به گزارش گروه ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، اسماعیل حسن زاده، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: مسابقه بزرگ پایتخت در حالی انجام شد که در ظاهر قضیه شاهد یک نتیجه و بازی متفاوت بودیم و در واقع اهالی فوتبال مخصوصا تماشاگران حاضر در ورزشگاه مانند گذشته ناراضی به خانه نرفتند.
وی در ادامه بیان کرد: در مورد بحث فنی فوتبال اتفاقاتی رخ داد که از دیدگاه ناظر ویژه انضباطی و گزارش مسئولین برگزار کننده بازی و مسائلی که شخصا در ورزشگاه شاهد بودم باعث شد رای فوق صادر شود. اتفاقاتی که در این بازی رخ داد تبعات بسیار سنگینی در بخش بین المللی دارد؛ چرا که تیم های ایرانی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حضور دارند و اگر از سوی تماشاگرانشان اقدام نادرستی انجام شود و یا رفتار هایی ازکادر فنی و بازیکنان بروز کند، بدون شک تنبیهات و جرایم بسیار سنگینی در پی دارد.کمیته انضباطی با رعایت دقت و حوصله و جمع بندی مطالب و آنچه که مستقیما در ورزشگاه دیدم، رای را با تناسب رفتار ها و مجازات ها صادر کردیم.
وی افزود: قاعده همیشگی این است که در طول این سالها چنانچه رای کمیته انضباطی به ضرر فرد یا باشگاهی باشد، آن شخص یا باشگاه تا جایی که توانسته اعتراض و ابراز نگرانی و چه بسا عدم رضایت خود را نشان داده است. این امر طبیعی است و ما به این موضوع اصلا توجه نمی کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: جهت اطلاع اهالی فوتبال و برخی رسانه هایی که بدون دقت و آشنایی با مسائل حقوقی صحبت می کنند، باید اعلام کنم که در مسابقه ای که پرتاب نارنجک در چند مورد، فحاشی به داور و تیم حریف و اهانت، درگیری، مشاجره، نا فرمانی از مقامات مسابقه، ورود غیر قانونی به زمین و تخطی از تکالیفی که نیکمت نشینان دارند، وجود داشته و رفتار برخی از بازیکنان که می توانست جرقه حرکات خطرناک بر روی سکوها را رقم بزند، کمیته انضباطی نباید رای به محرومیت بدهد؟ دوستانی که از باشگاه پرسپولیس در مورد رای عکس العمل نشان دادند، حق بیان مطالب به طور رسمی از ناحیه مدیریت باشگاه را دارند و آنچه که اعتراض و تجدید نظر خواهی قلمداد می شود را نوشته و ارائه بدهند. شخصی که تخلف کرده و تنبیه شده و مجددا با تمسخر راجع به عزیزان در فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی صحبت می کند، رفتارش نادرست بوده و اشاره می کنم به این موضوع که بخشی از حرف هایی که از سوی افراد زده می شود در آیین نامه انضباطی جریمه دارد.
رئیس کمیته انضباطی ادامه داد: افرادی که دست به اهانت و شایعه پراکنی می زنند در آیین نامه کمیته انضباطی و اخلاق باید پاسخگوی رفتار خود باشند. برای کمیته انضباطی پیروزی و یا باخت هر تیم هیچ تاثیری ندارد، اما ما در شهرآوردی که در تهران و با حضور 70 هزار نفر تماشاگر برگزار می شود را شاهد هستیم با نگاه متفاوت تری نسبت به دیداری که با حضور 5 هزار تماشاگر برگزار می شود، رای را صادر کرده و برخورد می کنیم.
وی گفت: برخورد فیزیکی عالیشاه و فخرالدینی و یا رفتار سرمربی تیم استقلال در داخل زمین و خروج مکرر وی از محوطه فنی موجب تحریک تماشاگران شد و در نهایت رفتارهایشان باعث شد تا تماشاگران داور را مورد اهانت قرار دهند، اگر کسی در این هجوم و تشننج آسیب ببیند آیا همین رسانه ها و مردم به ما اعتراض نخواهند کرد؟معتقدم همانطور که اهالی فوتبال احترام به پیشکسوت را به جا می آورند باید به کمیته انضباطی هم احترام بگذارند. زمانی که حسین عبدی وارد زمین بازی می شود و این درحالی است که محروم بوده و حق نشستن روی نیمکت را ندارد، چه فرقی با دیگر مربیان محروم دارد؟ ما طبق قانون می توانیم وی را دو برابر محروم کنیم. برای ما نام تیم ها اصلا مهم نیستو با توجه به تخلفات و رفتارهای رخ داده در یک بازی، رای را صادر می کنیم.