به گزارش خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، نشست بررسی راهکارهای هم افزایی و هماهنگی در عرصه ارتباطات بین المللی میان حوزه بین الملل وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و فدراسیون های ورزشی ظهر امروز در محل وزارت ورزش برگزار شد.
محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان در ابتدای این نشست گفت: فعال سازی دیپلماسی ورزشی تعامل با سایر کشورها و جهان است و به تبع آن ضرورتی است که این اتفاق رخ دهد.
وی در ادامه افزود: به لحاظ برگزاری رویدادهای ورزشی و تورنمنت های ورزشی این اتفاق اتوماتیک وار رخ می دهد، اما ضروری است که با تعامل بیشتر و دیدن آموزش های خاص و تجمیع فعالیت های احتمالاً موازی و همگرا کردن فعالیت ها برای کسب نتایج بهتر در دیپلماسی ورزشی به تأسی از دیپلماسی عمومی برگزار شود.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه افزود: شرایطی را فراهم کردیم که در کسب کرسی ها حمایت بیشتری انجام دهیم و این در جهت تثبیت و ارتقاء آنها نقش مهمی دارد و برنامه داریم که سرمایه گذاری ویژه اتفاق بیفتد تا مقداری از مشکلاتی که برای تیم ها و ورزشکاران در رقابت های جهانی و بین المللی رخ می دهد را کاهش دهیم تا نتایج به نفع ورزشکاران و تیم های ما رقم بخورد.
وی خاطرنشان کرد: هر مقدار در این بخش توانمندتر شویم، مشکلات ما کمتر خواهد شد.
گودرزی تصریح کرد: در بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج فارس که از نظر کمی و کیفی پایین تر از ما هستند، کرسی های اثربخش و تعیین کننده وجود دارد. در حالی که ما به عنوان یکی از قدرت های برتر آسیا فاقد این توانمندی هستیم؛ درست است که آنها هزینه می کنند اما این بخشی از راهکارها برای کسب کرسی است و ما هم می توانیم در این زمینه سرمایه گذاری کنیم تا مشکلات کاهش یابد.
وزیر ورزش خاطرنشان کرد: بخش دیگری که از سرمایه گذاری های مالی نیز مهم تر است برقراری ارتباط و قرار گرفتن در مناطقی است که در آن می توان آراء کسب کرد و باید ببنیم که در کدام منطقه قرار گرفته ایم و این موضوع را مورد رایزنی قرار دهیم.
وی تاکید کرد: در مرحله بعد اینکه در چه بخشی امکان توفیق داریم و یا اینکه کرسی های را که داریم از لحاظ سطحی بالا ببریم باید در دستور کار باشد.
گودرزی عنوان کرد: افزایش توان ملی برای ارتقاء بخشی به این جایگاه که برخی از نمایندگان ما دارند یکی از اهداف اساسی است که باید دنبال کنیم.
وزیر ورزش گفت: هدف دیگر استفاده از خرد جمعی است که کمک می کند از تجربیات متنوعی که داریم برای برقراری ارتباط بهتر با جهان خارج و کسب شرایط مطلوب در تثبیت جایگاه و ارتقای آن در شئون مختلف استفاده کنیم.
وزیر ورزش تصریح کرد: ممکن است در میان ما اختلاف نظر وجود داشته باشد و ممکن است فردی قبل از من در یک نهاد بین المللی جایگاهی کسب کرده باشد حال سیاست ما نفی یا تقویت آن است؟ در این خرد جمعی این موضوع وجود خواهد داشت که باید چه کاری انجام دهیم.
وزیر ورزش یادآور شد: باید منافع ملی را بر منافع شخصی ارجح بدانیم و اگر فردی رابطه اش با من خوب نیست آن جایگاه را قربانی اختلافات فردی نکنیم.
وی اظهار داشت: حفاظت از منافع ملی اولویت است ولی اینکه با تامین منافع فردی منافع ملی برآورده شود جای خشنودی دارد و دستیابی و تصاحب کرسی ها در مجامع جهانی و بین المللی و رویدادهای بزرگ مانند المپیک و آسیایی اگر تحقق یابد دیگر کمتر شاهد حق کشی های آشکار ورزشکارانمان خواهیم بود.
وزیر ورزش ادامه داد: همانطور که دیدیم در بازی های آسیایی برخی ناداوری ها مهندسی می شد و در توزیع مدال ها سلایق مدیران صاحب کرسی دخالت داشت و ما هم این موضوع را می دانستیم اما نمی توانستیم کاری کنیم و تنها اقدام ما شکایت در دادگاه های ورزشی بود که در آنجا هم از قبل نتایج قابل پیش بینی بود.
گودرزی تصریح کرد: مجموعه حاضر کسانی هستند که در فدراسیون ها تلاش می کنند تا ارتباط جهانی برقرار کنند و با مجامع بین المللی در تعامل هستند و در آن ارتباط عاطفی و دوستی اثرگذار است.
وی در پایان گفت: در کشتی رایزنی ها باید ادامه داده شود در گام اول آراء خوب بود ولی کافی نبود و اگر آن را رها کنیم در دور بعد تکرار نمی شود. اگر این موضوع تداوم داشته باشد موفق خواهیم شد و استمرار توفیق را افزایش می دهد.