کد خبر:۳۸۱۶۴۱

درمان کم خوابی با استفاده عینک‌‌های نوردرمانی

بی‌خوابی به‌عنوان یکی از معضلات دنیای مدرن مردم زیادی را در سراسر جهان دچار گرفتار خود کرده است به طوری که براساس آمارهای به‌دست آمده حدود یک سوم شهروندان اروپایی، دچار کمبود خوابند.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، بی‌خوابی به‌عنوان یکی از معضلات دنیای مدرن مردم زیادی را در سراسر جهان دچار گرفتار خود کرده است به طوری که براساس آمارهای به‌دست آمده حدود یک سوم شهروندان اروپایی، دچار کمبود خوابند.

 

مسافرت‌های طولانی همراه با اختلاف ساعت و شب کاری، دلایل اصلی ابتلا به بی‌خوابی در اروپا قلمداد می‌شوند.

 

اهمیت درمان کم‌خوابی این روزها آنچنان اهمیت یافته است که محققان استرالیایی با اختراع وسیله‌ای را به نام Re-Timer، که استفاده از آن، مثل زدن عینک است، اقدام به درمان بیماری کم‌خوابی کرده‌اند.

 

این وسیله پس از قرارگیری بر روی چشم نوری به رنگ سبز- آبی ساطع می‌کند و به این ترتیب قسمتی از مغز را که مسئول تنظیم ساعت زیستی بدن است، تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ به طوری که به کمک این فرایند، استفاده کننده از این دستگاه در زمان بیداری هوشیارتر است و خواب عمیق‌تری نیز دارد.

 

نوردرمانی برای تنظیم ساعت زیستی بدن در کشورهای صنعتی از سال‌ها پیش در جریان است. اما نسل اول وسائل نوردرمانی به اندازه کافی کارآمد نبودند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار