کد خبر:۳۸۴۴۰۵
جلیلی در مراسم رونمایی از سند نقض حقوق بشر در انگلیس:

اندیشه اسلامی نه تنها خرمشهرکه جنوب لبنان را هم آزاد می‌کند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: افتخار و شکوه انقلاب اسلامی و تمدن آن هراس را به جان مستکبرین انداخته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سعید جلیلی در مراسم رونمایی از سند نقض حقوق بشر در انگلیس که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، به بیان توضیحاتی درباره حقوق بشر پرداخت و اظهار داشت: اگر بخواهیم درباره حقوق بشر صحبت کنیم باید تعریف روشنی ازحق و حقیقت داشته باشیم یعنی بتوانیم حق را از غیرحق تشخیص بدهیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اگر حقیقت را نشناسیم به صورت طبیعی نمی‌توانیم از حقوق انسان‌ها تعریف دقیق ارائه کنیم. حقیقت می‌تواند به سایر مفاهیم از قبیل آزادی حیات و عدالت مفهوم ببخشد.

 

وی تصریح کرد: کسانی که حقیقت را انکار می‌کنند به واقع قصدشان انکار حقوق از جمله حقوق انسان‌ها است و نگاه آنان در این جهت ادامه می‌یابد که برای انسان‌ها حقی قائل نباشند و چاره‌ای جز انکار اصل حقیقت ندارند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انکار حقیقت کار ساده‌ای نیست و هر کسی به راحتی نمی‌تواند آن را انکار کند، گفت: بسیاری از افرادی که درصدد انکار حقوق انسان‌ها هستند این مسئله را به شیوه خاص انجام می‌دهند در واقع آنان برای حقیقت تعریفی مبنی بر اینکه این مسئله دست نیافتنی است، ارائه می‌دهند و می‌گویند چیزی به نام حقیقت وجود ندارد.

 

جلیلی ادامه داد: طی ۵ قرن گذشته اندیشه‌ای شکل گرفت که می‌گفت حقیقت وجود ندارد و در واقع حقیقت آن چیزی است که خود فرد فکر می‌کند و اگر آن فرد یک مطامع استکباری داشته باشد آن حقیقت می‌شود البته این یک نگاه جدید نیست بلکه نگاهی قدیمی و استکباری است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هنگامی که تعریفی از حقیقت وجود نداشته باشد هر کسی می‌تواند مدعی حقوق بشر بشود و طی ۵ قرن گذشته آرام آرام تمدنی شکل گرفت که مبنایش نفی حقیقت بود البته از سوی دیگر ملاصدرا اندیشه والای اسلامی را مطرح کرد و گفت جهان و هستی مبتنی بر حقیقتی است که انسان باید به سوی آن سیر کند و به کمال برسد.

 

وی مطرح شدن تمدن انکار حقیقت را از سوی امثال دکارت عنوان کرد و اظهار داشت: آنان همراه با این اندیشه به نگاهشان در قالب یک تمدن تداوم بخشیدند بر این مبنا که حقیقت آن چیزی است که هر کسی فکر می‌کند و بنابراین انکار حقیقت مبنایی برای انکار حقوق انسان‌ها در نظر گرفته می‌شود.

 

وی ادامه داد: همین انگلیسی که ژان لاک را پدر اندیشه آزادی معرفی می‌کند وی یکی از سهام داران عمده شرکت‌های برده داری است و در تناقضی آشکار می‌آیند و می‌گویند ژان لاک پدر اندیشه آزادی است.

 

جلیلی به بخشی از صحبت‌های ژان لاک اشاره کرد و در این باره گفت: یکی از اظهارات وی این است که می‌گوید اگر دولتی شکل بگیرد، این دولت برای چیست؟ آیا برای حفظ مالکیت ملاکان است؟ نه، ژان لاک معتقد است که شکل گیری دولت‌ها برای حفظ مالکیت ملاکان است و در نظریه وی کسانی که به بردگی گرفته می‌شوند اصلا هیچ گونه حقی ندارند.

 

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: این تمدن در مسیر خود استعمار و چپاول ملت‌ها را دنبال می‌کند و اگر تاریخ آنان را که توسط خودشان نوشته شده است دنبال کنیم می‌بینیم که فقط حقوق انسان‌ها را مورد تعرض قرار داده‌اند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: جبهه استکبار انتظار دارد جاهایی که حقوق انسان‌ها مورد تعرض قرار می‌گیرد برایشان کف هم بزنند و تشویقشان کنند.

 

وی افزود: اگر به تاریخ کشورمان نگاه کنیم می‌بینیم در دورانی حکومت داران با ادبیات نرم با جبهه استکبار صحبت می‌کردند اما آنان آن زمان می‌نشستند و می‌گفتند شمال ایران برای من و جنوب آن برای کشوری دیگر باشد لذا آن زمان که آنان حقوق ملت ایران را نادیده می‌گرفتند مگر ادبیات تندی وجود داشت چرا که امروز می‌گویند ادبیات تند وجود دارد و ناراحت می‌شوند.

 

وی تاکید کرد: کشورهای استکباری چه حقی دارند که برای خود امتیازات ویژه قائل می‌شوند امروز یک تفاوت فاحش پیدا شده است و آن این است که مستکبرین مبنای مناسبات میان انسان‌ها را قدرت قرار می‌دهند و بر همین اساس خود را قدرتمند می‌پندارند و حقوق ویژه‌ای در نظر می‌گیرند.

 

جلیلی ادامه داد: به صراحت در همین سال ۲۰۱۵ اعلام کردند که ما هر جای دنیا منافعی داریم آنجا حضور می‌یابیم، می‌گویند ما متفاوت هستیم و باید امتیاز ویژه‌ای داشته باشیم، چرا؟ این مسئله و این زورگویی‌ها منطق استکباری است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به کشتار یک میلیون انسان در حدود کمتر از ۲۱ سال گذشته در یکی از کشورهای کوچک آفریقایی اشاره کرد و گفت: همین کشورهایی که ادعای حقوق بشر را دارند در این کشتار سکوت اختیار کردند، سوال اینجاست که چرا این انسان‌ها کشته شدند و چرا مدعیان حقوق بشر در این باره سکوت کردند مگر هنگامی که صحبت از حقوق انسان‌ها می‌شود چه فرقی میان کسانی که در ۱۱ سپتامبر کشته شدند و میان این یک میلیون انسان وجود دارد که برای ۱۱ سپتامبر به کشور‌ها لشکرکشی و حمله کردند اما برای این یک میلیون انسان فقط سکوت.

 

وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی را که روزانه کودکان و زنان بی‌گناه را می‌کشد به عنوان یک رژیم مطلوب و دموکراسی خواه در نظر می‌گیرند.

 

وی با بیان اینکه امروز هر رژیمی که فاصله بیشتری با دموکراسی داشته باشد مستعد جبهه استکبار می‌شود، گفت: حوادث ساختگی را ایجاد می‌کنند تا بتوانند منافع خود را تامین کنند و در یک حادثه مشکوکی که ده نفر کشته می‌شوند باید همه جهان برای این موضوع بسیج بشوند اما از آن طرف رژیم صهیونیستی هزاران زن و بچه بی‌گناه را به شهادت می‌رساند و جبهه استکبار سکوت می‌کند؛ به رژیم صهیونیستی که دستش به خون هزاران بی‌گناه آلوده است به عنوان یک نمونه لیبرال دموکراسی افتخار می‌کنند.

 

وی به شکل گیری تمدنی جدید از زمان رخ دادن انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: امروز یک تمدن اسلامی علیه تمدنی که ۵ قرن پیش شکل گرفت بسیج شده است و جبهه استکبار تمام توان خود را برای مقابله با این تمدن قرار داده است چرا که آنان احساس می‌کنند امروز اندیشه تمدن اسلامی رشد کرده و تکثیر شده است لذا آنان از این مسئله می‌هراسند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: جبهه استکبار از تمدن اسلامی می‌ترسد چرا که می‌داند این تمدن دیگر به آنان اجازه ستمگری نمی‌دهد.

 

جلیلی با بیان اینکه تمدن اسلامی غرب را به چالش کشیده و می‌کشد، عنوان کرد: تمدن اسلامی به جهانیان نشان داد که جبهه استکبار به راحتی در مورد حقوق بشر و مسائل دیگر دروغ می‌گوید و این مهم برایشان ناگوار است چرا که تمدن اسلامی دیگر به آنان اجازه یکه تازی نمی‌دهد.

 

وی تاکید کرد: کشورهایی که خودشان هزاران سلاح هسته‌ای دارند و امنیت جهانی را تهدید می‌کنند از چند سانتریفیوژ ایران که زیر دوربین‌های آژانس کار می‌کند هراس دارند.

 

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: اندیشه اسلامی از نظام استکبار نمی‌هراسد و استکبار از گسترش و تکثیر تمدن اسلامی ترس و واهمه دارد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: امروز این اندیشه اسلامی فقط خرمشهر را آزاد نمی‌کند بلکه جنوب لبنان را هم آزاد می‌کند و آنان از این می‌هراسند.

 

وی خاطر نشان کرد: این تمدن جدید به جبهه استکبار می‌گوید که من از حقوقم دفاع می‌کنم و هم اراده حقم را به اثبات می‌نشانم و آنان از این واهمه دارند. این همه فشار و هجمه برای چیست، آیا ملت‌ها حق ندارند از حقوق خود دفاع کنند این هجمه و فشار برای این است که ملت ایران به این نتیجه و حقیقت رسیده است که می‌تواند از حقوق خود دفاع کند و هراسی از مستکبرین ندارد. افتخار و شکوه انقلاب اسلامی هراس را به جان مستکبرین انداخته است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بهلول
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۸
خیلی ها این صحبتها را نمی فهمند .فکر می کنند همه چیز دست کدخداست نه دست خداوند بزرگ.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار