به گزارش گروه اشتغال«خبرگزاری دانشجو»، شهیندخت مولاوردی در جلسه شورای مشورتی اشتغال پایدار زنان خراسان رضوی اظهار داشت: با توجه به بررسی آسیبهای موجود در استانها و تدوین گزارش وضعیت اجتماعی کشور، برش استانی و تفکیک جنسیتی آن مشخص شده و به یک نقشه راه دست یافتیم.
وی با تاکید بر این که برای رفع برخی از آسیبهای حوزه ی زنان و خانواده که در حال تبدیل شدن به بحران است؛ نیاز به واکنش سریع داریم؛ افزود: برای تحقق این امر باید شرح وظایف تمام دستگاه های اجرایی مرتبط مشخص شود و از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد نیز در این مسیر استفاده کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: به همین منظور، اجرایی شدن مدلی از همکاری شبکهای در دستور کار قرار گرفته که برگزاری نخستین نشست با سازمانهای مردم نهاد در مشهد مقدس و شرق کشور نیز در این راستا است.
مولاوردی با بیان این که تفاهم نامه ای برای توسعه همکاریهای علمی، آموزشی و پژوهشی حوزه زنان و خانواده بین این معاونت و دانشگاه فردوسی مشهد به امضا خواهد رسید؛ تصریح کرد: باید از تمام ظرفیتهای موجود برای کاهش آسیب های حوزه زنان و خانواده استفاده کنیم.
وی ضمن استماع گزارشی هایی در مورد راه اندازی و ایجاد مرکز پژوهشهای کاربردی حوزه زنان و خانواده و طرح مدل استراتژیک اشتغال پایدار زنان، اظهار کرد: حمایت و توانمند سازی خانوارهای زن سرپرست و ساماندهی وضعیت موجود یکی از برنامه های مهم است.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده از تنظیم پیش نویس سند اشتغال زنان در شورای عالی اشتغال خبر داد و افزود: در سند راهبردی فنی و حرفه ای کشور نیز که زنجیره ارزش را پیاده سازی میکند؛ تمام بانوان اعم از فارغ التحصیلان، خانه داران و زنان روستایی در نظر گرفته شدهاند.
مولاوردی اظهار امیدواری کرد با اجرایی شدن اهداف دولت در حوزه زنان و خانواده، بانوان به جایگاه واقعی خود در جامعه دست یابند و شاهد اشتغال و کارآفرینی این قشر از جامعه که 50 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند باشیم و از این ره آورد به تشکیل خانواده ای سالم و پایدار برسیم.
منبع: تسنیم