کد خبر:۳۷۴۰۰۲

تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری 20 درصد کاهش یافت

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کاهش 20 درصدی تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری طی یک سال اخیر خبر داد و گفت: در قانون اساسی توجه ویژه ای به رفاه اجتماعی شده و در اصول 29 ، 31 و 43 تامین نیازهای آموزشی، پوشاک، درمان و تامین اجتماعی و غیره برای همه مورد تاکید قرار گرفته است.

به گزارش گروه اشتغال«خبرگزاری دانشجو»، ابوالحسن فیروزآبادی روز سه شنبه در نخستین روز از همایش ملی دو روزه رفاه اجتماعی در برنامه ششم توسعه در محل وزارت کار، افزود: در اصول دیگر قانون اساسی حقوق برای زنان باردار وسرپرست خانوار نیز مورد توجه و تاکید قرار گرفته، هرچند در جمهوری اسلامی همواره برنامه های توسعه اجتماعی و اقتصادی اجرا شده و توجه به حوزه رفاه در روح قانون اساسی و انقلاب اسلامی نیز وجود دارد .

 

 

وی با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی از سیاست های حمایتی و بیمه ای حمایت شده است، تصریح کرد: بعد از انقلاب نیز نظام یارانه ای وجود داشته و هم اکنون این نظام به شکل دیگری ادامه دارد.

 


فیروزآبادی افزود: نگاه کشورمان در دولت تدبیر و امید به توسعه اجتماعی و اقتصادی است و در طول یکسال اخیر در نظام بهداشت و درمان و پوشش های بیمه ای، یارانه های هدفمند و حمایتی با توجه به اینکه فشارهای اقتصادی هم وجود داشت، اقدامات خوبی صورت گرفت.

 


وی با بیان اینکه از زمانی که سیاست های انقباضی اتخاذ شد نیز شاخص های افسار گسیخته تورم مهار و روبه بهبود است، تصریح کرد: افرادی که تحت پوشش صندوق های بیمه بیکاری بودند، حدود 20 درصد کاهش یافتند.

 


قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: همانگونه که دولت تدبیر و امید با اقتدار در صحنه های بین الملل گام برداشته در حوزه های اقتصادی و اجتماعی نیز اقدامات خوبی انجام داده است.

 


وی ادامه داد: با توجه به برنامه ششم توسعه توجه ویژه ای به حوزه رفاه اجتماعی شده و در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز جلسات تخصصی با حضور مقام عالی وزارت و معاونت رفاه اجتماعی برگزار شد که در حال جمع آوری اطلاعات این حوزه هستیم، ضمن آنکه دستاوردهای این همایش نیز در این زمینه به ما کمک خواهد کرد.
 

 

فیروزآبادی افزود: با نگاه به برنامه های چهارم و پنجم توسعه می توان دریافت که همه برنامه های حوزه رفاه اجتماعی به خوبی محقق نشده لذا امیدوارم که با آسیب شناسی های فنی و تخصصی بتوانیم گام های خوبی در آینده برداریم.
 

 

وی با بیان آنکه ما رفاه فراگیر مدنظرمان است، افزود: در طراحی نظام رفاهی 4 اصل فراگیری جغرافیایی و شمول همه آحاد جامعه، فقر و خانواده، پایداری منابع مدنظرمان است و ما باید بتوانیم با حمایت از نظام رفاهی با حداقل هزینه به هدف دست یابیم و متناسب با نظام رفاهی سرویس دهی کنیم.
 

 

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در نظام رفاهی با استانداردهایی که شایسته نظام جمهوری اسلامی است، فاصله داریم و در نظام بیمه ای نیز هم مشکلاتی وجود دارد که باید همه اینها مورد توجه قرار گیرد.
 

 

وی افزود: نظام حمایتی را باید بر اصل پیشگیری و توانمندی طراحی کنیم که نقش همه سازمانها را در بخش پیشگیری از آسیب ها باید شفاف شود.
 

 

وی با بیان اینکه در نظام نهادی و ساز و کارهای خود اصلاحات اساسی انجام دهیم، تاکید کرد: باید در نظام بیمه ای اصلاحات اساسی انجام شود و در مدیریت منابع و مصارف نیز تجدیدنظر صورت گیرد.
 

 

فیروزآبادی با بیان اینکه برای انجام این ماموریت خطیر باید از آحاد جامعه و نخبگان نیز استفاده کنیم، اظهار داشت: برای بهبود شاخص های رفاه باید همه آحاد جامعه، سیاسیون و نخبگان و غیره باید زیر پرچم اعتلای اجتماعی قرار گیرند تا بتوانیم از آرا و کمک های آخاد جامعه استفاده کنیم.

 

 

منبع: بازار خبر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
azad
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۵:۵۴
سلام این آقا برای خودش اظهار نظر میکند تشریف بیاورد سمنان تماشا کند آقای ????? خودسرانه بدون دلیل بیمه بیکاری مردم بدبخت را قطع میکند تا جایزه ویژه بگیرد ببرد زن و بچه خودش کیف کند وشما آمار کم شدن نرخ بیکاری را پز بدهید بهتر است به فکر مردم بیچاره در تورم باشید نه شعار زورکی بدهید خدا شما را اهل کند و خوامل فساد را نابود کند .ئاسلام
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار