کد خبر:۳۷۸۷۲۱
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر امیرکبیر

رتبه 13 ایران در تولید علم مهندسی/ وضعیت تولید علم و تکنولوژی کشور قابل قبول نیست

رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با اشاره به اینکه یران به لحاظ تولید علم رشته‌های مهندسی در جایگاه 13 دنیا قرار دارد گفت: متاسفانه وضعیت تولید تکنولوژی کشور ما در سطح بین‌الملل رضایت بخش نیست.
رتبه 13 ایران در تولید علم مهندسی/ وضعیت تولید علم و تکنولوژی کشور قابل قبول نیست

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، حمید گرمابی، رییس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر در افتتاحیه چهارمین کنفرانس پوشش‌های حمل و نقل در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با وجود تمام مشکلات، کمبودها، تحریم ها و تنگناهایی که کشور ما طی سال‌های اخیر با آنها روبه رو بوده است به همت استادان، پژوهشگران و دانشجویان به وضعیت خوبی در زمینه تولید علم دنیا دست یافته‌ایم.

 

وی افزود: ایران به لحاظ تولید علم رشته‌های مهندسی در جایگاه 13 دنیا قرار دارد و در رشته مهندسی پلیمر و رنگ حتی بهتر از دیگر رشته های مهندسی است و در رتبه 10 تا 11 تولید علم دنیا هستیم.

 

رییس پژوهشکده رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: جای بسی افتخار دارد که بسیاری کشورهای اروپایی که تجربه بسیار طولانی در علوم پلیمر و رنگ داشته اند الان در زمینه تولید علم، پایین‌تر از ما ایستاده‌اند اما وقتی وارد به آمارها درباره تولید تکنولوژی در این حوزه ها می نگریم وضعیت ما اصلا خوب نیست.

 

وی یادآور شد: رتبه بین‌المللی تولید تکنولوژی ایران در رده های 70 تا 75 قرار دارد و این وضعیت در شان ملت و مملکت ما نیست.

 

گرمابی با بیان اینکه تولید علم، کاری نسبتا ارزان قیمت است که در فضای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها می‌توان آن به آن رسید گفت: تولید تکنولوژی نیازمند کار تیمی، حمایت‌های مالی بزرگ‌تر، تلاش بیشتر و هماهنگی افزون‌تر میان بخش‌های مختلف درون و برون دانشگاهی است.

 

وی تاکید کرد: خوشبختانه سال‌هاست که مشکل نبود ارتباط میان صنعت و دانشگاه مطرح می‌شود و این قدم اول در طرح مشکل است که امیدواریم با برگزاری گردهمایی‌های تخصصی صاحبان صنایع و دانشگاهیان در راستای تقویت و توسعه تکنولوژی گام برداریم.

 

چهارمین کنفرانس تخصصی پوشش‌های حمل و نقل به همت انجمن علمی صنایع رنگ ایران و پژوهشکده رنگ و پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از امروز 10 دی ماه در این دانشگاه گشایش یافته و تا فردا ادامه دارد.

 

این همایش در محورهای اصلی آماده سازی سطح، پوشش‌های تبدیلی، سامانه‌های پوشش‌های حمل و نقل، روش‌های آزمون آزمایشگاهی و شرایط کاربرد، فرمولاسیون، رنگ‌های ترافیکی، پوشش‌های مخصوص قطعات پلاستیکی، شبیه سازی خطوط اعمال، پوشش‌های تعمیری، کنترل رنگ، عیوب پوشش های حمل و نقل و روش‌های رفع آن، قوانین و مقررات زیست محیطی، روش‌های ابداعی و جدید در فرآیندهای اعمال و نانو فناوری در پوشش‌های حمل و نقل برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار