انتخابات فدراسیون تیراندازی در آستانه لغو/ غیبت سجادی و نماینده سازمان بازرسی در مجمع
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۸۹۷۲

انتخابات فدراسیون تیراندازی در آستانه لغو/ غیبت سجادی و نماینده سازمان بازرسی در مجمع

غیبت نماینده سازمان بازرسی در مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی باعث شده تا این مجمع در آستانه لغو قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، مجمع انتخاباتی فدراسوین تیراندازی قرار بود صبح امروز برگزار شود، اما حالا در آستانه لغو شدن قرار گرفته است.


نماینده سازمان بازرسی پیش از این اعلام کرده بود که مهدی هاشمی رئیس فدراسیون با توجه به حضورش در مجلس شورای اسلامی نمی تواند بین نامزدهای ریاست قرار بگیرد.


با این وجود هاشمی امروز در سالن حضور یافت و در بین کاندیداها نشست.


این اتفاق در حالی رخ داد که نماینده سازمان بازرسی تا این لحظه در مجمع حضور نیافته است و اگر این غیبت قطعی شود، طبق قانون مجمع نمی تواند برگزار شود. نماینده سازمان بازرسی گفته بود که در صورت حضور هاشمی، در مجمع شرکت نخواهد کرد.


علاوه بر غیبت نماینده سازمان بازرسی، نصرالله سجادی معاون وزیر ورزش و جوانان نیز در مجمع حضور ندارد و شعبانی بهار ریاست مجمع را بر عهده گرفته است.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار