به گزارش خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، علی مطهری امروز در صحن علنی مجلس در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم با اشاره به آیات قرآن کریم گفت: طبق فرمایش قرآن کریم آیا کسی که بنیان کارش را براساس لرزان و یک پرتگاه قرار داده است آرامش دارد ما نمایندگان مجلس باید بنیان کارمان را بر یک پایه و اساس محکم یعنی تقوای الهی بگذاریم تا زمانی که حجت بر ما تمام نشده رای مثبت و منفی ندهیم.
وی افزود: من خودم در طول دوره نمایندگی ام در سه جا طراح و به طور قاطع وارد عمل شدم که استیضاح وزیر کشور و وزیر کار سابق و سوال از رئیس جمهور سابق بودند.
مطهری در خصوص استیضاح وزرای سابق گفت: اولین مسئله ای که در این بحث مطرح بود مسئله دروغ و قانون ستیزی است که چون رئیس جمهور سابق به صراحت اعلام کرده بود که قانونی را که تشخیص بدهد مغایر سیاست های خودش است اجرا نمی کند ما وارد عمل شدیم چرا که مجلس نباید اجازه بدهد کسی با این مسائل مجلس را در حاشیه قرار دهد.
وی تصریح کرد: امروز هم برای دانش آشتیانی باید حجت داشته باشیم بعضی رویه ها را که پیش گرفته شده درست نمی دانم غیر از نگرانی های فرهنگی که در مورد اصلاح طلبان وجود دارد بقیه نگرانی ها چندان صحیح نیست نگرانی فرهنگی از دانش آشتیانی در حداقل است و یا اصلا وجود ندارد.
نماینده موافق وزیر پیشنهادی در خصوص فتنه 88 گفت: من معتقدم مجلس در جریان رای اعتماد به وزیر پیشنهادی ناخداگاه در تقویت جریان فتنه 88 گام برداشته است وقتی فعالان فرهنگی را حامیان فتنه می دانیم وقتی فردی مثل فرجی دانا را که از جنس چمران است و سردار علی فضلی که می گوید افتخارم این است که فرجی دانا فرمانده من در جنگ بوده است را با حامیان فتنه یکی می کنیم یعنی جریان فتنه را تقویت کرده ایم.
وی با اشاره به نیلی و آشتیانی گفت: برای این دو وزیر پیشنهادی هم همان حرف ها را تکرار می کنیم در واقع ما با این حرف انقلابیون اصیل را به دو بخش تقسیم می کنیم که این حرف ها همگی به نفع موسوی و کروبی است.
مطهری بر فعالیت اعتدالگران اصلاح طلب و اصولگرا تاکید کرد و گفت: سعی کنیم معتدلان اصولگرا و اصلاح طلب با هم کار کنند مجلس نباید تحت تاثیر رسانه ها و عوامل خارجی قرار بگیرد و باید استقلال خود را حفظ کند چه اشکال دارد ما مجلسیان با انگیزه اصلاح امور خودمان را نقد کنیم.
وی افزود: زبان حال کنونی مجلس این است که بعضی نمایندگان مجلس می خواهند خودشان وزیر علوم را مشخص کنند و رئیس جمهور قبول کند که مغایر قانون است. اصرار بر اینکه این وزرای پیشنهادی عوامل فتنه بودند در حالی که خودشان این موضوع را صحیح نمی دانند گناه است.
این نماینده مجلس تاکید کرد: فتنه خط قرمز همه ماست که براساس عدالت باید تمامی عوامل آن مورد بررسی قرار بگیرند فتنه گر خواندن وزرای پیشنهادی کار نادرستی است در حالی که در شرایط انتخابات خود نمایندگان مجلس هم به سختی می پذیرفتند درباره این مسئله مصاحبه داشته باشند.
وی گفت: طوری سخن نگوییم که انگار در ایران کسی حق اظهارنظر ندارد و اندیشه جبر در ایران حکومت دارد مانند همان حکومت اموی که در برابر حضرت زینب گفته شد آنچه پیش آمده از طرف خدا بوده است.
مطهری به فضای پرنشاط دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: در یک سال و نیمی که از فعالیت دولت گذشته فضای دانشگاه ها پرنشاط شده و مشکلی ندارد و چند تا شعار طبیعت دوره جوانی و دانشجویی است و ما نباید فضا را بسته نگه داریم.
وی تاکید کرد: کاری نکنیم که خاطره ای بد از مجلس نهم در اذهان عمومی بماند مانند مجلس ششم که با این تفاوت که حالا مجلس اصولگرا شده است.
این نماینده مجلس در ادامه به تاریخچه فعالیت دانش آشتیانی پرداخت و گفت: دانش آشتیانی در زمان تحصن مجلس ششم معاون وزیر نبوده تا بتواند نامه ای علیه نظام امضا کند نگاه ایشان به فتنه 88 طوری است که همه عوامل فتنه را محکوم می کند و ما کاری نکنیم برای طنز درست شود که برای آنکه وزیر پیشنهادی علوم از مجلس رای بگیرد باید بعد از فتنه 88 به دنیا آمده باشد بسازند.
وی در ادامه افزود: پدر ایشان نماینده مجلس شورای اسلامی بوده و در دبیرستان علوی که افرادی مانند من و حدادعادل تحصیل می کردیم فارغ التحصیل شده است ایشان یک شخصیت علمی و فرهنگی هستند تا یک شخصیت سیاسی.
مطهری گفت: ما باید دانش آشتیانی را منصوب به فرهادی بدانیم که بیشتر افراد او را به معین نسبت می دهند او فرزند جنگ و دانشگاه است انقلابی بودن از رتبه خوب علمی و تجربه خوب مدیریتی برخوردار بودن و طراح و مجری طرح دانشگاه در جبهه بودن از جمله کارهایی است که دانش آشتیانی انجام داده است.
این نماینده مجلس به تشریح اهداف دانش آشتیانی پرداخت و گفت: توسعه کیفی دانشگاه ها ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی تجاری کردن علم و ایجاد قدرت توجه ویژه به اسلامی کردن دانشگاه ها و توجه ویژه به احکام و شعائر اسلامی که مانند مخالفت با اردوهای مختلف از جمله اهداف وی می باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: توجه ویژه به پیشرفت علمی از برنامه های ایشان است که به نظر من کاربردی و مناسب است اما اینکه همه کسانی که برای سرپرستی وزارت علوم معرفی شده اند را در یک حلقه بدانیم اشتباه است و صرف دوستی باعث نمی شود که شخصیت افراد را قضاوت کنیم. دانش آشتیانی عضو حزب مشارکت بوده است اما در زمانی که این حزب قانونی فعالیت می کرده و عضو موثر این حزب نیز نبوده است.
چرا طرح و برنامه هارو لو میدی!!!!
نکن برادر.. نکن این کارا رو
یعنی میخوای بگی دولت این گزینه ها رو از عمد معرفی می کنه تا به مردم بگه مجلس سر ناسازگاری داره..
علی آقا چه خبر دیروز یک بارون بارید.....ههههههههههه