کد خبر:۳۶۹۱۸۲

تاخیر ۴ ماهه در برگزاری جلسه شورای عالی اشتغال

شورای عالی اشتغال چهار ماه است که تشکیل جلسه نداده است.

به گزارش گروه فضای مجازی‌ «خبرگزاری دانشجو»، حدود ۱۳۰ روز از تشکیل آخرین جلسه شورای عالی اشتغال می‌گذرد. ۱۶ تیرماه امسال آخرین جلسه شورای عالی اشتغال به ریاست رئیس‌جمهور حسن روحانی برگزار شد و از آن روز تاکنون این شورا تشکیل جلسه نداده است.

اول شهریور ماه ۷۶ با رای مجلس شورای اسلامی شورای عالی اشتغال تشکیل شد و ۵ دولت جمهوری اسلامی شامل دو دولت سیدمحمد خاتمی، دو دولت احمدی‌نژاد و دولت نخست حسن روحانی وظیفه تشکیل آن را برعهده داشتند. وزیران کار، کشور، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، صنایع، امور اقتصادی و دارایی، نیرو و علوم اعضای این شورا هستند و رئیس کل بانک مرکزی، مشاور رئیس‌جمهور در امور زنان، رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه، رئیس کمیسیون کار و امور اجتماعی مجلس، دو نفر از نمایندگان کارگران و دو نفر از نمایندگان کارفرمایان نیز اعضای ناظر و بدون حق رای شورای عالی اشتغال محسوب می‌شوند.


طبق قانون، شورای عالی اشتغال به منظور بررسی عرضه و تقاضای بازار کار، چگونگی ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا و همچنین ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌هایی که تصمیمات آن‌ها موثر بر عرضه و تقاضای بازار کار و اشتغال و بیکاری هستند به ریاست رئیس‌جمهور تشکیل می‌شود.


یادآور می‌شود چندی پیش مرکز آمار اعلام کرد ۶۷۰ هزار شغل در یک سال گذشته از بین رفته و ۴۰۰ هزار شغل ایجاد شده است. با این وجود اعلام شد نرخ بیکاری ۱/۲ درصد کاهش یافته و به ۹/۵ درصد رسیده است!

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار