امید مهدینژاد، معاون سابق پژوهشی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار علمی "خبرگزاری دانشجو"، با توجه به ابلاغ سیاستهای علم و فناوری توسط مقام معظم رهبری و تاکیدی که بر روی تولید محتوای بومی در کلیه عرصههای فناوری و تکنولوژی شده است، خاطرنشان کرد: عدهای به اشتباه فکر میکنند که تولید محتواهای بومی تنها در عرصه علوم انسانی ضرورت دارد در حالی که تولید محتوا در کلیه عرصههای علمی و تکنولوژی لازم و ضروری است.
وی با تاکید بر ضرورت تولید محتوای بومی در علوم فنی و مهندسی، یادآور شد: در علوم فنی و مهندسی هرگاه بتوانیم بر روی موضوعاتی که در دنیا سابقه نداشتهاست کار کنیم، علاوه بر آنکه به عنوان پیشرو این علوم شناخته خواهیم شد، بازار اختصاصی برای عرضه محتواهای بومی به دنیا نیز فراهم خواهیم کرد که منجر به ثروتآفرینی و اعتبار برای کشور میشود.
معاون سابق پژوهشی وزارت علوم ادامه داد: تولید محتوای بومی برای تبدیل شدن به برند منطقه و جهان امری ضروری است که هرگز نباید از آن غافل شویم.
مهدینژاد در خصوص اهمیت راهاندازی شبکهملی اطلاعات و تاخیر در راهاندازی آن یادآور شد: تاخیر در راهاندازی این شبکه روز به روز بر تهدید امنیتی کاربران ایرانی اضافه میکند چرا که ما در زمینی که متعلق به ما نیست در حال بازی هستیم.
وی تاکید کرد: همه مسئولان و نخبگان کشوری باید 80 درصد انرژی خود را صرف تولید محتوا کنند.