کد خبر:۳۸۰۴۹۱

ساخت پیل سوختی پرقدرت کوچک در دانشگاه صنعتی امیر کبیر

پژوهشگران دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوعی پیل سوختی کوچک پر توان طراحی کردند.
ساخت پیل سوختی پرقدرت کوچک در دانشگاه صنعتی امیر کبیر

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، میلاد رضائی، دانش آموخته دکتری مواد این دانشگاه پیل‌های سوختی را به علت مصرف هیدروژن یا دیگر ترکیبات شیمیایی بدون ایجاد پسماندهای سوختی، از جمله منابع تولید انرژی پاک برشمرد و گفت: یکی از اهداف این پژوهش جایگزین کردن فلز پالادیم به جای پلاتین به عنوان کاتالیست پیل سوختی بود.

 

وی افزود: پالادیم قیمتی در حدود نصف پلاتین داشته، در طبیعت فراوان‌تر و در کشورمان هم قابل دسترس است.

 

وی امکان استفاده از اتانول و اسید فرمیک را از جمله ویژگی‌های این پیل سوختی برشمرد و تاکید کرد: اضافه کردن مخزن اتانول یا اسید فرمیک می‌تواند این پیل سوختی را به باتری پرقدرت و بادوام برای وسایل برقی کم مصرف مانند لپ‌تاپ در مکان‌هایی که دسترسی به برق شهری مقدور نیست فراهم کند به گونه‌ای که ۲۵۰ سی سی سوخت اسید فرمیک به مدت ۷۲ ساعت انرژی الکتریکی تولید خواهد کرد.

 

پژوهشگر طرح گفت: البته امکان رسیدن به توان‌های بالاتری هم با تزریق گاز هیدروژن وجود دارد،از این رو از این طراحی می‌توان در باتری‌های بزرگ قابل کاربرد در خودرو یا موتورسیکلت استفاده کرد. عمده قسمت‌های این پیل در داخل کشور طراحی و ساخته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار