کد خبر:۳۸۰۵۰۴
لس‌آنجلس‌تایمز :

زمان تصمیم‌گیری درباره گام‌ نهایی در مذاکرات هسته‌ای فرا رسیده است

روزنامه لس‌آنجلس‌تایمز به نقل از یک منبع نزدیک به مذاکرات نوشت: اکنون زمان تصمیم گیری درباره گام‌هایی نهایی در مذاکرات هسته‌ای فرا رسیده است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از روزنامه «لس‌آنجلس‌تایمز»، این روزنامه  در تحلیلی نوشت: ملاقات‌های سطح بالا در ژنو در روزهای آینده محکی خواهد بود که آیا ایران مایل است در مذاکرات بین المللی به تاخیر افتاده  درباره برنامه هسته‌ای اش انعطاف‌پذیری جدیدی از خود نشان دهد یا نه. 

 

درحالیکه فقط شش هفته تا ضرب الاجل بعدی در این مذاکرات باقی است،‌ جان کری وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در پایتخت سوئیس ملاقات خواهد کرد.

 

تیم‌های مذاکره کننده آمریکا و ایران از روز پنجشنبه تا شنبه ملاقات‌هایی خواهند داشت و در روز یکشنبه دیپلمات‌های هر هفت کشور شرکت کننده در مذاکرات جلسه نهایی را برگزار خواهند کرد. 

 

این مذاکرات سال گذشته دو بار تمدید شد.   این روزنامه نوشت یک شخص نزدیک به مذاکرات که به علت حساسیت مسئله خواست نامش فاش نشود، گفت: امید می‌رود که اکنون امکان تصمیم گیری درباره گام‌هایی نهایی فرا رسیده باشد.

 

«جان کری» روز شنبه در مونیخ با «سلطان قابوس بن سعید» پادشاه عمان که برای چند دهه نقش میانجی را بین آمریکا و ایران در مورد مسئله هسته‌ای داشته است، ملاقات کرد. 

 

قدرت‌های جهان پس از ناکامی در رسیدن به توافق تا ضرب الاجل ماه نوامبر،‌ گفتند که امیدوارند تا ماه مارس در مورد  اصول به توافق برسند و جزئیات مربوط را تا پایان ژوئن نهایی کنند.

 

انگلیس، چین، فرانسه، آلمان و روسیه دیگر کشورهای شرکت کننده در این مذاکراتند.

 

«کری» اعلام کرد امکان حصول توافق قبل از ضرب الاجل مقرر وجود دارد. اما اوباما رئیس جمهور و دیگر مقامات آمریکا درباره این مسئله موضعی محتاطانه تر داشته اند. 

 

در تیم آمریکایی نه تنها «وندی شرمن» مذاکره کننده ارشد بلکه «ویلیام برنز» معاون سابق وزیر خارجه و «جاکوب سولیوان» مقام ارشد سابق امنیت ملی در کاخ سفید حضور خواهند داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار