کد خبر:۳۶۸۹۰۳
در جلسه شب گذشته شورای‌عالی‌فضای مجازی؛

بررسی طرحی مظلوم که حتی نام آن نیز صحیح استفاده نمی‌شود/ شبکه ملی "ارتباطات" به جای شبکه ملی "اطلاعات"

بیستمین جلسه شورای‌عالی فضای مجازی عصر دیروز در حالی برگزار شد که شامگاه دیشب پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری به اعلام جزئیات جلسه شب گذشته پرداخت.

به گزارش خبرنگار علمی "خبرگزاری دانشجو"، بیستمین جلسه شورای‌عالی فضای مجازی عصر دیروز در حالی برگزار شد که شامگاه دیشب پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری به اعلام جزئیات جلسه شب گذشته پرداخت.

 

در این خبر آمده بود: "دکتر حسن روحانی عصر شنبه در جلسه شورای عالی فضای مجازی کشور، ضرورت صیانت از فرهنگ و حفاظت از شبکه ملی ارتباطات را خاطر نشان ساخت و از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا در هر مرحله از اجرای شبکه ملی ارتباطات، گزارشی به اعضا به منظور نظارت ارایه کند.


رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه شبکه ملی ارتباطات علاوه بر درآمدزا بودن می‌تواند در کشور ایجاد اشتغال کند، اظهار داشت: بخش‌های دولتی و خصوصی باید در تولید محتوا برای شبکه ملی ارتباطات سهیم باشند.


رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شبکه ملی ارتباطات (اینترانت) باید علاوه بر دسترسی سریع و قیمت رقابتی، دارای جاذبه به منظور برآورده کردن نیازهای زندگی روزمره و درخواست‌های کاربران در حوزه‌های علمی و فرهنگی باشد.


در این جلسه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گزارشی از پیشرفت شبکه ملی ارتباطات در کشور، به دو برابر شدن خطوط پرظرفیت کشور از ابتدای دولت یازدهم خبر داد و اظهار امیدواری کرد که تا پایان برنامه پنجم توسعه ایران بتواند به جایگاه ترسیم شده در منطقه خاورمیانه به لحاظ ضریب برخورداری از اطلاعات دست یابد.


مسایل امنیتی، حقوقی و فرهنگی شبکه ملی ارتباطات، توسعه دولت الکترونیک، حمایت از محتوا و ایجاد موتور جستجوگر داخلی، توسعه رسانه‌های اجتماعی در سطح ملی، پست ملی و بومی‌سازی نرم‌افزارهای داخلی از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود."

 

همانطور که مشاهده می‌شود در این خبر پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری مکررا از "شبکه ملی ارتباطات (اینترانت)" به جای "شبکه ملی اطلاعات" استفاده کرده است و این در حالیست که مسئولان پروژه شبکه ملی اطلاعات بارها و بارها اعلام کرده‌اند که شبکه ملی اطلاعات، اینترانت نیست و این پروزه محدودیتی در استفاده کاربران از اینترنت ایجاد نخواهد کرد اما این خبر مجددا سوء برداشتی را که همواره کارشناسان سعی در برطرف کردن آن را داشتند مجددا به ذهن‌ها متبادر ساخت.

 

با این حال امروز مرکز اطلاع رسانی فضای مجازی در انتشار خبر اعلام جزئیات جلسه شب گذشته شورای‌عالی فضای مجازی سعی در ترمیم این واژه داشت و همه عبارات با عنوان شبکه ملی ارتباطات را به شبکه ملی اطلاعات تغییر داد.

 

هرچند که این تغییر گام کوچکی در جهت رفع این سوء برداشت است اما از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری به عنوان سخنگوی رئیس جمهور محسوب می‌شود انتظار می‌رود تا با اطلاع بیشتری در مورد مسائل و طرح‌های کلان کشور اطلاع‌رسانی انجام دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۱
به شخصه با شبكه ملي ارتباطات بسیار موافقم.
اما اطلاعات ر اونجور که دیدم میگفتم انگار میخوان همه ی اوضاع اقتصاد و گردش ها را روی ایتنرتن بذارن. که فکر کنم مثل کارهای قبلی دولت به جای شفاف سازی برای و به صلاح ملت و کشور همه چیز رو صاف میتونه در اختیار کشورهای بیگانه هم آشکارا در اختیار و در فضای سایبر رو کنه!!!!
امااااااان از دست این دولت.!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار