کد خبر:۳۸۱۱۱۶
در راستای لبیک دانشجویان به رهبری؛

قادمون به جنگ با شیعه انگلیسی می‌‌رود

همزمان با هفته وحدت و همچنین در راستای لبیک به اعتراض رهبر معظم انقلاب درباره تشیع مزدور MI۶، جمعی از دانشجویان و طلاب در راستای روشنگری در خصوص شیعه انگلیسی و اسلام آمریکایی سایت «قادمون» را راه اندازی کردند.

به گزارش خبرنگار فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، همزمان با هفته وحدت و همچنین در راستای لبیک به اعتراض رهبر معظم انقلاب درباره تشیع مزدور MI6، جمعی از دانشجویان و طلاب در راستای روشنگری در خصوص شیعه انگلیسی و اسلام آمریکایی سایت «قادمون» را راه اندازی کردند.

 

لازم به ذکر است، این سایت در چند بخش افشای جریان تشیع لندنی مرتبط با MI6، نقد فتنه‌گران مذهبی، اطلاع رسانی اخبار مقاومت و مقابله با جریانات تکفیری جهان اسلام فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

 

گفتنی است؛ این گروه از سه سال گذشته فعالیت خود را با نام «منتقدان جریان شیرازی» به عنوان پیشتاز مبارزه با جریان شیعه انگلیسی، در شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار