کد خبر:۳۷۳۰۸۷
معاون امور بین‌الملل وزارت ارتباطات اعلام کرد

آسیب دیدن شرکت‌های ایرانی با افزایش سهم شرکت‌های خارجی

معاون فناوری و امور بین الملل وزارت با انتقاد از شکاف ایجادشده بین تولید داخل و بازار داخلی گفت: متاسفانه سهم شرکت‌های خارجی از بازار ایران افزایش زیادی یافته که موجب آسیب به بخش داخلی شده است.
آسیب دیدن شرکت‌های ایرانی با افزایش سهم شرکت‌های خارجی

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، سید مجتبی هاشمی، معاون فناوری و امور بین الملل وزارت ارتباطات با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با بخش خصوصی جهت آسیب‌شناسی و یافتن راه حل‌های مناسب، با انتقاد از شکاف ایجادشده بین تولید داخل و بازار داخلی گفت: متاسفانه سهم شرکت‌های خارجی از بازار ایران افزایش زیادی یافته که موجب آسیب به بخش داخلی شده است.

 

هاشمی با اشاره به تجربه جهانی در این خصوص افزود: در تمام دنیا هیچ شرکت خارجی نمی‌تواند به صورت مستقیم با مجموعه‌های متقاضی وارد مذاکره شود بلکه واسطه‌ای به عنوان شریک داخلی وجود دارد که تمامی فعالیت‌ها و سرویس‌ها از کانال آن عرضه می‌شود و این شریک داخلی ضمن حفاظت از منافع کشور آموزش هم می‌بیند و توانمندی کشور را در آن دسته از تکنولوژی‌هایی که ندارد، افزایش می‌دهد.

 

معاون فناوری و امور بین الملل وزارت ارتباطات اظهار داشت: با کمک سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شرکت‌های داخلی امتیاز بندی خواهند شد و از این پس شرکت‌های خارجی برای حضور در بازار ایران از میان این لیست شریک خود را انتخاب خواهند کرد که به این ترتیب تامین تجهیزات اپراتورها با خلل روبرو نمی‌شود و هم بحث آموزش تکنولوژی‌های نوین عملیاتی می‌شود و می‌توان امیدوار بود که بازار خوبی هم برای سهم تولید داخلی فراهم شود.

 

وی با بیان این که با این روش هیچ خللی در ارایه سرویس و خدمات نخواهیم داشت، اظهار داشت: با معاونت علمی ریاست جمهوری نیز جهت استفاده از منابع صندوق توسعه ملی و صندوق شکوفایی نوآوری مذاکره کردیم که با این روش امیدواریم به روزترین تکنولوژی استفاده شده و آموزش نیز صورت بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار