کد خبر:۳۸۲۶۲۵

پیاده سازی شبکه انتقال «توانا» با استفاده از تجهیزات بومی

به منظور افزایش ظرفیت انتقال ترافیک در شبکه زیرساخت کشور، شبکه انتقال ملی «توانا» با همکاری پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت‌های دانش بنیان و شرکت ارتباطات زیرساخت پیاده سازی خواهد شد.
پیاده سازی شبکه انتقال «توانا» با استفاده از تجهیزات بومی

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، به منظور افزایش ظرفیت انتقال ترافیک در شبکه زیرساخت کشور، با انجام پروژه «توانا»، شبکه انتقال جدید مبتنی بر سیستم­‌های انتقال نوری DWDM و NG-SDH ساخت داخل کشور، پیاده سازی خواهد شد.

 

شبکه انتقال ملی (پروژه توانا) از نظر وسعت جغرافیایی، بخشی از نیمه شرقی کشور را پوشش خواهد داد.

 

سیستم‌­های صنعتی DWDM (چهل کانال به ظرفیت هرکانال ۱۰Gbps) محصول همکاری پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت فانا و سیستم‌­های صنعتی NG-SDH (تا رده STM4) محصول مشارکت پژوهشگاه و شرکت پرمان بوده است. این سیستم­‌ها جهت استفاده از شبکه انتقال توسط شرکت‌های مذکور توسعه یافته­‌اند.

 

به‌کارگیری سیستم­‌های انتقال نوری بومی DWDM و NG-SDH در شبکه انتقال ملی «توانا» در آینده نزدیک، از نتایج سیاست­گذاری پژوهشگاه در خصوص بومی‌­سازی محصولات حوزه فناوری ارتباطات و تلاش و پیگیری شرکت­‌های دانش­ بنیان جهت به روز رسانی و تجاری کردن این محصولات، بوده است.

 

با توجه به سیاست­‌های کشور مبنی بر توجه به استفاده از تولید داخل، سرمایه­‌گذاری در خصوص بومی‌سازی برخی از محصولات ICT در دستور کار این پژوهشگاه قرار دارد که به زودی با استفاده از پتانسیل پژوهشگاه، متخصصین دانشگاه­‌ها، شرکت­‌های خصوصی و دانش بنیان اجرایی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار