کد خبر:۳۸۰۵۸۰
پشت پرده رقیب سازی برای لاریجانی؛

علت خبرسازی اصلاح طلبان برای لاریجانی و جلیلی چه بود؟

روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد هفته گذشته صفحه اول خود را به نشر خبری کذب با محوریت رقیب سازی برای علی لاریجانی اختصاص داد و نوشت: جلیلی برای صندلی لاریجانی خیز برداشته است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد هفته گذشته صفحه اول خود را به نشر خبری کذب با محوریت رقیب سازی برای علی لاریجانی اختصاص داد و نوشت: جلیلی برای صندلی لاریجانی خیز برداشته است. روزنامه اعتماد در این گزارش تحلیلی تلاش کرد تا با رقیب سازی و ایجاد انشقاق بین اصولگرایان جلیلی را مقابل لاریجانی قرار دهد. لاریجانی که در دو سال گذشته همکاری خوبی را با دولت داشته است و چندان روی خوشی به اصلاح طلبان نشان نداده است در این گزارش در مقابل جلیلی و پایداری ها قرار داده شده است تا شاید با فراهم شدن موجبات تفرقه بین لاریجانی و جلیلی یک دو قطبی دیگر را بین اصولگرایان رقم بزنند و از این تخم تفرقه در انتخابات سال آینده بهره برداری کنند. 

بر همین اساس بود که این روزنامه اصلاح طلب گزارش تحلیلی خود را اینگونه آغاز می کند که «عبور از لاريجاني يكي ديگر از اضلاع راهبرد جديد اين جريان سياسي (جبهه پایداری) است.»
 

در ادامه این گزارش اینچنین آمده است که: «علي لاريجاني با توجه به برهم ريختگي‌هاي موجود ميان اصولگرايان نيت كرده سرنوشت خود را از اصولگرايان جدا كند و با همين نگاه، صدور فرمان تاسيس حزب رهروان ولايت را صادر مي‌كند. تلاش براي راه‌اندازي حزب از سوي لاريجاني، گويا منجر به نگراني جريان سياسي تندروي اصولگرا شده است تا آنان راهبردشان در قبال لاريجاني را سزارين كنند، راهبردي كه يك پرده بيشتر ندارد؛ رقيب سازي براي لاريجاني در انتخابات مجلس دهم و چه كسي بهتر از سعيد جليلي براي اين رقابت؟»
این روزنامه اصلاح طلب معتقد است که لاریجانی بر اساس آرای کسب شده توسط او در انتخابات مجلس از پایگاه رای بالاتری برخوردار است. همچنین این روزنامه به نزدیکی او به مراجع مهم در قم نیز اشاره می کند.
 

-    واکنش کیهان به خبرسازی اصلاح طلبان

روزنامه کیهان به این خبر واکنش نشان داد و آن را تلاش بیهوده روزنامه های اصلاح طلب برای انتصاب اصولگرایان به یاران احمدی نژاد دانست و نوشت: «تلاش روزنامه‌ اعتماد برای انتساب جلیلی به احمدی‌نژاد در حالی است که احمدی‌نژاد در سال‌های آخر ریاست خود بر سر موضوعاتی مانند بیداری اسلامی و مذاکره با آمریکا اختلافات جدی با جلیلی داشت. با این حال فتنه‌گران درصددند با دادن آدرس‌های غلط، اصولگرایان را به یک گروه خاص فرو بکاهند و آن گروه را نیز به احمد‌ی‌نژاد نسبت دهند حال آن که جبهه اصولگرایی دارای طیف‌های مختلفی است و شاکله این جریان ضمن حمایت از رویکردها و عملکردهای خوب دولت نهم و دهم، جزو منتقدان اصلی و جدی و اول سوءعملکردها و خیانت‌های حلقه انحرافی بوده است.»

این روزنامه اصلاح طلب که تمام سعی خود را در راستای احمدی نژادیزه کردن سعید جلیلی کرده بود و تصویری از احمدی نژاد کنار سعید جلیلی قرار داده بود با واکنش برخی اصولگرایان و حتی یاران احمدی نژاد مواجه شد.
 

-    واکنش شخصیت های سیاسی به رقابت خبر جلیلی-لاریجانی

روح الله حسينيان عضو شوراي مرکزي جبهه پايداري خبر کانديداتوري سعيد جليلي از قم را تکذيب کرد. نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي درپاسخ به اين سوال که آيا جبهه پايداري براي کانديداتوري سعيد جليلي از قم با وي رايزني داشته است،گفت: به هيچ وجه چنين چيزي صحت ندارد . وي اين نوع خبرسازي ها را از ناحيه ضدانقلاب ها دانست و تاکيد کرد: «اصلا چنين بحثي در جبهه پايداري مطرح نشده است.»
 در همین راستا، دبير جبهه پايداري استان تهران گفت: من به عنوان مسوول استان تهران جبهه پايداري از اين موضوع بي‌اطلاع هستم اگر چنين رايزني‌هايي صورت گرفته بود قطعا من در جريان بودم بنابراين، اين موضوع را كاملا تكذيب مي‌كنم و اصلا چنين جلساتي نداشته‌ايم. جبهه پايداري همه دغدغه‌اش فعلا نگراني‌هاي نظام است نه جبهه و كانديداهاي انتخابات مجلس. ضمن اينكه صحبت كردن و تصميم‌گيري براي انتخابات از نظرما زودهنگام است. كساني از حالا به اين امور مي‌پردازند كه دغدغه‌هاي نظام را ندارند. در حال حاضر براي ما موضوع مذاكرات و مسائل اقتصادي در اولويت است و نگراني جبهه پايداري است. بيش از يك سال به انتخابات باقي مانده است شش ماه قبل از انتخابات صحبت‌ها و پرداختن به انتخابات شروع مي‌شود.

از سوی دیگر، علی اکبر جوانفکر مشاور رسانه ای احمدی نژاد نیز می گوید: من در مورد اين موضوع صحبت نمي‌كنم و از ارتباط بين آقايان جليلي و احمدي‌نژاد و برنامه‌هاي انتخاباتي‌شان هم بي‌اطلاع هستم.
وحيد فياضي، عضو فراکسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي هم در این خصوص در گفتگو با آريا مي گويد: «بعيد مي دانم آقاي جليلي قصد رقابت با آقاي لاريجاني را داشته باشد.»
وي افزود: «ازآنجايي که آقاي جليلي فرد مستقلي است شايد در چارچوب جبهه پايداري جاي نگيرد بنابراين من بعيد مي دانم چنين اتفاقي رخ دهد و ايشان به عنوان کانديداي جبهه پايداري در انتخابات مجلس حضور پيدا کند.»
 

-    آیا جلیلی و لاریجانی با هم به رقابت می پردازند؟

آنچه مشخص است این است که در رویکرد خبری اصلاح طلبان سعی شده دو طیف از اصولگرایان رو در مقابل هم قرار داده شود و اگر قرار بر رقيب سازي براي علی لاريجاني در انتخابات مجلس دهم باشد، چه كسي بهتر از سعيد جليلي است تا دوباره اصلاح طلبان شاهد انشقاق و تفرقه در جریان اصولگرایی باشند.


اما حضور چهره های متعدد اصولگرایی در همایش های وحدت که در هفته های اخیر شاهد برگزاری آنها بودیم نوید یک وحدت زودهنگام را در بین نیروها و جریانات اصولگرا می دهد. شاید همین همایش های وحدت بوده است که رسانه های اصلاح طلب را مجبور به تهیه اخیار و گزارش هایی از این دست کرده است و آنها روی به نشر اخبار و گزارش هایی با محوریت رقیب سازی برای علی لاریجانی و تقابل اصولگرایان آورده اند.

 

 

منبع: عرش نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار