حمید روحانی در همایش "منهای عزت بعلاوه تحریم":
کد خبر:۳۶۹۱۱۳
ظهرهوند در همایش “منهای عزت بعلاوه تحریم":
امروز باید با وحدت خود را در پیچ حساس مذاکره ببینیم
سفیر سابق ایران در افغانستان گفت: امروز باید با وحدت خود را در پیچ حساس مذاکره ببینیم و امیدواریم که تیم مذاکرهکننده هستهای این مسئله را به خوبی درک کند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو" ، ابوالفضل ظهرهوند سفیر سابق ایران در افغانستان در همایش "منهای عزت بعلاوه تحریم" که به همت کمیته صیانت از منافع ایران عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد، اظهار داشت: نگرانی مردم در زمینه مسئله هسته ای ناشی از برخی کمکاریهای کارگزاران نظام است.
وی افزود: بر روی برخی مفاهیم شاهد برخورد غیرکارشناسی هستیم و به عنوان مثال مسئله جهانی شدن و جهانی سازی با یکدیگر متفاوت است. باید مفهوم جامعه جهانی را مشخص کنیم.
سفیر سابق ایران در افغانستان با اشاره به تعبیر رهبر انقلاب درباره جامعه جهانی تصریح کرد: به تعبیر رهبر انقلاب جامعه جهانی مد نظر اسکتبار 5 الی 6 کشور زورگو هستند که حتی مردم خود را نیز با زور اسلحه کنترل میکنند.
ظهره وند ابراز داشت: اینکه برخی ادعا میکنند ما میرویم و مسئله را با کدخدا حل میکنیم باید از آنها بپرسیم آیا واقعاً مسئلهای وجود دارد و ما که 35 سال شعار مرگ بر امریکا دادهایم اشتباه کردهایم؟
وی با اشاره به وضعیت کشورهایی که در مقابل آمریکا تصویر میشوند، بیان داشت: امروز کشورهایی مانند روسیه و چین که در زمانی الهامبخش بودند نقش خود را از دست دادهاند و این تنها ایران است که قابلیت الهامبخشی دارد.
سفیر سابق ایران در افغانستان با تأکید بر اینکه پیشرفتهای کشور ما باید سیستماتیک باشد، تصریح کرد: مردمسالاری دینی همان چیزی است که ما میتوانیم به کمک آن پرچم انقلاب را به دست صاحب حقیقیاش بسپاریم و ریشه این تفکر نیز در عاشورا وجود دارد.
ظهره وند با بیان اینکه امروز در مذاکرات سه راه بیشتر پیش پای ما نیست، افزود: ما در مذاکرات یا باید تسلیم شویم یا باید طرف مقابل را در جایگاه تسلیم قرار دهیم و یا به تعادلهای بازدارنده برسیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز باید با وحدت خود را در پیچ حساس مذاکره ببینیم و امیدواریم که تیم مذاکرهکننده هستهای این مسئله را به خوبی درک کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.