کد خبر:۳۸۰۹۷۰
نشست هم‌اندیشی المپیک ریو در فدراسیون تیراندازی برگزار شد

هاشمی: باید توجه بیشتری به رشته پرمدال تیراندازی شود

نشست هم‌اندیشی المپیک ۲۰۱۶ ریودوژانیرو با حضور مسئولان کمیته ملی المپیک و فدراسیون تیراندازی در محل این فدراسیون برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در ابتدای این نشست کادر فنی فدراسیون تیراندازی خلاصه از عملکرد و نیازهای ورزش تیراندازی را برای کسب سهمیه المپیک 2016 برزیل شرح دادند.

 

در ادامه کیومرث هاشمی، رئیس کمیته ملی المپیک با تبریک انتخاب مجدد سید مهدی هاشمی به‌ عنوان رئیس فدراسیون تیراندازی اظهار داشت: به آقای هاشمی انتخاب مجددشان را تبریک می‌گویم. ثبات مدیریت اصولی است که در علم مدیریت مطرح شده و خصوصاَ در ورزش از اهمیت بیشتری برخوردار است.

 

کیومرث هاشمی با بیان اینکه تیراندازی رشته‌ای خاص است و شرایط خاص خودش را هم دارد، گفت: تیراندازی از رشته‌هایی است که ثبات مدیریت در آن نیاز بود و این انتخاب مجدد باعث ایجاد فرصتی دوباره شد و باید از این فرصت استفاده کنیم و برنامه 4 ساله تدوین کنیم.

 

وی افزود: یادم هست در گذشته این فدراسیون در اختیار ارتش بود و در آن زمان تنها با کارت دعوت به المپیک می‌رفتیم ولی در‌حال‌ حاضر با حضور پررنگ آقای هاشمی در فدراسیون و انجام کارهای زیر بنایی توقعات ما از رشته تیراندازی بالا رفته است.

 

رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به 45 مدال تیراندازی که در المپیک توزیع می‌گردد، گفت: در المپیک لندن 3 سهمیه تیراندازی کسب شد و انتظار می‌رود در این دوره بیشتر باشد اما با وجود بحران‌ها و شرایط سخت موجود کمی دشوار است و امیدواریم این ثبات مدیریت کمک کند، جبران کنیم. وی افزود: مدالهای بدست امده توسط تیراندازان در اینچئون روشن کننده همین موضوع است.

 

هاشمی با ابراز اینکه تیراندازی رشته‌ای پرمدال است و باید توجه ویژه‌ای به آن بشود اظهار داشت: رشته تیراندازی در درازمدت نتیجه میدهد و با سرمایه‌گذاری روی این رشته باید بتوانیم در بازیهای آسیایی رنگمان را ثابت نگه داریم.

 

وی خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب 2 رشته مدال‌آور داشتیم و الان 4 رشته که باید ریسک حضور یا عدم حضور این رشته‌ها را کمتر کنیم و به رشته‌های مدال‌آوری مانند تیراندازی توجه کنیم تا اگر به دلایلی رشته‌های دیگر حضور نداشتند دیگر نگران مدال نباشیم.

 

کیومرث هاشمی در ادامه اظهار داشت: اتفاقات، فضا و امکاناتی که در این 8 سال گذشته در فدراسیون تیراندازی افتاده چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری ایران را در رشته تیراندازی از کمیته‌های برتر آسیا کرده است که این باید ادامه داشته باشد.

 

وی اعتبارات ورزش در سال94 را بسیار ضعیف عنوان کرد و گفت: اسلحه لازمه کار تیرانداز است و تا کی با سلاح قرضی، فرسوده و کمبود مهمات روبرو باشیم و تیراندازان تمرین خشک کنند؟ اعتبارات چه نرم‌افزاری مانند اعزام تیم‌ها و چه سخت‌افزاری مانند تامین اسلحه، مهمات و سالن‌ها باید زیاد باشد چون با این اعتبارات موجود نمی‌شود انتظار چندانی داشت. در رشته تیراندازی اگر اعتبارات نباشد کاری نمی‌توان کرد و این تنها از عهده فدراسیون و کمیته ملی المپیک بر نمی‌آید.

 

هاشمی با بیان اینکه با دست خالی که نمی‌توان مدال و سهمیه کسب کرد، تصریح کرد: المپیک یک موضوع ملی است و در کلان موضوع علاقمند هستیم رشته تیرادازی توسعه پیدا کند و مانند قبل از شرایط خوبی برخوردار باشد. این رشته می‌تواند سهمیه المپیک بگیرد و روی سکو برود که دارای اثرات مثبتی در کل جامعه خواهد بود.

 

در ادامه شاهرخ شهنازی، دبیر کمیته ملی المپیک، با بیان اینکه مسائل مالی تعیین کننده هستند، گفت: بین 120 تا 130 ورزشکار تیرانداز در اردوها حضور دارند و حدوداّ 90 نفر روز هم در مسابقات خارجی حضور خواهند داشت که تمامی نیازمند برآورد مسائل مالی است.

 

وی افزود: در حالت ایده‌آل و نرمال 5 سهمیه از تیراندازی انتظار می‌رود که باید همه شرایط مهیا باشد و این کار را برای تیراندازی سخت می‌کند.

 

شهنازی ادامه داد: رشته تیراندازی باید مورد توجه قرار گیرد زیرا یکی از رشته‌های خوب و مدال‌آور است اما با این مشکلات و مسائل مالی که با آن درگیر هستیم، البته کسب مدال کم است و فقط امیدواریم سهمیه المپیک کسب کنیم. تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که بودجه تامین شود و تیراندازان هم به مدال و هم به سهمیه برسند.

 

گفتنی است در این نشست که با حضور کیومرث هاشمی، رئیس کمیته ملی المپیک، سید مهدی هاشمی رییس فدراسیون تیراندازی و جمعی از اعضای کمیته ملی المپیک و کادر فنی فدراسیون تیراندازی برگزار شد با طرح سوالاتی از اعضا در جریان برنامه‌های فدراسیون تیراندازی قرار گرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار