آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۹۹۷۵
همایش آسیب‌شناسی مربیگری در فوتبال؛

گودرزی: نگران پرسپولیس و استقلال هستم/ فوتبال ما توسط فوتبالی‌ها اداره نمی‌شود

وزیر ورزش و جوانان گفت: فوتبال ما توسط فوتبالی‌ها اداره نمی شود. اگر فوتبالی‌ها هم هستند، در بخش کوچکی حضور دارند.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمود گودرزی در همایش آسیب شناسی مربیگری در فوتبال ایران اظهار داشت: نمی‌خواهیم بحث یک طرفه داشته باشیم و قضاوت کنیم. فوتبال یک پدیده ویژه در دنیا است. به همین دلیل است که این رشته می‌تواند بر حکومت‌ها و مسائل اجتماعی موثر باشد. چرا کشورها دنبال گرفتن میزبانی رقابت‌های مختلف فوتبال هستند؟ یکی از دلایل این است که بخشی از مشکلات اقتصادی و سیاسی این کشورها با این اتفاق بهتر می‌شود.

 

وی افزود: فوتبال ما توسط فوتبالی‌ها اداره نمی شود. اگر فوتبالی‌ها هم هستند در بخش کوچکی حضور دارند. خود فوتبالی‌ها موجب حذف خودشان می‌شوند. اگر اجازه می‌دادند مربی هم از رشته‌های دیگر می‌آوردند. تا زمانی که فوتبال خودش متوجه نباشد که چه پتانسیلی دارد، این مسئله اجتناب‌ناپذیر است. اینکه فوتبالی‌ها این رشته را نقد می‌کنند نکته مثبتی است. علت تمام آسیب‌های فوتبال همین مشکل است.

 

وزیر ورزش ادامه داد: وقتی روی یک مربی بی‌کیفیت دست می‌گذاریم، می‌گویند دخالت کرده‌ایم. نباید خودمان را هم خیلی دست بالا بگیریم؛ اما باید ریشه‌یابی شود که چرا دیگران بهترین بازار برای فروش جنس بنجل را در ایران می‌بینند. معتقد نیستیم که حتما باید یک نفر نمازشب خوان سرمربی باشد، بلکه مربیان با اخلاق باید رشد کنند و مدیریت امور را در دست داشته باشند. مربیان ایرانی اعتماد ندارند و مسئولیت مثلا تیم‌های ملی را قبول نمی‌کنند. هرچقدر عقب‌گرد کنید، کار بیشتر به دست غیرفوتبالی‌ها می‌افتد.

 

گودرزی عنوان کرد: در فوتبال شهرت بهم می‌زنند، بعد می‌روند در سیاست بیشتر طلب‌کار فوتبال می‌شوند و فشار می‌آورند. استراتژی‌های غلط این است که یک سردار را می‌آورند و می‌گویند حالا که گودرزی ورزشی آمده، باید او را زد. استراتژی‌های ورزش ما را کسانی نوشته‌اند که استراتژیست نبوده‌اند. همه در ورزش ایران دنبال نتیجه بوده‌اند و مدام دنبال تغییر بوده‌اند.

 

او درباره خصوصی سازی گفت: خصوصی‌سازی با این مفاهیمی که جا افتاده و سایر ارکان دولتی هستند یک خصوصی‌سازی شکست‌خورده است. یک سرمایه‌گذار که در فوتبال فعالیت می‌کند می‌خواهد برداشت کند. از طریق همین ورزش هزینه می‌کند و درحالی که از ناکجاآباد آمده شهرت به دست می‌آورد و بعد می‌رود پس این خصوصی‌سازی راه به جایی نخواهد برد. نگران بقای استقلال و پرسپولیس هستم و می‌ترسم همان مشکل‌ها برای این دو تیم به وجود بیاید.

 

وزیر ورزش در ادامه اظهار داشت: بخش خصوصی حق پخش می‌خواهد، اما مجمع تشخیص پرداخت حق پخش را ممنوع کرده است. تاسیسات و زیرساخت‌ها همه دولتی هستند و این مدل خصوصی‌سازی شیر بی یال و دم است. می‌توانیم از مربی‌های خوب برای تربیت مربی‌های خودمان استفاده کنیم. مربی ایرانی نباید احساس بی‌نیازی کند تا بتوانیم به موفقیت برسیم.

 

او در پایان گفت: نهادهایی مثل کانون مربیان فوتبال ایران می‌تواند به حل مشکلات کمک زیادی کند. مجامعی مثل کانون مربیان باید در عرصه ورزش حضور حقوقی داشته باشد تا سونامی سازندگی در فوتبال آغاز شود. ستاره‌های فوتبال باید تقدیس شوند و مربیان خوبی باید مورد احترام باشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۶
این هم یک پارادکس دیگه جناب وزیر فرمایش میکند فوتبال به دست فوتبالی ها اداره نمیشه درحالی که خودش یک کشتی گیررامأموردوباشگاه قرمزوآبی کردواینکه خودش هیچ تناسبی باورزش ندارد!بهتره اول یک سوزن به خودمون بزنیم بعدبه دیگران یک جوالدوز!!!!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار