به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»؛معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی در نشست ویژه بررسی طرح سامانه یکپارچه ثبت تخلفات جادهای عنوان کرد: تلفات و سوانح جادهای به عنوان یکی از این مسائل کلان و حیاتی کشور با بهرهگیری از دانش و فناوری حل خواهد شد.برای معاونت طرح مهمتر از اصل موضوع است و نقش ما به عنوان یک نهاد فرابخشی در حوزه حمایتی و نظارتی بوده و دخالتی در اصل موضوع نخواهیم داشت.
وی در خصوص شاخصههای بارز طرح سامانه یکپارچه تخلفات جادهای عنوان کرد: این طرح یکی از مسائل جدی کشور یعنی تخلفات جادهای که منجر به تلفات جانی و مالی سنگینی به کشور تحمیل میکند را با بهره گیری از فناوری پیگیری و مرتفع میسازد. طرحهای این چنینی با بهرهگیری از فناوری با حمایت معاونت نوآوری و تجاریسازی از طرح کاهش تلفات جادهای وشریانهای کشور، علاوه بر تحقق فرآیند فناوری، اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهها را تحقق خواهد داد. موضوع مهم حل مشکلات و سوانح جادهای از طریق فناوری و نوآوری مسئلهای بود که مجموعههای دعوت شده به نوعی با آن درگیر هستند.
شیخ زینالدین مسأله کاهش تصادفات، سوانح و تلفات جادهای، مسئلهای جدی و اولویت بالا در کشور برشمرد و افزود: از آنجا که کشور به شدت درگیر این مسأله است و راه حل این موضوع از مسیر فناوری عبور میکند. بر اساس یک سلسله مطالعات تحقیقات و نظرسنجی از بین صد و سی نفر، تصادفات و سوانح به عنوان یکی از پاسخها به پرسش اولویت مسائل جدی کشور عنوان شد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در صورت توافق بین بیمه ایران به عنوان سرمایهگذار، ناجا به عنوان نهاد اجرایی و راهداری به عنوان مدیریت حمل و نقل جادهای، شرکت فناپ به عنوان پیاده کننده طرح، پس از پیادهسازی سامانه یکپارچه در شریانهای ارتباطی کشور، علاوه بر کاهش تخلفات رانندگی، شاهد تلفات انسانی و خسارات مالی، به توسعه اقتصادی کشور از راه ایجاد ارزش افزوده کمک بسزایی خواهد شد.