کد خبر:۳۸۲۱۲۱
هلمکه در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

با آرزوهای فراوان به استقلال آمده‌ام/ امیدوارم پشیمان نشوم

هافبک آلمانی-برزیلی تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم از این تصمیم پشیمان نشوم و روزهای خوبی را در استقلال پشت سر بگذارم.

هلمکه هافبک آلمانی برزیلی تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، درباره حضورش در فوتبال ایران اظهار داشت: من برای حضور در فوتبال ایران و استقلال بررسی زیادی کردم. بسیاری از مسائل را پرس‌وجو و از طریق دوستانم مشورت گرفتم تا سرانجام تصمیم به عقد قرارداد با استقلال گرفتم. حالا امیدوارم از این تصمیم پشیمان نشوم و روزهای خوبی را در استقلال پشت سر بگذارم. من برای پیشرفت فوتبال ایران آمده ام.

 

او ادامه داد: علاوه بر تمریناتی که با استقلال در کیش پشت سر گذاشتم، به صورت انفرادی نیز تمرین می کنم تا هر چه قویتر و سریعتر به آمادگی برسم. خوشبختانه در این مدت که همراه استقلال هستم، نکات مثبت فراوانی دیده ام. اعضای این تیم به خوبی مرا در جمع شان پذیرفته اند و فضا را به گونه ای برایم آماده کردند که در سریع ترین زمان ممکن به آنها هماهنگ شوم.

 

وی در پایان گفت: تمام تلاشم را خواهم کرد تا برای استقلال بازیکن مهم و مفیدی باشم. من با آرزوهایی فراوانی پیراهن استقلال را پوشیدم و امیدوارم هر چه زودتر لیگ برتر ایران شروع بشود تا توانایی هایم را نشان بدهم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار