کد خبر:۳۷۵۷۰۹
فناوری‌های نوین؛

تولید بسته‌بندی‌های نایلونی از ضایعات چغندر، گندم و ذرت/ افزایش عمر مواد‌غذایی

محققان جهان بسته‌بندی‌های مواد غذایی جدیدی تولید کرده‌اند که ماده اولیه آن از ضایعات چغندر، گندم و ذرت بوده و روند تولید محصولات غذایی کشاورزی را مختل نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در سال‌های اخیر بیشتر بسته‌بندی بیشتر مواد‌غذایی، بسته‌بندی پلاستیکی است. این مواد به دلیل آنکه از فراورده‌های پتروشیمی تولید شده‌اند قابل تجزیه در محیط‌زیست نیستند که همین امر موجب افزایش بیش از پیش زباله در جهان شده است.

 

محققان فرانسوی برای رفع این مشکل بسته‌بندی‌های مواد غذایی جدیدی تولید کرده‌اند که ماده اولیه آن از ضایعات چغندر، گندم و ذرت بوده و روند تولید محصولات غذایی کشاورزی را مختل نمی‌کند.

 

این بسته‌بندی‌های جدید از موادی تولید شده‌اند که به اختصار به آن «پی بی اس» می‌گویند و ماده اولیه آن از گیاهان استخراج شده است.

 

دانه‌های کوچک به دست آمده از ضایعات گیاهانی مانند چغندر، گندم و ذرت در این روش پس از گرم و فشرده شدن، بدیل به یک حباب بزرگ با دیواره بسیار نازک می‌شوند که در پایان پس از سرد شدن آماده استفاده می‌شوند.

 

مهمترین مزیت استفاده از این بسته بندی‌ها قابل تجزیه بودن آنها در طبیعت است و می‌توانند جایگزین مناسبی برای فراورده‌های پتروشیمی باشند.

 

این بسته‌بندی‌ها هم‌اکنون در حال تست میزان مقاومت و آستانه پاره شدن هستند و هدف نهایی از تولید این محصول افزایش عمر نگهداری از مواد‌غذایی عنوان شده است.

 

برهمین اساس محققان این طرح اعلام کرده‌اند که در صورت نهایی شدن تست‌ها، این محصولات قادر هستند مایعاتی مانند روغن زیتون را به‌مدت یک‌سال نگه دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار