کد خبر:۳۷۹۸۳۷
مدیرعامل شرکت پست:

همکاری مشترک پست و پست بانک هزینه‌های سربار جامعه را کاهش می‌دهد

مدیرعامل شرکت پست در جلسه ارزیابی عملکرد استان‌های عضو گروه PG8 گفت: همکاری مشترک پست بانک و پست موجب کاهش هزینه‌های سربار جامعه می‌شود.
 همکاری مشترک پست و پست بانک هزینه‌های سربار جامعه را کاهش می‌دهد

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، حسین مهری مدیرعامل پست با بیان این که طی مدتی که بحث راه‌اندازی پست مالی با همکاری پست بانک مطرح شده، پیشرفت محسوسی مشاهده نشده اظهار داشت: به همین دلیل باید با اعتماد بر توانایی‌های یکدیگر و حمایت کافی از این طرح، فرصت طلایی پیش آمده را غنیمت شمرد و به کارها سرعت بخشید.

 

مهری در ادامه با تاکید بر استفاده از توان فکری مجموعه نیروی انسانی و امکانات مشترک دو شرکت، اظهار داشت: هنوز ظرفیت‌های مادی و معنوی بسیار خوبی در دو شرکت وجود دارد که بالقوه باقی مانده و نیاز به توجه و استفاده دارد و این وظیفه مسوولان است که هرچه زودتر این امکانات را شناسایی و بالفعل سازند.

 

وی در خصوص گردش مالی پست توسط شرکت پست بانک گفت: سود حاصل از خدمات ارایه شده به مشتریان شبکه پستی و گردش مالی آن در شرکت پست بانک، ضمن آن که توان مالی این شرکت را افزایش خواهد داد، بر رونق کسب و کار بخش خصوصی نیز تأثیر مستقیم خواهد گذارد.

 

مدیرعامل پست با اشاره به تمایز بین خدمات شرکت پست بانک با سایر بانک‌ها گفت: خدمات خاصی وجود دارد که از بستر پست بانک و با همکاری پست می‌توان به مشتریان به ویژه روستائیان در اقصی نقاط کشور ارایه کرد که هیچ یک از بانک‌ها و سازمان‌ها توانایی انجام آن را ندارند.

 

مهندس مهری در بخش دیگر سخنان خود، با اشاره به امضای سند همکاری بین روسای جمهور ایران با 2 کشور آذربایجان و ترکیه گفت: با امضای این 2 تفاهم‌نامه که یک بند آن مربوط به خدمات پستی است، بازار خرید و فروش اینترنتی از درگاه پست کشور آغاز خواهد شد که این خدمات بدون همکاری شرکت پست بانک برای گردش مالی امن امکان‌پذیر نخواهد بود.

 

وی خواستار همکاری بیشتر مدیران دو مجموعه شد و گفت: با اجرایی شدن این خدمات، تحول بزرگی در ارایه خدمات پستی اعم از فیزیکی، الکترونیکی و مالی رخ خواهد داد که همه جامعه از سود آن منتفع خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار