کد خبر:۳۷۳۶۶۷
با برگزاری دومين جلسه كميته راهبردي

جزئیات المپياد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ مشخص شد/ تیر ماه ۹۸، تهران میزبان نخبگان کامپیوتر جهان

با برگزاری دومين جلسه كميته راهبردي المپياد جهانی کامپیوتر 2017 مقرر شد این المپياد جهاني در تيرماه سال 96 به ميزباني شهر تهران برگزار شود.
جزئیات المپياد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ مشخص شد/ تیر ماه ۹۸، تهران میزبان نخبگان کامپیوتر جهان
به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، دومين جلسه كميته راهبردي المپياد جهانی کامپیوتر 2017 با حضور فاضل مديركل دفتر وزارتي، شجاعي رئيس مركز ملي پرورش استعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان، موحد رئيس مركز حراست وزارت آموزش و پرورش و قدسي استاد پيشكسوت كامپيوتر، آبام، ضرابي زاده، صولتيان و فتحي ن‍ژاد و فانی وزير آموزش و پرورش تشكيل شد.
 

رئيس مركز ملي پرورش استعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان خاطر نشان کرد: دو اتفاق مهم در تابستان سالهای 96 و 97 در ایران رخ می دهد که برگزاري المپياد جهاني كامپيوتر در سال 96 و برگزاری المپیاد جهانی زيست شناسي در سال 97 از این جمله است.

 

در این نشست آبام گزارشي از تاريخچه برگزاري اين مسابقات و افتخارات جمهوري اسلامي ايران طي سال‌هاي شركت در اين مسابقات ارائه داد و الزامات برگزاري اين المپياد را كه پيش بيني مي‌شود با حضور بيش از 85 كشور جهان برگزار شود را برشمرد. 

 

قدسي، استاد پيشكسوت كامپيوتر نیز میزبانی ایران برای المپیاد جهانی کامپیوتر را گامي مهم در جهت عمومي شدن و گسترش علم كامپيوتر در كشور و آشنايي بيشتر تيم‌هاي شركت كننده با توانمندي‌هاي جمهوري اسلامي ايران برشمرد و از وزیر آموزش و پرورش درخواست کرد از اساتيد دانشگاه برای اين رويداد مهم علمي استفاده کنند.

 

فانی، وزير آموزش و پرورش نيز در این جلسه خواستار تشكيل كميته اجرايي قوي براي برگزاري اين رويداد علمي به بهترين نحو در كشور شد و گفت: آموزش و پرورش با همه امكانات اش در خدمت اين كار خواهد بود. همچنین لازم است يك كميته مستندسازي به منظور ثبت و ضبط تجربيات جهت استفاده در رويدادهاي جهاني آتي تشکیل شود.

 

جمهوري اسلامي ايران پیش از این در سال‌هاي 2007 و 2009 به ترتيب ميزبان المپيادهاي جهاني فيزيك و نجوم و اختر فيزيك بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار