به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» سیدحمید روحانی عصر امروز در همایش "منهای عزت بعلاوه تحریم" اظهار داشت: بعد از رحلت رسول اکرم شرایط جهان اسلام دگرگون شد، حدود 60 سال بعد از رحلت پیامبر فرزند ایشان را به اسارت بردند در این مرحله چند نکته مهم در انحراف مسیر اسلام وجود داشت که مختصرا به چندمورد اشاره می کنم.
مورخ کشومان در خصوص کسانی که اعتقادات ضعیفی داشتند و به فکر منافع شخصی بودند مانند معاویه و خالدبن معاویه. افزود: پیامبر مکرم اسلام شبی خواب دیدند که میمون های از روی منبر بالا و به پایین می آیند در همان موقع آیه ای نازل شد که تعبیر آن این بود کسانی که بر منبر پیامبر سیطره می کنند باید آنها را از اسلام دور بیندازید کسانی که در زمان پیامبر مطرود بودند همان میمون های بودند که یکی پس از دیگری پس از رحلت پیامبر در رأس حکومت قرار گرفتند.
وی افزود: مسئله دوم تجمع گرایی مسئولین حکومتی آن عصر بود که به آلات و علوف، زرق و برق و تهیه باغ و بستان می پرداختند تا جایی که در تاریخ می خوانیم سر سفره معاویه ده ها نوع غذا تهیه می شد و دیگر از زندگی ساده و ساده زیستی پیامبر در اسلام جای نبود.
روحانی با اشاره به نکته سوم گفت: به کارگیری مشاورین حقه باز در انحراف مسیر اسلام بسیار موثر بود، کسانی که به اسلام روی آورده بودند اما این کارشان تاکتیکی بود و عملا یهودی بودند. وی افزود: چهارم زمینه سازی برای تبدیل حکومت اسلامی به سلطنت مورثی پنجم تفاوت حرف و عمل کسانی که در رأس کار قرارداشتند دوگانگی حرف و عمل تأثیر بسزایی در انحراف مسیر اسلام بر جای گذاشت. ششم تساهل و تسامح در حرام خدا تا جایی که کسانی که شراب می خوردند دائیه پیشوایی داشتند و با حالت مستی در محراب مسجد نماز جماعت می خواندند و فجایع ننگ آور را به وجود می آورند.
روحانی در ادامه افزود: دستبرد به بیت المال، تعطیلی امر به معروف ونهی از منکر از مواردی بود که در انحراف مسیر اسلام نقش موثری داشت تا جایی که خالدبن ولیه در عملی که زنا انجام داده بود معاویه زمانی که این خبر را فهمید با او کاری نکرد اما حضرت علی (ع) او را تعذیر کرد.
وی با اشاره به اینکه بدون حب و بغض و غرض شخصی عوامل پیروزی انقلاب را بیان می کند، گفت: امام (ره) با توجه به شیوه های که در آن قرن به کارگرفتند و یک تحول عظیمی را به وجود آوردند، دشمنان عوامل این انقلاب را مطالعه و بررسی کردند تا از تداوم آن جلوگیری کنند، اما متأسفانه افراد نخبه و امثال ما هنوز در داخل کشور به این عوامل نپرداختند.
روحانی با اشاره به کتاب ایران و جهانی شدن سریع القلم مشاور رئیس جمهور اظهار داشت: مسائل و نظریاتی در این کتاب آمده است که دل هر انسان غیرتمندی را به لرزه در می آورد با مطالعه این کتاب که رئیس جمهور مقدمه آن را نوشته است در آن به مباحثی برمی خوریم که مذاکرات هسته ای و رابطه با امریکا در برابر آن ناچیز است.
وی با اشاره به اینکه در این کتاب استقلال انقلاب اسلامی و ذلت و خواری مردم کاملا به چشم می خورد خاطرنشان کرد: این افراد می خواهند دوباره سرجوخه های امریکایی را به این مملکت بیاورند و به جان و ناموس مردم مسلط شوند؛ نخستین مسئله این افراد کنار زدن اسلام از انقلاب اسلامی است که در این کتاب کاملا به چشم می خورد.
روحانی با اشاره به جمله ای از کتاب که گفته شده واقعیت این است که اگر جمهوری اسلامی بخواهد اسلامی رفتار کند نمی تواند به قدرت برسد، گفت: این کتاب مبنای قدرت جهان را قدرت سرمایه داری لیبرالیسم می داند و می گوید اگر کشورهایی بخواهند به قدرت برسند باید با قدرت های دنیا همکاری داشته باشند و اگر کشوری می خواهد رابطه با جهان داشته باشد و ترقی کند باید در ارتباطات موفق باشد اسلام یکی از مواردی است که مانع این کار می شود این جملات تماما در کتاب آقای سریع القلم نوشته شده است.
مورخ کشورمان با توجه به جمله ی دیگری از این کتاب گفت: سریع القلم بهترین نظام را نظام سرمایه داری معرفی می کند بیان می کند که اگر حکومتی بخواهد با اسلام رفتار کند قانون اساسی آن نیز با نظم جهانی اختلاف خواهد داشت و در یک تضاد اصولی قرار می گیرد و پیشرفت بدون هماهنگی با قدرت های بزرگ شدنی نیست و اگر ما می خواهیم به قدرت برسیم باید اسلام را کنار بزنیم و دوباره به عصر ستم شاهی باز گردیم این حرف ها حرف هایی است که در زمان فتحعلی شاه هم بعد از جنگ ایران و روسیه که افرادی به فرانسه رفتند و در آنجا به فراماسونری روی آوردند و بعد بازگشتند، گفتند باید از فرق سر تا انگشت پا غربی شویم جملات این کتاب بوی همان حرف های آن زمان را که فرماسونری ها می زدند می دهد.
روحانی با اشاره به اینکه در این کتاب کاملا مشخص است که می خواهد در جمهوری اسلامی اسلام را کنار بگذارند تصریح کرد: امام (ره) در یک عصر تاریکی به نتیجه رسیدند و اسلام ناب محمدی (ص) را به ارمغان آوردند این برای این بود که ملت آگاه و با بصیرت اسلام را به درستی شناخت و محکم و با استقامت پشت آن ایستاد.
تاریخ نگار وقایع انقلاب با اشاره به جملات سریع القلم در کتاب ایران و جهانی شدن متذکر شد: این کتاب نظام جمهوری اسلامی را تحقیر می کند و با ترویج اندیشه لیبرالیسمی در کشور و اینکه تنها راه نجات ایران لیبرالیسم است می خواهد مردم را از صحنه کنار بزند؛ دستاورد عظیمی که امام به آن ایمان داشت که مردم را به صحنه بیاوریم در 16 مهر سال 1341 آغاز نهضت امام بود که با جلسه ای که در منزل حائری داشتند مراجع را جمع کردند و گفتند که ما باید در مقابل نظام پهلوی بایستیم و انگلیسی ها که این نظام را درست کرده اند را به بیرون بیندازیم که آقای شریعت مداری گفت با کدام قدرت این حرف را بزنیم و عملی کنیم و امام در جواب گفت ما قدرتی در دست داریم که از هر بمبی قوی تر است. قدرت ما ملت است ملتی که کورکورانه مسئله را دنبال نکند و آگاهی و بصیرت داشته باشد.
وی بر همین اساس افزود: پیشنهاد امام به مراجع این بود که با مردم حرف بزنند و آگاهی و روشنگری به مردم بدهند نکته بعدی تلگرام و نام های اعتراض آمیزی بود که از سوی مراجع و علما به شاه نوشته می شد و امام دستور داد این اعلامیه ها چاپ شود و به مردم نیز داده شود.
روحانی با اشاره به اینکه مسئله کنار زدن مردم از صحنه در این کتاب به شدت تأکید می شود گفت: در این کتاب آمده که باید سیاست خارجی ما از خیابان ها جمع شود و دیپلماسی به روی کار بیاید مردم مذاکره را نمی شناسند باید آنها را در تاریکی نگهداشت همان طوری که وزیر امورخارجه در مجلس گفت اگر من استیضاح هم شوم حاضر نیستم جزئیات مذاکره را بازگو کنم. رفتارهایی که از دولت سر می زند کاملا با جمله های این کتاب تفاوت دارد آقای سریع القلم با کنار گذاشتن مردم می خواهد دوران طاغوتی و سلطنتی را به این کشور بازگرداند.
روحانی با اشاره به چشم پوشی از استقلال کشور ایران در صفحه 130 این کتاب افزود: در این صفحه آمده که دیگر در متون و ادبیات جهان لفظ استقلال منسوخ شده است و دوره ارتباطات است که در گذشته یکی از همکاران آقای سریع القلم در روزنامه جامعه نوشته بود که ارزیابی دانشمندان امریکایی که ایران تنها کشوری است که از استقلال سیاسی برخوردار است با طعنه در رابطه با این جمله نوشت این که فضیلت ایران استقلال است و در آن بی نظیر است مشکل اساسی دارد قدرت های سیاسی که در کشور وجود دارند در قرن 19-20 چرا به مسئله ارتباط را روی می آورند و تأکید به استقلال که یک ضد ارزش است می کنند این یک ارزش نیست بلکه آنها می خواهند از جهانی شدن ما را بازدارند اینها سخنانی بود که در روزنامه جامعه توسط یکی از همکاران اقای سریع القلم نوشته شده بود.
وی با اشاره به اینکه ما با مدرک و استدلال سخن می گویم تصریح کرد: استقلال از نظر اینها عزت، ارزش نیست ما باید اجازه دهیم که استکبار جهانی در مسائل داخلی ما دخالت کند و بگوید که این کارخانه را بسازد آن کارخانه را تولیدش را قطع کند این کار را بکن و این کار را نکن و ما هم اینها را بپذیریم اینها این طور رفتارها را عزت می دانند. روحانی با اشاره به اینکه تحقیر ملت توسط استکبار جهانی به نظر این بزرگواران ایرادی ندارد گفت: آنها فکر می کنند که ایران باید زیر سایه سلطه جهانی صحبت کند و تسلیم قدرت های بزرگ شود اگر قرار بود تسلیم شویم چرا در طول 35 سال این کار نکردیم.
تاریخ نگار وقایع انقلاب متذکر شد: این یک ننگ و مصیبت بزرگی است که رئیس جمهور ما مردم ما و منتقدین ما را بی سواد می خواند. بی سواد به اوضاع جهانی این کلمات را از روی عصبانیت نمی زند. در صفحات 110-111 این کتاب سریع القلم می گوید رجال سیاسی ما اطلاعات و بینش جهانی ندارند و بین الملل گرا نشده اند ما باید به نخبگان سیاسی که بین الملل گرا هستند اجازه دهیم که وارد عرصه سیاسی و مذاکره شوند پیشرفت ایران بستگی به نخبگانی دارد که قبلا سوار هواپیما شده باشند افرادی که اوضاع خوبی ندارند و خوب زندگی نمی کنند به درد مملکت داری هم نمی خورند همان طور که یکی از دولتمردان نیز اخیرا گفته بود که ایران فقط در صنعت آبگوشت و بزباش برتری دارد.
روحانی با اشاره به اینکه این جملات از سوی مشاور رئیس جمهور و بعضا وزرا مایه تأسف و تحقیر ملت است، گفت: در زمان انقلاب هم افرادی مثل رزم آرا در ایران از این حرف ها و شبیه آن می زدند همان طوری که چند روز پیش آشنا گفت که مذاکره 1+5 فراتر از مسئله مردم و نمایندگان مردم است.
وی با اشاره به اینکه آنچه که من در این کتاب فهمیدم این است که دولت نظریه های سریع القلم پیاده می کند، گفت: مسئله مذاکره نیست، مسئله خط امام، ذلت مردم، سلب استقلال و اسلام ناب محمدی است اگر ما خواسته باشیم که در مقابل مزدوران جهانی بایستیم باید مغز استعماری و استکباری را جایگزین مغز استقلالی کنیم باید باورمان شود که انسان هستیم و می توانیم مملکت مستقلی داشته باشیم و به کشاورز، کارمند، معلم و تمام اقشار جامعه استقلال فکری دهیم. مورخ کشورمان در خاتمه متذکر شد، باید باهوشیاری ملت عزیزمان و با حضور مقام معظم رهبری که همیشه مانند یک دیده بان در کنار ما هستند به دشمنان و منافقان اجازه نابودی موازین اسلامی را ندهیم و باید دولتمردان درباره عملکرد خود توضیح بدهند و بگویند که حرف های این کتاب را قبول دارند یا خیر اگر شما از مردم رای گرفته اید به خاطر این بوده که در راه خط امام بوده اید نه به دنبال این باشید که توطئه خط امام زدایی کنید.
هنوز رزندان امام خامنه ای نمرده اند که اینان بخواهند هرغلطی بکنند.