به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، امروز کاربرد فناوریهای کامپیوتری آنچنان رونق گرفته است که دیگر کمتر صنعتی را میبینیم که از فناوریهای این حوزه در پیشبرد اهداف خود استفاده نکند.
همچنین از آنجایی که فناوری چاپگرهای 3 بعدی، به سرعت در حال پیشرفت است، امروز از قطعات هواپیما گرفته تا اعضای بدن انسان، با به کارگیری این تکنولوژی خلق میشود.
برهمین اساس محققان امروزه با استفاده از ابزارهای پیچیدهای مانند اسکنرهای 3 بعدی و دوربینهای حرارتی توانستهاند شبیه سازی کامپیوتری را به خدمت صنعت هوافضا دربیاورند.
این ابزارها به مهندسان هوا و فضا کمک میکند تا زمان لازم برای سوار کردن قطعات هواپیماهای جدید را کاهش دهند. در نتیجه تولید هواپیماهای جدید کم هزینهتر خواهند بود و به مرور زمان بلیط سفرهای هوایی هم ارزان تر خواهد شد.
دانشمندان یک پروژه پژوهشی هماکنون با بهره گیری از روشهای جدید شبیه سازی کامپیوتری توانستهاند به درک بهتری از دینامیک درونی مواد تازه بارآمده برای کاربردهای هوافضا دست بیابند.
به کمک این شبیه سازیهای کامپیوتری مدلهای پیچیده بهراحتی ساخته میشود به طوری که این روش کم هزینه و بسیار سریع است. در واقع مدل سازی کامپیوتری، آینده مهندسی هوافضاست.