررسی آسیبها و زیانهای اقتصادی فتنه ۸۸ و جدیدترین اخبار مربوط به شهید ادواردو آنیلی برگزار شده، گفت: دیروز حجتالله عسگری نماینده سابق مجلس و معاون کنونی پارلمانی دانشگاه آزاد خبری جدید از شهید آنیلی اعلام کردند.
وی افزود: در سال ۷۲-۷۳ زمانی که در پاریس حضور داشت ادواردو در یک مرکز اسلامی دید که نامهای خطاب به پاپ نوشته بود و از پاپ خواسته بود برای آنکه حضرت مسیح دوباره ظهور کند برای ظهور امام دوازدهم مسلمانان دعا کند چرا که با ظهور امام زمان حضرت مسیح نیز ظهور خواهند کرد و نماز را به ایشان اقتدا خواهند کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی و اقتصادی با اشاره به اینکه این نامه اکنون به سفارت ایران در پاریس تحویل داده شده است، از کسانی که با شهید آنیلی در ارتباط بودند و یا مکاتبهای داشتهاند خواست متن و فیلمهای خود را برای معرفی این شهید به موسسه شهید آنیلی ارائه دهند تا این اسناد به افراد کمک کنند که ثروت چیزی نیست که دین را به خاطر آن زیر پا بگذارند. فردی مانند ادواردو آنیلی که از خانوادهای ثروتمند بود حاضر شد به خاطر اسلام از ثروت خانواده بگذرد.
او ادامه داد: خبر دیگری که در مورد این شهید در نشریه انگلیسی منتشر شده مربوط است به اینکه نخستوزیر وقت ایتالیا و وزیر تبلیغات این کشور در جریان برنامه صهیونیستها برای ترور شهید آنیلی بودهاند به طوری که وزیر تبلیغات ایتالیا موظف شده بود خبرهای شهادت آنیلی را به گونهای کنترل کند که از آن برداشت ترور یا شهادت نشود. همچنین آنها سعی کردند که مسلمان شدن وی را مخفی کنند. متاسفانه آنها در این زمینه بسیار قوی عمل کردهاند و مانع از اطلاعرسانی سریع در این زمینه شدهاند شاید اینگونه متوجه شویم که دیوار سانسور در این کشورها تا کجا کشیده شده است.
قدیری ابیانه در ادامه این نشست با موضوع بررسی آسیبها و زیانهای اقتصادی فتنه ۸۸ با اشاره به اینکه در سال ۸۸ انتخابات ریاست جمهوری با حضور حداکثری مردم برگزار شد، گفت: نامزدهای ریاست جمهوری سال ۸۸ در مناظرات هرچه خواستند به یکدیگر گفتند اگرچه اتهاماتی که آنها به یکدیگر وارد کردند خلاف قانون بود و تلویزیون آن را پخش کرد اما مردم در انتخابات حضور باشکوهی داشتند و آقای احمدینژاد موفق شد با اختلاف ۱۱ میلیون رای از آقای موسوی پیشی بگیرد اگرچه تعداد آرای آقای موسوی در شهر تهران ۳۵ هزار رای بیشتر از آقای احمدینژاد بود.
وی ادامه داد: زمان انتخابات در مکزیک حضور داشتم و در آنجا مطلع شدم که یک موسسه نظرسنجی وابسته به شبکه CNN که فعالیتهایش معطوف به خاورمیانه است ۳ هفته قبل از انتخابات نظرسنجی انجام داد که نشان میداد آقای احمدینژاد ۲ برابر آقای موسوی رای دارد. ۳ ماه بعد از انتخابات نیز این موسسه نظرسنجی اعلام کرد ۸۰ درصد مردم ایران از نتیجه انتخابات راضی هستند این ۸۰ درصد هم شامل افرادی میشد که به احمدینژاد رای داده بودند و هم افرادی بودند که به رای مردم تمکین کردند.
وی با تاکید بر اینکه اعلام تقلب در انتخابات از قبل برنامه ریزی شده بود، گفت: تقلب با تخلف دو موضوع متفاوت است تقلب یعنی اینکه افرادی با دستکاری آرا به نتیجه دلخواه خود دست یابند و اقداماتی مانند تبلیغات در ۲۴ ساعت مانده به انتخابات تخلف محسوب میشود. هر دو جناح در این انتخابات تخلفاتی داشتند. هر دو نامزد علیه یکدیگر تبلیغاتی دروغین انجام دادند به طوری که آقای نوبخت سخنگوی کنونی دولت یازدهم علیه احمدینژاد گفت، وی در صورت پیروزی کوچهها و خیابانها را دیوار میکشد و آنها را مردانه و زنانه میکند. این در حالی است که این گفتهها با عقل جور درنمیآید. البته طرف مقابل نیز چنین تبلیغاتی علیه رقیب انجام میداد.
قدیری ابیانه با طرح این سوال که آیا آقای موسوی باور داشت که در این انتخابات رای میآورد؟ گفت: خاتمی قبل از اعلام آرا پیروزی موسوی را تبریک گفت. وی از کجا میدانست که موسوی توانسته است در انتخابات ۸۸ پیروز شود.
* اگر فتنه ۸۸ نبود تحریمهای اقتصادی نه تنها تشدید نمیشد بلکه کاهش می یافت
محمدحسن قدیری ابیانه در ادامه نشست اقتصادی با موضوع بررسی آسیبها و زیانهای اقتصادی فتنه ۸۸ با اشاره به اینکه حتی آقای تاجزاده در زندان نیز اعتراف کرده بود ما انتخابات ریاست جمهوری را باختهایم، افزود: صحبتهای این افراد نشان از آن دارد کسانی که قائل به تقلب در انتخابات بودند، به نوعی فقط به رای مردم احترام نگذاشته و حتی میدانستند که نمیتوانند پیروز انتخابات باشند.
وی با اعلام این که البته هنوز میرحسین موسوی حاضر نیست قبول کند که در اعلام تقلب در انتخابات ریاست جمهوری اشتباه کردهاست، افزود: صحبتهای این افراد نشان میدهد که اعتقادی به آرای کنونی نداشته و وقتی نمیتوانند پیروز میدان باشند، انتخابات را زیر سوال میبرند.
این فعال اقتصادی با تاکید بر اینکه مگر در آمریکا جناحهای بازنده اصل انتخابات را زیر سوال میبرند، اظهار داشت: این انتخابات میتوانست به یک پیروزی برای نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود اما اظهارات این افراد باعث شد تا نتوانیم در عرصه بینالملل در انتخابات ریاست جمهوری جایگاه مناسبی کسب کنیم.
وی اضافه کرد: آمریکاییها نیز هنوز نمیخواهند قبول کنند که انتخابات در ایران براساس رای مردم است. اغتشاشات میرحسین و کروبی نیز باعث شد تا صحبتهای آنان از سوی آمریکا تایید شده و تا حدودی بر غیررسمی بودن جمهوری اسلامی ایران تاکید زیادی صورت گیرد.
وی به اعلام بخشی از نتایج فتنه در حوزه سیاسی و اقتصادی کشور پرداخت و اظهار داشت: ما میتوانستیم قدرتمند در انتخابات ریاست جمهوری جلوه کرده و تا حدودی دشمن را در وضع تحریمهای جدید برعلیه کشور ناامید کنیم اما اغتشاشات و جوسازیهای فتنهگران باعث شد چهره ملت ایران در سطح بینالمللی انشقاق پیدا کند. از ایران یک چهره طالبانی در سطح منطقه ساختند که این موضوع بسیار ناخوشایند بود.
قدیری ابیانه با بیان این که متاسفانه تعامل فتنهگران به صورت حضوری یا غیرحضوری با دستگاههای جاسوسی خارج از کشور باعث شد تا اقدامات ناخوشایندی در کشور برای زیر سوال بردن انتخابات ریاست جمهوری ایران به وجود آید، تصریح کرد: بسیاری از افراد در تلاشند تا تشدید تحریمهای بینالمللی را برعلیه جمهوری اسلامی به گردن دولت سابق بیاندازند اما به اعتقاد بنده عامل اصلی تشدید تحریمهای بینالمللی عملکرد فتنهگران در موثر بودن اعمال تحریمها بر ضد کشور بوده است.
وی در پاسخ به این پرسش تسنیم مبنی بر اینکه کارشناسان میگویند اگر موضوع فتنه در کشور اتفاق نمیافتاد به طور حتم تحریمهای بینالمللی تشدید پیدا نمیکرد نیز، گفت: بله بنده نیز با این نظر موافقم. بنده در دوره ریاست جمهوری احمدینژاد انتقادات خود را به عملکرد دولت اعلام کردم اما باید این موضوع را متذکر شوم که هر پیروزی برای نظام ناامیدی دشمن را به دنبال خواهد داشت. باید از خود رفتاری مدنی در عرصه بینالملل نشان دهیم تا بتوانیم مانع تحقق اهداف قدرتهای غربی در آسیبرساندن به جمهوری اسلامی ایران شویم.
قدیری ابیانه با تاکید بر اینکه بنده معتقدم اگر فتنه نبود نه تنها تحریمها افزایش پیدا نمیکرد بلکه کشورهای غربی مجبور میشدند تا در اعمال تحریمها عقبنشینی کنند اظهار داشت: در این رابطه منافع اقتصادی برخی از افراد نیز در تشدید تحریمها باید مورد توجه قرار گیرد اما فقط مسائل اقتصادی نیست بلکه قدرتطلبی افراد باعث شد تا سازمانهای جاسوسی ضمن تعامل با فتنهگران هزینههای زیادی را برای تحقق اهداف خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران را صرف نمایند.
وی با اعتقاد بر اینکه موسوی و کروبی کاملا از حمایت استکبار آگاه بودند و حتی اعضایی از ستاد انتخاباتی آنها با دستگاههای جاسوسی بر سر تعامل بود گفت: کروبی در مجلس ششم در طول تحصن اعلام کرد که اگر اهداف این متحصنین اجرایی نشود شرکتهای ایتالیایی ایران را تحریم خواهند کرد، برای خود بنده جای سوال دارد چطور است این مقام با شرکتهای ایتالیایی در ارتباط است. به نظر بنده آنان آگاهانه با سازمانهای جاسوسی همکاری میکردند تا بتوانند به اهداف خود دست پیدا کنند.
این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه جذب نیروهای خمینی یکی از اهداف اساسی سازمانهای جاسوسی در سطح کشور به شمار میآید، گفت: متاسفانه در تحقق این هدف نیز به دستاوردهای مناسبی دست پیدا کردهاند.
وی با انتقاد بر اینکه نباید تشدید تحریمهای بینالمللی را فقط به گردن دولت گذشته بیاندازیم اظهار داشت: بنده خود منتقد عملکرد دوره ریاستجمهوری احمدینژاد بودم اما برخی میگویند صحبت وی در مورد اینکه قطعنامهها فقط یک کاغذ پاره است و غربیان آنقدر قطعنامه صادر کنند تا قطعنامهدانشان پاره شود باعث شد تا تحریمها افزایش پیدا کند را به هیچ عنوان قبول ندارم چرا که احمدینژاد خود به وزارتخانه دستور داده بود تا اقدامات لازم را برای کاهش صدور قطعنامههای بینالمللی بر ضد ایران انجام دهیم.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه احمدینژاد به هیچ عنوان خواهان وضع قطعنامههای جدید بر ضد کشور نبوده است گفت: وضع قطعنامه خطرناک است اما دشمن باید بداند نمیتواند ایران را با این ابزارها فلج نماید.
وی به صحبتهای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری نیز اشاره کرد و گفت: روحانی معتقد بود تا زمانی چرخ سانتریفیوژها به گردش در خواهد آمد که چرخ کارخانهها نیز بچرخد. این صحبت با وجود آنکه در ماههای بعد از انتخابات ریاست جمهوری اصلاح شد اما اثر منفی را به وجود آورد.
* فتنهگران سال ۸۸ سعی در ایجاد اختلال در امور جاری اقتصاد کشور کردند
قدیری ابیانه در پاسخ به اینکه " کدام حوزه اقتصادی کشور بیشتر تحت تأثیر آثار قتنه صدمه دید"، گفت: قتنه ۸۸ بر تشدید تحریم ها تأثیر داشت و بخش هایی که در تشدید تحریم ها آسیب دیدند زیان هستند، مثل تحریم نفتی، تحریم بانکی و ...
وی افزود: البته علاوه بر این، بهره وری پایین کار در ایران و کم بودن ساعات کاری نیز دشمنان را امیدوار به اثرگذار بودن تشدید تحریم ها کرد.
این کارشناس مدیریت استراتژیک در پاسخ به اینکه "آیا تأثیر اقتصادی فتنه فقط در تشدید تحریم ها بود"، اذعان داشت: فتنه گران سعی کردند که در امور جاری کشور اخلال ایجاد کنند و این مسأله به وضوح در برخی ادارات دولتی دیده شد.
وی افزود: حتی ضد انقلاب هم پیام داد که تا می توانید مردم را از امور روزانه کشور ناامید کنید و اینکه در زمان فتنه و پس از آن در جریان امور جاری کشور اختلال ایجاد شد، مشهود است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه "سنگ اندازی در کار مردم از فعالیت های فتنه گران و حامیان آنها بود"، اذعان داشت: به دنبال این بودند تا با ایجاد نارضایتی در مردم، زمینه های قدرت طلبی خود را فراهم کنند.
این کارشناس اقتصادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "آیا با وجود کشته شدن حدود ۳۰ نفر در سال ۸۸، آقای خاتمی که از سران اصلی فتنه بود باز هم باید در این کشور راحت راه برود و زندگی کند"، گفت: آقای خاتمی نشان داد که هیچ اهمیتی برای جمهوریت قائل نیست، بلکه برایش این مهم است که آنها حاکم باشند.
وی افزود: به نظر من چون ایشان قبلا رئیس جمهور بوده با وی برخورد نشد، اما گناه او در ایجاد فتنه ۸۸ که به واقع یک کودتا علیه نظام بود کم نیست و باید بیاید از مردم عذرخواهی کند، اگرچه من فکر می کنم جرأت این کار را هم نداشته باشد.
قدیری ابیانه تصریح کرد: گناه سران فتنه با عذرخواهی هم کم نمی شود.
*فتنهگران دشمن را به تشدید تحریمها علیه ایران تشویق میکردند
محمدحسن قدیری ابیانه در ادامه نشست اقتصادی با موضوع بررسی آسیبها و زیانهای اقتصادی فتنه ۸۸ در پاسخ به اینکه آیا از اعضای فتنه در دولت یازدهم فعالیت میکنند، پاسخ داد: آقای روحانی بنا را بر این گذاشته است که وزارت علوم را به دست فتنهگران بدهد. ظاهرا معامله کردند تا وزارت علوم به دست کسانی اداره شود که در فتنه یا فعالیت داشتند و یا سکوت اختیار کردند.
وی ادامه داد: وزارتی مانند وزارت علوم نیازمند نظارت وزیری مقتدر است اما در حال حاضر کسانی که برای تصدی وزارت معرفی شدهاند یا در فتنه دخیل بودهاند و یا به فتنه دامن زدهاند. البته معتقدم آن دسته از افرادی که سکوت اختیار کردند جرمشان از افرادی که در فتنه دخیل بودند کمتر نیست.
قدیری ابیانه بیان کرد: زمانی که نظام در معرض سقوط قرار داشت سکوت برای هیچکس جایز نبود، گاهی تعجب میکنم از اینکه چرا آقای روحانی تعدادی از فعالین فتنه را به عنوان وزرای علوم به مجلس معرفی میکنند. همچنین از این تعجب میکنم وی چگونه مسئولیت شورای امنیت ملی را برعهده داشته است.
در ادامه این نشست قدیری ابیانه در پاسخ به این سوال که چرا بدون استناد به پرونده قضایی اعلام میکند اصحاب فتنه در این دولت فعالیت دارند، گفت: اینکه کسی در قوه قضائیه پروندهای نداشته باشد مبنی بر داشتن صلاحیت وی نیست. اگر مرجع قضایی پروندهای را پیگیری کند به آن اعتماد میکنیم اما گله ما از قوه قضائیه این است که چرا تاکنون برای افرادی که مرتکب جرم شدند دادگاهی تشکیل نشده است.
وی ادامه داد: انتقاد ما به قوه قضائیه این نیست که چرا کسی را متهم اعلام کردهاید، انتقاد ما این است که برای منافقان دادگاهی تشکیل نشده وگرنه مجرمان جرمشان مشهود است حتی خودشان اعتراف و بعضا تبلیغهایی علیه صلاح کشور داشتهاند.
این کارشناس سیاسی تاکید کرد: یکی از عوامل مهم در تشدید تحریمها فتنه بود که آنها توانستند با تشویق دشمن تحریم را تشدید و منافع نظام را زیر سوال ببرند. در مورد مناصب حکومتی چند جا حکم قضایی کفایت ندارد به طور مثال اینکه شخصی به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی میشود باید در تمام موارد صلاحیتاش احراز شود. اینکه با وجود جرم مشهود پرونده قضایی ندارد، برای تایید صلاحیت کفایت نمیکند. به طور مثال چرا آقای خاتمی به فرد شکست خورده تبریک گفتند با وجود آنکه میدانند شکست آنها قطعی است.
منبع: تسنیم