«وندی شرمن» به چین، کره جنوبی و ژاپن سفر می‌کند/ گفتگو درباره ایران و کره شمالی محور سفر وی خواهد بود
کد خبر:۳۸۳۹۵۶

«وندی شرمن» به چین، کره جنوبی و ژاپن سفر می‌کند/ گفتگو درباره ایران و کره شمالی محور سفر وی خواهد بود

معاون امور سیاسی و رئیس تیم مذاکره‌کننده آمریکا در گروه ۱+۵، هفته جاری به چین، کره جنوبی و ژاپن سفر می‌کند تا با مقامات این کشور درباره ایران و کره شمالی بحث و گفت‌وگو کند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از سایت وزارت خارجه امریکا، «وندی شرمن» معاون امور سیاسی و رئیس تیم مذاکرات آمریکا در گروه 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) در صدد است 27 و 28 ژانویه (7 و 8 بهمن ماه) به چین سفر کند تا با مقامات این کشور درباره برنامه هسته‌ای ایران و کره شمالی بحث و گفت‌وگو کند. 

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره این سفر آمده است که شرمن در صدد است هفته جاری به چین، جمهوری کره و ژاپن سفر کند و در این سفرها، با مقامات مختلف دولتی و همچنین کارشناسان غیردولتی به بحث و گفت‌وگو نشیند. 

 

طبق این گزارش، شرمن روز 27 و 28 ژانویه (7 و 8 بهمن ماه) به پکن سفر می‌کند تا در خصوص موضوعات همکاری دو جانبه آمریکا و چین، مذاکرات 1+5 با ایران بحث و گفت‌وگو کند. 

 

سفر شرمن به چین نمایانگر ادامه تعامل سطح عالی دو کشور و اهمیت تقویت روابط دو جانبه می‌باشد. 

 

رئیس‌ تیم مذاکره کننده آمریکا در صدد است روز 28 و 29 ژانویه (8 و 9 بهمن ماه) به سئول سفر کند تا در خصوص بهبود روابط دو کشور و در حمایت از ائتلاف آمریکا و ادامه همکاری نزدیک با کره جنوبی در خصوص موضوع کره شمالی و همچنین مسائل منطقه‌ای و اولویت‌های جهانی با مقامات کره بحث و گفت‌وگو کند. 

 

وی سپس 29 و 30 ژانویه (9 و 10 بهمن ماه) به توکیو سفر می‌کند تا با چهره‌های ارشد سیاسی این کشور دیدار کند و مسائل منطقه‌ای و جهانی را امورد بحث و بررسی قرار دهد.

پربازدیدترین آخرین اخبار